4 Kelime 1 Cümle

bulutlu bir günde balkonda bebeği oyalarken keşke barışabilsem onunle diye düşündüm ama snra yaptıklarını hatırlayınca barışırsam namert olayım dedim

tezkere günah siyah geniş

geniş gelen siyah takımını giyip tezkere günü geldiğinde günah deme git artık evine :))

su

taştı

ayaklar

bedenim

magazalarda bedenime uygun bişey bulamayınca ayaklarımın agrısından eve zor geldim,kardeşim su taştı abla dedi :):)

suskun yatak çuvallamak reşit
suskun suskun yatakta bir o yana bir bu yana bu evlilik işini düşünürken birden reşit olmadığım aklıma geldi anlaşılan bu işten çuvallamam yakındı...

degaje telgraf şeker hançer

degaje yakalı bluzumü giydim şeker sürülen hançer ile telgraf çekmeye gittim herkes korktu :))

kapı

pencere

duvar

usta

iğne iplik olmadan palyaço trene binmem diye tutturdu meşe ağacının altında

yumurta

ahçı

masa

örtü

palyoça gösterisini izlemeye giderken meşe agacının orda yaka iğnemi düşürdüm aramaya kalkınca treni kaçırdık :)

çanta sivilce demir asker

asker çıkmış çantasını alıp yola demir rayların üstünde bir kız görmüş oturmuş sivilce sıkıyormuş :))
beyaz

kırmızı

bayrak

vatan

Beyaz ay yıldızlı kankırmızı bayrağım vatanımın nişanesidir...turkbayragi

selam nesil şehit gökler

selamm goklerdekı sehıtlerrr

sızlerle gurur duyuyoruz
:gitme:
neslınız devam edecekkkk

para
şişmiş
güzel
canım

ne güzel değilmi canım para ile şişmiş bir cüzdan olması zemuszemus

akşam

hüzün

karanlık

gökyüzü

akşam gökyüzüne bir karanlık çöktü çok hüzünlendim çnkü sevdiğimi özledim :gitme:

bal

kar

kule

alıntı

Kar yağışı o kadar yoğunki kule görünmüyor resmen bense burda oturmuş ağzından bal akan arkadaşlarımın mesajlarına alıntılarla cevap veriyorum.

cimri soba börek kırmızı

kırmızı evin cimri sahibi o soğukta ne sobayı yakmıştı ne de mis gibi kokan böreğinden bize ikram etmişti..... kaydirigubbakcemile3

park alçı kitaplık merdiven :tomato:

o evin önündeki geniş parkta alçıdan heykeller yaparken ben kitaplıktan seçtiğim kitabı almak için merdiven getirmeye gidiyordum ki sen geldin :)kaydirigubbakcemile3

peri okyanus rengarenk kemer

bugün okyanusa giderken rengarenk olan kemerimi taktım belki bir peri görürüm diye

melek

kalp

gönül

manzara

Melek gibi bir kalbi vardı ve gönül gözüyle baktığı manzara muhteşemdi alkisalkisalkis

iştah-sokak-şehir-sis

sisli bir akşamdı..şehrin sokaklarında ağır ağır ilerlerken öyle bir iştahım açılmıştıki önüme kim çıksa yiyebilirdim o an laelaelaelaelaedelikafadulden

pasta bukalemun şişko bilgisayar :1rolleyes:

bilgisayarın başında pastaları yedikçe hergeçen gün şişko bir bukalemuna dönüşüyordum ..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tava çekirdek ördek parfüm yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…