Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin . Darısı olmayanlara
Hayırlı olsn sağlıkla kucağınıza alın bizede dua edin darısı bize insallahHamile olduğumu bu akşam öğrendim ama öncesi tüm belirtileri anlatayım bende hep buradaki yazılanları takip ettim adetten sonra ki akıntılarıma göre değerlendirdim şeffaf su şeklinde akıntım başaladığı zaman 3 gece peşpeşe değerlendirdim adete 1 hafta kala süt kesiği gibi parça parça akıntım oldu aniden yanıp aniden dondum acayip su tüketmeye başladım ve ilk kez bu ay saçımda kepek oldu ve göğüslerim patlayacak gibi oldu kasık batmalarım sıklaştı ve halen devam ediyor ani kramplar şeklinde geliyor bide acayip su gibi akıntım var günde 2 kez iç çamaşırı değiştiriyorum benim adet 10 gün geçmişti ama 4 haftalık gebeyim muhtemelen geç döllenme
Rabbim nasip edince zamanı gelince oluyor canım bizimde vaktimiz var demekki . Rabbim senin gibi umut kesince versin . İsyan ettirmeden :)Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin çok istedim çok hap ilaç tedavisi gördüm bunlar beni bunalttı artık istemiyorum zorlamıyacam dedim tedaviyi bırakalı 2 ay olmuştu kendiliğinden hamile kaldım
Hayırlı olsn sağlıkla kucağınıza alın bizede dua edin darısı bize insallah
Rabbim nasip edince zamanı gelince oluyor canım bizimde vaktimiz var demekki . Rabbim senin gibi umut kesince versin . İsyan ettirmeden :)
Ne rahatsızlığınız vardı acaba hap tedavisi yazmışsınız ama
Rabbim nasip edince zamanı gelince oluyor canım bizimde vaktimiz var demekki . Rabbim senin gibi umut kesince versin . İsyan ettirmeden :)
Bir yıl oldu canım esimde ileri hız düşüktü veriskosel ameliyatı oldu şimdi değerleri çok iyi ama olmadı galiba sıkıntı bende ama bu ay umutluydum az önce ye kadar gogusumu sıktım sut geldi bir damla . Diğerindende yeşil köyü yapışkan akıntıSen ne kadardır istiyorsun
Bir yıl oldu canım esimde ileri hız düşüktü veriskosel ameliyatı oldu şimdi değerleri çok iyi ama olmadı galiba sıkıntı bende ama bu ay umutluydum az önce ye kadar gogusumu sıktım sut geldi bir damla . Diğerindende yeşil köyü yapışkan akıntı
Hayırlı olsun inş sağ salim kucagınıza alırsınız. :)Hamile olduğumu bu akşam öğrendim ama öncesi tüm belirtileri anlatayım bende hep buradaki yazılanları takip ettim adetten sonra ki akıntılarıma göre değerlendirdim şeffaf su şeklinde akıntım başaladığı zaman 3 gece peşpeşe değerlendirdim adete 1 hafta kala süt kesiği gibi parça parça akıntım oldu aniden yanıp aniden dondum acayip su tüketmeye başladım ve ilk kez bu ay saçımda kepek oldu ve göğüslerim patlayacak gibi oldu kasık batmalarım sıklaştı ve halen devam ediyor ani kramplar şeklinde geliyor bide acayip su gibi akıntım var günde 2 kez iç çamaşırı değiştiriyorum benim adet 10 gün geçmişti ama 4 haftalık gebeyim muhtemelen geç döllenme
Akintim hep yapışkan şeffaf yada koyu kivamli sarı .Herkeste aynı olmayabilir tepkiler ama akıntın nasıl anlatırmısın bende olanları detaylı anlatırım
Akintim hep yapışkan şeffaf yada koyu kivamli sarı .
Hayırlı olsun inş sağ salim kucagınıza alırsınız. :)
Canım benim bende mantar var o yüzden süt kesiği gibi geliyor her ay yada krem gibi ilişki sonrası özellikle buŞeffaf geldiği günleri atlama değerlendir yumurta çatladığı için öyle zaten döllenme olusunca süt kesiği gibi parça parça geliyor
Canım benim bende mantar var o yüzden süt kesiği gibi geliyor her ay yada krem gibi ilişki sonrası özellikle bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?