4 Kelime 1 Cümle

lavaşın arasına yoğurdu sürerken çimenden yemyeşil oldu çoraplarımmafoldumben.............................. paket.......kartopu........diş........şapka.....

şapkamı giymiş kartopu oynamaya dışarı çıkıyordumki bi baktım kapının önünde bir paket hemen alıp açtım bir de ne görim takma diş...:sinifsinif: lmaz:

çetin şekerleme fıskiye kaldırım

çetin ile beraber şekerlemeciye giderken parktan geçtik,tam çıkıyoruz derken fıskiyeden üzerimize su sıçradı kendimizi kaldırıma zor attık.

toka kına saat parfüm

saclarıma kına yakarken tokamı cıkartmayı unutmuşum parfüm sıkarken saat baya geç olmuştu........kolye......mısır........lahana........koltuk

koltuğumda oturup lahana çorbamı içerken birden canım sıkıldı, kalkıp mısırdan kolye yapmaya gittim

karga menekşe havlu ip

Menekşe desenleri olan havlumu asmak için karganın tünediği ipten başkasını bulamadım.

Dua, gül, Ramazan, tabak

her ramazan olduğu gibi tabaklara gül lokumu doldurdum,yiyen dua etsin bana kaydirigubbakcemile3
terlik,sigara,mutfak,telefon

terliklerimi giyip mutfağa gittim sigaramı yakıp telefonda komşumla dedikoduya başladım...

ağaç termosifon çengel mandal lmaz:

Termosifonun ayarını yaparken, ağaçtan imal edilmiş mandalın çengelini kullandım...

Gece, aydınlık, secde, nur

gece uykumdan uyandıran aydınlığa bakmak için cama gittiğimde sokak ortasında Allah'a yaptığı secde nedeniyle yüzü nurlanan birr adam gördüm.

tavla cadı kiraz klavye

tavla cadısı kirazı yerken klavyeye su damlattı...:sinifsinif:

şafak kilim ışıklar davul şutarafagitti

nehirde ben ve biricik köpeğim lastik botla ilerlerken termosla getirdiğim çayımı yudumluyorum keyifle..

asla sayfa anten kaşık

köprüye vardığımızda bir ağaçaltı bulup oturduk adaçayıyla bazlamayı yemeyekoyulduk..

düdük internet misafir odun

düdüklü tencerede et haşladım misafir için internetten tarif baktım tüp bitince bende odun ateşinde pişirdim yemeği

bilgisayar bebek ütü patlıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…