4 Kelime 1 Cümle

Çizme giyen komşum arkadaşının saçını traş ederken yanlışlıkla kafasına boncuk taktı :)

Hastane,ev işi,kaynana,doktor

Ev islerini bitirince kaynanamla hastanedeki doktoru şikayete gideceğiz. Tatlı,,hüzün,saat,kayık

Bu saatlerde nedense içimi anlık tatlı bir hüzün kaplar ve kendimi denizde kayıkta hayal ederim.

Şerbet, motor, aşı

Bu saatlerde nedense içimi anlık tatlı bir hüzün kaplar ve kendimi denizde kayıkta hayal ederim.

Şerbet, motor, aşı
Bir kelime eksik olmuş:) bebeği me asi yaptirdiktan sonra motorla eve dönüp pisirdigim tatlinin serbetini döktüm. Kirmizi,kale,hemşire, yumak

Perdeyi actigimda ayakkabisina çiçek diken saatini de çiçeğin üzerine asan bir deli gördüm

Koyu,Zeytin,yaşlı,restorasyon

Yaşlı kadın koyu renkli saçlarını savurarak zeytinliğin restorasyon çalışmaları için geldim dedi.

Hüzün
Midilli
Kavak
Kereste

Midilli, hüzün içinde eski dostu kavak ağacının yerde yatan kerestelerini seyrediyordu.

Kocakarı elma sakat bıçak

Hasta olan annem kendine kocakarı ilacı yaparken yanlışlıkla elmayı keserken bıçakla elini sakatladı :)

Koca,soba,işyeri,yemek

Pijamalarımı giyip aptal makinenin karşısına oturdum ve hüzünlü bir şekilde kumandanın tuşuna bastım.

Bardak
Tatil
Mavi
Halı

Tatile giderken yanımda mavi halımı ve bardağımı götürdüm.

İğne,ev,okul,bilgisayar

Evden okula giderken bilgisayar çantamda igne kutusu oldugunu fatkettim
Çiçek ask adam romantik

Romantik adam aşkına çiçek almıştı.

Defter
Saat
Temizlik
Uyku

Temizlik yaparken eski bir defter buldum,saat 11 de uykum geldi :)

Deri,radyo,köy,türk filmi

köy evinde oturmuş Türk filmi izlerken radyodan gelen deri sanayi sitesinde yangın çıktı haberiyle sarsıldı.

Matkap, ruj, şeker, alakasız

Usta matkapla dolabi monte ederken bende rujlu dudagimla şeker yiyordum alakasızca.

çorba ,sandalye ,istanbul,köprü

istanbul'da yeni evlenen çifte çorbada bizim de tuzumuz olsun diyerek sandalye takımı almak için köprüden karşı tarafa geçtik.

helva
dert
alyans
matbaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…