4 Kelime 1 Cümle

Fare su içerken sürpriz bir şekilde jiletin üstünden hopladı gitti.

Tarzan, komplo, halay, çarık.

Mavi gökyüzünün altinda uzanmış. Salatasini yerken, elinde aynasiyla yüzündeki çizgileri inceliyordu. Ve bir yandan da müzik dinliyordu...
Lamba,yol,insan,karanlık

Karanlık yollarda yürümeye alışmış insanlar, lambanın icadından habersiz olsa gerek

Cadı, dilek, şalvar, priz

Cadi kadin salvarinin cebinden dilek tasini çıkartıp prize surttu, tas alev aldi cadi horon teper gibi carpilmaya basladi.

Avokado, sandalye, midye, firfir

Sahil kenarında sandalyesine oturan kadin. Bir yandan deniz havasi alip. Bir yandan avokado ve midye yiyordu. Sicaktan bunalmış olmalı ki,fırfır açıp kendini serinletmeyi ihmal etmedi.

Esmer, etek , telefon , ayakkabi

Telefonda konusurken onumden esmer uzun boylu ince topuklu ayakkabili kalem etekli hayran kaldigim bir kadin gecti.

Zeytin beyaz elma sirke

Beyaz tişörtüne düşen zeytin lekesini elma sirkesi ile çıkarttı.

Kapı Tabanca Adam Para

Adam kapıdan girince tabancayı doğrultup “para” diye bağırdı.

Şeker Mutfak Güneş Sandalye

Kadin cayina şekerini atip,mutfakta sandalyesine oturmuş, güneşin doğuşunu seyrediyordu
Dağ Bebek Yabancı Ağaç

dağ yolunda ilerlerken ağaçların arkasına saklanmış yabancıyı gördü korkarak bebeğine sarıldı ve koşmaya başladı..

cadı canavar hayalet öcü

Bu ucsuz bucaksız ormanda , bir sürü yaratık yaşardı. Canavar,hayalet,öcü. ..Hepsini yöneticisi de Ormandaki yaşlı bir cadi idi.

Kitap çanta çocuk ev

Kitabı çantama attım. Çocuğu bakıcıya bıraktım ve 4 saat sonra eve döndüm.

Sonbahar gece yağmur kahve

Yağmurlu bir sonbahar gecesinde elimde kahve, karşımda şömine ve ben çok huzurluyum..

kuş
gurme
fıstık
varil

Pencereden yıldazlara bakarken bir anda abajur yandı ve aynanın karşısında bir adet maymun beni izliyordu.

Rüya,uyur gezer,sokak,bilgisayar.

Bilgisayar bağımlısı uyurgezer, gördüğü rüyada sokaklarda dolaşırken aslında evin içinde ordan oraya dolanıp duruyordu.

Volta, oyun, damacana, uyku

Uyku ile uyaniklik arasinda volta atarken damacanaya carpti oyun mu oynuyoruz brader dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…