4 hafta kaldı ama geçmiyor günler

yuppe

♥●★♣◆♥
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
1.324
783
248
ben doğurmak istiyorum bide hormonlarım iyice abarttı ya aglıyorum yada kafamda kurmacalarla geçiyor zaman baska meşgaleler edinemiyorum dışarı çıkmak istemiyorum :2: zaman hiç geçmiyor sinirlerim çok bozuk bide yalnızlık var napcamı bilmiyorum
psikolojim çok bozuk bana yardım edin canım sigara istiyor kendimi keş gibi hissediyorum gözlerim büyüdü sinirden napıcam ben hormonel mi yoksa iyice delirdimmi anlamadım yaa

merhaba,

dogumuna az kalmis, insallah sag salim kucagina alirsin bebisini. Neden kendini yanliz hissediyorsun, esin yada ailenden kimse yok mu yaninda? Lütfen kendini böyle strese sokma, bebegini düsün. Kizmi olacak erkek mi, cinsiyeti nedir? Ona verecegin ismi düsün, ne bileyim nasil gülecek, kime benzeyecek falan...

Müzik dinle, dua et, kitap okumaya calis...belki kafani o sekilde dagitabilirsin... sen stres oldukca bebiste stres olur, unutma... Insallah herseyin hayirlisi olur hakkinda...

Bu arada iyi bayramlar!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…