• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 hesapli uye ve konulari hakkinda aciklama

Tamam canim madem insiyatifimizde biz gerekeni yapariz :34:

Kardesin sizofrense sunarsiniz raporu ceza-i ehliyeti olmadigi icin siyrilir. Gelip burada o etmis siz etmeyin diye aglamaya gerek yok.

Ben de bunun tek kisilik dev kadro oldugunu dusunuyorum, her iki sekilde de iyi oldu, kardesin sizofrense sacmaliklarindan haberdar oldun diilse bu korku sana yeter

Hadi canim kib bye :54:
Bak guzelim olayi anlattim aciklama yaptim mahkemeye gidecegi aleni olan bir konuda daha fazla yalan soylenmez bu tavir nedir nasil bir yaklasimdir tamam ortada bir hata var ama gaddar olmayin size mahcup olup acijlama ihtiyaci duyan birine nasil bir cevaptir bu ayrica hic birseyden korktugum yok ana hakliligm kanitlandiginda su yazdiklarindan sen kork insanlara mahcubiyet belirtmek ozur dilemek ne zaman aglamak oldu deger verneyeyim mi kimseye ayrica sizinle akakali hic bir durum yok ki ben ettin sen etme olayi olsun sen mi verceksin sanki mahkemeyede senden aman dileyecegim biraz mantik yani

Son düzenleme:
Kardeşinize Allahtan şifa diliyorum.

Lakin mimarlar odası başkanı her halükarda suçlanıyor, kardeşinize değil de başkasına saldırması suçunu hafifletmez(eğer doğru ise).

Bu olay mahkemede çözülür.

Ortada rezalet var kardesimi gectim o hatali her konuda yaptiklarina sozum yok ama o adamla alakali bir suclama yapti ya buyrun simdi bende yapiyorum kendimden o kadar eminim ki varolan birseyi dillendigim icin cikacaksam mahkemeye cikarim

Yanlis iste bastan sona yanlis yaklasima bak sizofren kardsinin sacmaligi diye alay ediyor umarim senin sizofren bir kardsin olmaz cunku sen asla benim gibi bir abla olamazsin kardesim icin gerekirse aglarimda

Ortada rezalet var kardesimi gectim o hatali her konuda yaptiklarina sozum yok ama o adamla alakali bir suclama yapti ya buyrun simdi bende yapiyorum kendimden o kadar eminim ki varolan birseyi dillendigim icin cikacaksam mahkemeye cikarim

Olayı yaşayan komşunuz suç duyurusunda bulunsun.

Yanlis iste bastan sona yanlis yaklasima bak sizofren kardsinin sacmaligi diye alay ediyor umarim senin sizofren bir kardsin olmaz cunku sen asla benim gibi bir abla olamazsin kardesim icin gerekirse aglarimda

Sakin olun öncelikle.
Burada ki bir çok insan bu hasta olduğunu söylediğiniz insanın konularına kafa yordu üzüldü strese girdi.
İnsanların bu tepkileri normal.Ama kalkıp "umarım kardeşin şizofren olmaz" gibi bir cümleyi bu insanlara kuramazsınız.
Tamam doğru yada yalan anlattınız derdinizi ve cevaplara hazırsınız demektir bu.
tekrar ediyorum buradaki insanlar ciddi anlamda üzüldü ve sonunda da kandırıldıklarını anladılar.
Uzamasın istiyorsanız yönetime msj atıp konuyu kapattırabilirsiniz.

Sakin olun öncelikle.
Burada ki bir çok insan bu hasta olduğunu söylediğiniz insanın konularına kafa yordu üzüldü strese girdi.
İnsanların bu tepkileri normal.Ama kalkıp "umarım kardeşin şizofren olmaz" gibi bir cümleyi bu insanlara kuramazsınız.
Tamam doğru yada yalan anlattınız derdinizi ve cevaplara hazırsınız demektir bu.
tekrar ediyorum buradaki insanlar ciddi anlamda üzüldü ve sonunda da kandırıldıklarını anladılar.
Uzamasın istiyorsanız yönetime msj atıp konuyu kapattırabilirsiniz.
Hak veriyorum dedim anliyorum dedim hatali ama ne yapayim durmaym mi arkasinda?yemis bir halt ozur dilemek tabi ki bana duser oradaki umarimi insallah anlaminda kullanmak istedim o bana agliyorsun derse benimde ona bunu demeye hakkim var hic kimse bana agliyorsun diyemez o mu karar mercii de ona aglayacagim hakli mi bunu bana derken soruyorum mesaj attim daha fazla uzamaz insallah

Medcezir simdilk tedbir talep edildi

Son düzenleme:
Hak veriyorum dedim anliyorum dedim hatali ama ne yapayim durmaym mi arkasinda?yemis bir halt ozur dilemek tabi ki bana duser oradaki umarimi insallah anlaminda kullanmak istedim o bana agliyorsun derse benimde ona bunu demeye hakkim var hic kimse bana agliyorsun diyemez o mu karar mercii de ona aglayacagim hakli mi bunu bana derken soruyorum mesaj attim daha fazla uzamaz insallah

Anladım.
Dediğim gibi umarım suçlular cezasını çeker.

Kardeşine tekrar acil şifalar dilerim.

İyigeceler.

Bakın arkasında durmayın demiyorum.Ama size hakaret edildiğini düşünüyorsanız orada kib butonu var oraya basarsınız şikayet edersiniz.
Çok hassas bir konu herkes için bu bir kaç günde. O yüzden ne kadar ılımlı bir ortam olursa okadar iyi anlatırsınız derdinizi diyorum.

