4 haftalık hamilelikte merdivenlerden düştüm kızlar bsy olmusmudur

Denizkizi2425

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
1.603
1.392
133
32
evet arkadaslar 4 haftalk hamileyim ve braz önce düştüm hemde 5-6 merdivenden tam belime isabet etti..basta belim acıdı ama smdi sıkıntı yok.. Ayrıca yoldayım şu anda.. Sizce bi problem olrmu cok endiseliyim

Can

canm korktma bni tam8 saatlk yolacıktm
Ben seni korkutmak istemedim benim de hamileyken basima tatsız seyler geldi kimseye sormadım da dinlemedim de napayim diye kendimi acilin kapısına attim bebeğimin kalp atışlarını duyunca oh dedim rahatladim.yoldasin sanırım vardığın yerde bari kontrole git hemen.

Çok küçük şu durumda zarar görmüş olması wc de düşmesi demektir bebeğin.
Bi an önce gidin ya içiniz rahatlar yada yolun ortasında kanama başkama durumuna karşı önleminiz olur. Geçmiş olsun

Verende Allah alanda. Kimi bebek o kadar badire atlatır anne karninda düşmez. Kimisi durduğu yerden düşer. Bunu buradan bilemeyiz.Ama merdivenden kayman iyi olmamis ben hic yolmuş biletim yanmismis umurumda olmaz hemen hastaneye kosardim en azından bir sorun varsa da onceden tedbir alınırdi . Madem yola çıktın bol bol dua et icini ferah tut. Vardığın yerdede hemen bir hekime görün derim.

Sagol canm öyle yapıcam merkeze gider gitmez hemen acile kosucam

Allah razı olsun canm tamam dua ederim sizde dua edin..
Dün idrar testi ile ögrendik hafif leke gelnce hamilelkten emin olamamstık ama gece boyu leke gelmeyince hamilelk olduguna kanaat getrdim üstüne sabah bu düşme bni endiselendrdi .. Nasibinde varsa gelir inş.. Bundan sonra çok dkkat etcem

Bişey olmaz Allahın izniyle çok küçük bilmiyorum ama elbet düşse bi bel ağrısı yapardı hafiften inşaallah bişey olmamıştır ama doktora gitse de daha 4 haftalik ultrasonla kese bile gözükmez bakicak tek şey kan değeri yüksek mi düşük mu yada değer dusuyormu ultrasonla bişey yapılamaz ama kan değerini takip et iki güne bir bak bakalim saglikliysa yükselir değilse hayirlisi

valla dün akşam ayağım takıldı düşmedim düşme tehlikesi atlattığım halde içim içimi yedi iyi dayanmışsınız diğer konunuzada yazdım leke geldiyse yolculuğu erteleseydiniz keşke

Mola verdiğinizde mutlaka tuvalete git kontrol et emi gülüm insallah bisey olmaz rabbim korur öpüyorum kocaman
Çok tesekkür ederim allah razı olsun gercekten ..rabbimde szin sıkıntınzda szin gbi melekler ckarsın karsnza..

Kontrol ettim hersey yolunda kanama yok .. Sadece kahve leke cok hafif geldi o kadar

Sagol canm hayırlısı artık .. İnşallah pazartesi kadn dogum uzmanına gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…