- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Allah cezanı vermiyeMu kabuğunda gelmiş olabilirşaka bi yana söz konusu bir tane böcek mi yoksa bir sürü mü?
İlaçlatmanız gerek ama sadece sizin ev değil diğer evlerinde ve apartmanın her yerinin komple ilaçlanması gerek tek siz ilaçlatırsanız fayda etmez diğer yerlerden yine gelir.Bezdim. Yeni tasindik evde rutubet yok dendi varmış. İdare edelim dedik şimdi de küçük yuvarlak olan böceklerden gördüm gri renkli. Bana kalsa adı hamambocegi ama. 4.katta nasıl olur napicam bilmiyorum eşim uyuyor ona desem de çaresiz kalacaktır tekrar tasinmamz mümkün değil çocuk odasına da o kadar özendik ki Allah yalan söyleyen ev sahiplerinin gözünü doyursun ne heveslerle taşındık.
O cok sinir bir bocek ya ilaclama falan viz geliyor kaciyorlar. Ama bahceyi ilaclatmak ise yaramaz zaten cunku onlar ev bocegi. Kagit, plastik ve kumas yerler. Otla yesillikle isleri olmaz. Nemli ortamda cok mutlu olurlar.Anlattığın böcek bizdekilerdenmi bilmiyorum. Gri renkli hep ufak ufak genelde anası danası büyük biraz ve çok hızlı kaçıyolar--ifff anlatırken bile tiksindim
Adı gümüş böceği. Ben 7 kattayım sitede oturuyorum bahçemiz bile düzenli ilaçlanır yazın ama bu böcekten bütün site ahalisi olarak kurtulamadık. Bi yere gidip gelince ışığı birden açınca kesin koridorda banyoda olanlar birden kaçışıyolar pislikler ben o sora aynen bu şekildeyim
Ben 5. Katta gordum hamam boceklerini merdivenden tirmaniyordular yukariya bazen basamaklardan dusup sirt ustu yatiyordular hamam bocekleri. ayyy vallah su anda her yerim kasinmaya basladi
Bizdede vardı. İlaçladığım halde tek tük çıkıyordu karşıma. Kedi sahiplendim kayboldu böcekler. Kedim sabaha kadar onların peşindeydi. Bir tane bırakmadı. Gece kalkıp ışık açınca hemen koşuyor köşe bucak arıyor. Öyle sürekli tetikte. Her eve kedi lazım. Hem sevgisi için hem her boy haşare savar olarak.Anlattığın böcek bizdekilerdenmi bilmiyorum. Gri renkli hep ufak ufak genelde anası danası büyük biraz ve çok hızlı kaçıyolar--ifff anlatırken bile tiksindim
Adı gümüş böceği. Ben 7 kattayım sitede oturuyorum bahçemiz bile düzenli ilaçlanır yazın ama bu böcekten bütün site ahalisi olarak kurtulamadık. Bi yere gidip gelince ışığı birden açınca kesin koridorda banyoda olanlar birden kaçışıyolar pislikler ben o sora aynen bu şekildeyim
Apartmanlara da yapılıyor ama otopark nemli ordan geliyor. İlaçlansada yine çıkıyo ordanO cok sinir bir bocek ya ilaclama falan viz geliyor kaciyorlar. Ama bahceyi ilaclatmak ise yaramaz zaten cunku onlar ev bocegi. Kagit, plastik ve kumas yerler. Otla yesillikle isleri olmaz. Nemli ortamda cok mutlu olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?