4 Kelime 1 Cümle

terliğimi giyeyim derken saati devirdim o sırada balon eteğim çamaşır makinesinde yıkanıyordu...

bardak kuş sokak nemlendirici

nemlendirici sürerken sokaktan gelen acı kuş seslerine koştum masadaki bardağa çarptım kırıldı....

kamp sevgi ayakkabı bikini.......

Sıcacık bir bardak sütümü içip, nemlendiricimi bile sürmeden kuştüyü yastığıma kendimi atacakken sokaktan gelen gürültüler sinirlerimi bozdu.
Davetiye, anne, yastık, tv

televizyonda bir yastık firmasının reklamını izlerken annemin yemek daveti çok cezbedici geldi.....

kamera gözlük ütü fare

kameraya bakmak için gözlüğümü çıkarmıştım bu arada da ütü elimdeyi bir anda yerde birşey gördüm gözlüğümü kapıp tekrar baktımki gördüğüm şey fareymiş ...

şafak el nokta çivi...

Şafaklarda el kadar bir hasret ilişiverdi gözüme;yüreğime;nokta konmamış ;yarım kalmış bir sevdanın uzantısı idi belki de;çivi gibi çakılmış;yer etmiş sinesine..

(güzel salladım)

Tutku - deprem - güç - güneş.

sana olan tutkumdan depremler oluyor yüreğimde hayatıma güneşin doğmasını güçlükle bekliyorum..

pantolon lif mutfak terazi

sana olan tutkumdan depremler oluyor yüreğimde hayatıma güneşin doğmasını güçlükle bekliyorum..

pantolon lif mutfak terazi

Kot pantolomun cebindeki lifi alıp doğru mutfağa koştum;terazide tarttım;ne kadar hafifti..
:roflol:

Telefon - yüz - kırmızı - şeker..

gelmeyecekmiş, telefonu yuzune kapattım kırmızı geceliğimi çıkartıp şekere dadandım kaydirigubbakcemile3

Çikolata yerken bi yandanda fal bakıyodum bi baktım terliklerim camdan düşmüş:gitme:

Televizyon-kedi-saksı-elbise

kedim televizyonun yanındaki saksıyı devirdi ona koşayım derken elbisem kapı koluna takıldı......

kelepçe tornavida peruk yapıştırıcı...

Yapıştırıcıyla peruğumu takmaya çalışırken evime tornovidayla girmeye çalışan hırsıza kelepçe taktım..

Tiyatro-eldiven-su-bebek

komşum melek yazın bahçede kurdele oyası yapıyor uyku_masal_eğlence_koşmak

Tırnaklarıma oje sürdüm,dişlerimi fırçaladım saçlarımı tarakla taradım gözlerimdeki rimelleri sildim yatmaya hazırım..

ılaç-Televizyon-Halı-Balkon

Leğende siyah kilimimi yıkarken uzaklardan bi yerden saz sesi geliyodu

Çamur-Sıcak-Terlik-Melek

çamurlu terliklerimi yıkayıp sıcak havada kurusun diye balkona koyunca bi baktım melek kızım beni izliyo...

saat fal diş pide......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…