- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
canm korktma bni tam8 saatlk yolacıktmBen olsaydım doktora gitmiştim coktan lutfen gidiniz acil de durumunuzu anlatınız hamilelikten dolayı hemen size öncelik verirler.
Ben seni korkutmak istemedim benim de hamileyken basima tatsız seyler geldi kimseye sormadım da dinlemedim de napayim diye kendimi acilin kapısına attim bebeğimin kalp atışlarını duyunca oh dedim rahatladim.yoldasin sanırım vardığın yerde bari kontrole git hemen.Can
canm korktma bni tam8 saatlk yolacıktm
Sagol canm öyle yapıcam merkeze gider gitmez hemen acile kosucamBen seni korkutmak istemedim benim de hamileyken basima tatsız seyler geldi kimseye sormadım da dinlemedim de napayim diye kendimi acilin kapısına attim bebeğimin kalp atışlarını duyunca oh dedim rahatladim.yoldasin sanırım vardığın yerde bari kontrole git hemen.
Allah razı olsun canm tamam dua ederim sizde dua edin..Verende Allah alanda. Kimi bebek o kadar badire atlatır anne karninda düşmez. Kimisi durduğu yerden düşer. Bunu buradan bilemeyiz.Ama merdivenden kayman iyi olmamis ben hic yolmuş biletim yanmismis umurumda olmaz hemen hastaneye kosardim en azından bir sorun varsa da onceden tedbir alınırdi . Madem yola çıktın bol bol dua et icini ferah tut. Vardığın yerdede hemen bir hekime görün derim.
agolun agrı sızı yok simdlik yolculuga devam edyorum inş bsy olmamiştir
Biletim yancakti ailemn yanınagdyormEn azından yolculuğa çıkmak yerine yatıp dinlenseydin.kanaman var mıydı ????
Yansaydi keske yeniden alirdin.çocuğundan önemli olmamalı diye düşünüyorum .neyse,kanaman yoksa bisey olmaz Allahın izniyleBe
Biletim yancakti ailemn yanınagdyorm
Kanamam yok sanırım canm hissetmedim yani yolda bakamyorumdaYansaydi keske yeniden alirdin.çocuğundan önemli olmamalı diye düşünüyorum .neyse,kanaman yoksa bisey olmaz Allahın izniyle
Mola verdiğinizde mutlaka tuvalete git kontrol et emi gülüm insallah bisey olmaz rabbim korur öpüyorum kocamanKanamam yok sanırım canm hissetmedim yani yolda bakamyorumda
Çok tesekkür ederim allah razı olsun gercekten ..rabbimde szin sıkıntınzda szin gbi melekler ckarsın karsnza..Mola verdiğinizde mutlaka tuvalete git kontrol et emi gülüm insallah bisey olmaz rabbim korur öpüyorum kocaman
Sagol canm hayırlısı artık .. İnşallah pazartesi kadn dogum uzmanına gidicemBişey olmaz Allahın izniyle çok küçük bilmiyorum ama elbet düşse bi bel ağrısı yapardı hafiften inşaallah bişey olmamıştır ama doktora gitse de daha 4 haftalik ultrasonla kese bile gözükmez bakicak tek şey kan değeri yüksek mi düşük mu yada değer dusuyormu ultrasonla bişey yapılamaz ama kan değerini takip et iki güne bir bak bakalim saglikliysa yükselir değilse hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?