4 haftalık hamileyim tüm belirtilerimi anlatacam

Hulya1993

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
163
122
103
32
Hamile olduğumu bu akşam öğrendim ama öncesi tüm belirtileri anlatayım bende hep buradaki yazılanları takip ettim adetten sonra ki akıntılarıma göre değerlendirdim şeffaf su şeklinde akıntım başaladığı zaman 3 gece peşpeşe değerlendirdim adete 1 hafta kala süt kesiği gibi parça parça akıntım oldu aniden yanıp aniden dondum acayip su tüketmeye başladım ve ilk kez bu ay saçımda kepek oldu ve göğüslerim patlayacak gibi oldu kasık batmalarım sıklaştı ve halen devam ediyor ani kramplar şeklinde geliyor bide acayip su gibi akıntım var günde 2 kez iç çamaşırı değiştiriyorum benim adet 10 gün geçmişti ama 4 haftalık gebeyim muhtemelen geç döllenme

Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin . Darısı olmayanlara

Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin . Darısı olmayanlara

Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin çok istedim çok hap ilaç tedavisi gördüm bunlar beni bunalttı artık istemiyorum zorlamıyacam dedim tedaviyi bırakalı 2 ay olmuştu kendiliğinden hamile kaldım

Hayırlı olsn sağlıkla kucağınıza alın bizede dua edin darısı bize insallah

Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin çok istedim çok hap ilaç tedavisi gördüm bunlar beni bunalttı artık istemiyorum zorlamıyacam dedim tedaviyi bırakalı 2 ay olmuştu kendiliğinden hamile kaldım
Rabbim nasip edince zamanı gelince oluyor canım bizimde vaktimiz var demekki . Rabbim senin gibi umut kesince versin . İsyan ettirmeden :)

Bunun için 3 ay klomen tedavisi 1 ay da iğne tedavisi oldu ama tutmadı ben artık sıkıldım istemiyorum deyince bıraktım açıkçası 2 ay sonra kendiliğinden oldu ama son adetime göre 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık ya geç çatladı yumurtam yada geç döllenme

Sen ne kadardır istiyorsun
Bir yıl oldu canım esimde ileri hız düşüktü veriskosel ameliyatı oldu şimdi değerleri çok iyi ama olmadı galiba sıkıntı bende ama bu ay umutluydum az önce ye kadar gogusumu sıktım sut geldi bir damla . Diğerindende yeşil köyü yapışkan akıntı

Herkeste aynı olmayabilir tepkiler ama akıntın nasıl anlatırmısın bende olanları detaylı anlatırım

Hayırlı olsun inş sağ salim kucagınıza alırsınız. :)

Hayırlı olsun inş sağ salim kucagınıza alırsınız. :)

İnşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş koymasın isteyen herkese versin

Bide ben her namazdan sonra Hz.Zekeriyyanın kabul olmuş duasını ettim kabul olmuş duanın yüz suyu hürnetine

Rabbi le tezerni ferdev ve ente hayrul varisiin.

Şeffaf geldiği günleri atlama değerlendir yumurta çatladığı için öyle zaten döllenme olusunca süt kesiği gibi parça parça geliyor
Canım benim bende mantar var o yüzden süt kesiği gibi geliyor her ay yada krem gibi ilişki sonrası özellikle bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…