- Konu Sahibi erguner1111
En basta sunu soylemek isterim ki gerekli aciklamalari sizden once site yonetimine sozlu olarak yaptim beni anladiklarina inaniyorum simdi acikliga kavusmasi adina burayada yaziyorum insallah amacina ulasir konu basta sunu soylemek isterim bu kisi sizofreni ayni anda bipolar olan kardesimdir kendisi evlidir gercekten uzulerek soyluyorumki bebek bekledigide dogrudur hamilelikle alakali actigi konular dogrudur sackarla alakli actigi konu da dogrudur ama olay benim basima geldi onun degil resimler bana aittir forumda yer almasindan rahatsizligimi dile getrdim halamin ogluna asigim diye actigi konuya inanamadim cunku profil resmi ben ve kizima ait yazdiklari yine dogru ama konunun muhatabi yine kardesim degilyarin birgun kizim oyle bir konu altinda resmimi gorurse ne derdim bbilmiyorum son actigi iki knuda dogru acma sebebinin alt kattaki ogrencilere gelen kizla empati adina oldugunu dusunuyoruz kizin durumu kardesimin yazdigi gibidir ama yine kardesim olayikendine yontmus hatta sanirim buduruma kendiside inanmis ki okurken konuyu o kisiyi dinliyorum sasandim cevresindeki olaylari kendisi yasamis gibi gosterdigi ve sizi oyaladigi icin hepinizden ozur dilerim onun adina isler bu noktaya geldiginde idrak etmiski sabah gelip kotu bisey oldu diyerek konuyu gosterince hemen esimle nasil duzeltiriz diye dusunup yetkililere ulasmaya calistik ben bu forumu biraz hayata karissin diye onermistim boyle olacagini bilemedim mahkeme asamasinda elimden ne gelirse yaparim zaten telefonum mevcut adres bilgilerimi veririm kimseyi gunlerce ugrastirmadan kardesimi de alir ifadeye gotururum bu konuda elimden bu gelir sadece ve sizkerden ozur dilemek. Eklemek istedigim basja birsey var son konusunda yazdigi olay o kizimizin basina gercekten gelmis olup o kisi tatafindan boyle bir saldiriya ugramistir gerekli islemler yapildi zaten savciliga intikal etti olay bu konuda musterihim kimseyi karalamadi dogrusunu yazdi onun icin hrsap verecegimizi sanmam cunku olay gercektir kisi dogrudur bunun disinda soyleyecegim birsey yok onun adina esi de ozur diliyor hepinizden