Cevaplara hazirsiniz derken?insanlarin anlayacagini mahcubiyetimizi kabul edecegini dusunmustum bu alayli tavirda kardesimin basima actigi su durumda gecenin bu saatinde oturup bunlari yazmakta zoruma gidiyor

Cevaplara hazirsiniz derken?insanlarin anlayacagini mahcubiyetimizi kabul edecegini dusunmustum bu alayli tavirda kardesimin basima actigi su durumda gecenin bu saatinde oturup bunlari yazmakta zoruma gidiyor

Farkındaysanız size hakaret eden ya da tersleyen ben değilim.
Günlerdir bu forumda olan durumu anlatamaya çalıştım size.
İnsanlar gergin ve ters şeylerde yazabilir diyorum.Evet buna hazır olun dedim çünkü durum bu.

Sizin yasadiginiz evinizde oturup vay gerizekali kandirmis milleti ben nasil kandim buna demek oldu degil mi ben size sarf ettirme olasiligi olan bu cumle icin uzgunum aciklama ihtiyaci duyuyorum bir de benim yasadiklarimi dusunun ortada bir konu var halamin ogluna asigim diye kocasini dusunun biraz bizim tarafimizdan bakin lutfen cok haklisiniz ama durum bu

Farkındaysanız size hakaret eden ya da tersleyen ben değilim.
Günlerdir bu forumda olan durumu anlatamaya çalıştım size.
İnsanlar gergin ve ters şeylerde yazabilir diyorum.Evet buna hazır olun dedim çünkü durum bu.

Orda size karsi bir tepki yok hazirlkli olmanin cok zor oldugunu ifade etmek istedim
Yanlis anlasilmisim

Sizin yasadiginiz evinizde oturup vay gerizekali kandirmis milleti ben nasil kandim buna demek oldu degil mi ben size sarf ettirme olasiligi olan bu cumle icin uzgunum aciklama ihtiyaci duyuyorum bir de benim yasadiklarimi dusunun ortada bir konu var halamin ogluna asigim diye kocasini dusunun biraz bizim tarafimizdan bakin lutfen cok haklisiniz ama durum bu

Kusura bakmayın ama düzgün konuşunca kar etmiyor sanırım size.
Ben "gerizekalı" diye bir cümle kurmadım.Ya da kardeşiniz hakkında bir yorumda bulunmadım.
Daha önceki her hangi bir konuya da yorum yazmadım sadece okudum.
Sinirli kızgın yıpranmış üzgün olabilirsiniz.Ama size saldırmayan insanlara saydırmaya gerek yoktur.
Sizin tarafınızdan bakmasam bu saatte size hakaret içerikli yorumlar için insanlar kendini kandırılmış hissediyor dedim.
Ama boşuna demişim.
Olur böyle şeyler alışığız.

Orda size karsi bir tepki yok hazirlkli olmanin cok zor oldugunu ifade etmek istedim
Yanlis anlasilmisim

Çok zor olabilir ama karşı koyamayacaksınız.Bura da yazacağınız herşeyi bende diğer insanlarda üstüne alınabilir.
Siz durumunuzu anlattınız ve hakaret eden etti ya da anlamaya çalışan anladı.
Sabah olduğunda inanın çok fazla insan buraya yazacak ve daha çok yıpranacaksınız.
O yüzden konuyu kapattırmanız en iyisi.

Açıklama yaptın, herkesten özür diledin
Yönetimle de görüşüp konuşmuşsun
Konu kapansin diye talep de ilettin
Bence yapabileceğin herşeyi yaptın, sana da yazık git uyu artık
Her yoruma yetişemezsin, tepkiler sorular bitmez
Iyi sabahlar

Kusura bakmayın ama düzgün konuşunca kar etmiyor sanırım size.
Ben "gerizekalı" diye bir cümle kurmadım.Ya da kardeşiniz hakkında bir yorumda bulunmadım.
Daha önceki her hangi bir konuya da yorum yazmadım sadece okudum.
Sinirli kızgın yıpranmış üzgün olabilirsiniz.Ama size saldırmayan insanlara saydırmaya gerek yoktur.
Sizin tarafınızdan bakmasam bu saatte size hakaret içerikli yorumlar için insanlar kendini kandırılmış hissediyor dedim.
Ama boşuna demişim.
Olur böyle şeyler alışığız.

Gercekten anlasamiyoruz ben siz gerizekalimi dediniz dedim?genel konustum konuyu okuyanlar adina siz derken sizden bahsetmedim yani birde sunu okuyun sonra bu yazdigim sekilde tekrar bir onceki mesajima bakin anlasilcam sanirim size yazdigim cevaptan bagimsz olarak kandirildigini dusunen insanlar sizler evlerinizde bu kadin icin vay gerizekali kandirmis milleti dediniz ben nasil inandim dediniZ ama bi evde cok daha fazlasini yasiyoruz

Simdi oldu sanirim yanlis anladiniz o mesaj oncekinden bagimsiz ve geneldi

Açıklama yaptın, herkesten özür diledin
Yönetimle de görüşüp konuşmuşsun
Konu kapansin diye talep de ilettin
Bence yapabileceğin herşeyi yaptın, sana da yazık git uyu artık
Her yoruma yetişemezsin, tepkiler sorular bitmez
Iyi sabahlar[/QUOTE
En dogrusu bu umarim konu bir an once kapatilir o kadar guclu degilmisim

Back
X