4 Kelime 1 Cümle

Ördeği tavaya koydum bi yandan da çekirdek yiyip parfüm sıkıyordum kendime:1shok:

Acı egzersiz elbise kitap

o kitapta gördüğüm elbiseyi giyebilmek için tüm acılara katlanıp bu egzersizleri yapmalıyım.. :sinifsinif:

köpük balo karınca veda
:kedi::kedi:zemuszemuszemuszemus

Köpüklü baloda karınca gibi ezileceğimi hissedince arkadaşlarıma veda edip ayrıldım..kaydirigubbakcemile3

Şeker nevresim özgür çıkardünyası...

şu çıkardünyası ortamında kendime şeker gibi bir nevresim alıp özgürlüğün tadını çıkarmaya karar verdim zemuszemus kaydirigubbakcemile3

oje dinazor su yatağı sıvışmak

ojeli süslü kızıma dinazorlu su yatağı almadan marketten sıvıştımm:zemuszemus

televizyon kuş salon halı

salonda oturmuş televizyonda en sevdiğim filmin başlamasını beklerken kafesinden çıkarmış olduğum kuşum halının üzerine pıt diye kakasını yapıverdi

mum peri şato at

:ecrin_bebek:

mum ışığı şatonun yemek salonunu aydınlatırken, birden beliren peri kızı bana beyaz atlı prensimin kapıda beklediğini söyledi. kaydirigubbakcemile3

sabır, çerez, telefon, mutfak

havuz taşınca taşan yerleri peçete ile silmeye çalışınca acıkan karnını ekmek ile doyurdu meğersem hepsi uykuda gördüğü düş imiş:jeyyar:

kemer

bulgur

cacık

memleket

memlekete gittiğimde yediğim bulgu ve cacık,pantolonumun kemerini açmama sebep oldukaydirigubbakcemile3

koca yıldönümü kuru fasulye gece

evlenme yıldönümünde kocamın isteği üzerine kuru fasülyeyi özel yemek olarak pişirdim :))

peçete

merdiven

gezme

mavi

yeni aldığım mavi peçetleri de sofraya koyduktan sonra merdivenden inerek gezmeye gittim..

harita musluk tır burun :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

tır şoförü haritadan gideceği yere bakacaktı ki burnu akınca durup muslukta yıkamak zorunda kaldı:)

,

nokta pembe yastık bilgisayar

pembe yastığıma yaslanmış bilgisayarıma bakıyordumki yerde bir nokta gördüm..

mesaj sinema kardanadam lolipop

sinemaya girerken gördüğün dev gibi kardanadamın,lolipopumu yememe rağmen,fotoğrafını çekip arkadaşıma mesajla yolladım... kaydirigubbakcemile3

civciv düğün boya durak

Düğüne giderken otobüs durağının civciv sarısına boyanmış olduğunu gördüm

paris
kişi
siyah
şarkı

hihoyyythihoyyythihoyyyt

gezmeye gitmek için bindiği takside mavi gömlekli şöförü görünce aşık oldu böcek gözlü güzel kız:))

anne

sevgili

merdane

kalp

sevgili canım annem kalbimi kırmayıp merdaneyle gözleme açtı oh missssss:))

çorap tüy kutu yastık

çoraplarımı araken yastıkların tüylerini bile çıkarttım,meğersem çoraplarım kutusundaymış... kaydirigubbakcemile3

mendil buzdolabı kuş pamuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…