4 Kelime 1 Cümle

Pide yerken dişim kırıldı daha önce falda çıkmıştı bu olay hemde saati saatine yani..

ezberlemek-tül-çamaşır-çiçek

çiçekli tüllerimle ,çamaşırları yıkarken dinlediğim şarkıyı ezberledim......

aşk tokat zil çimdik........

aşkıma bi çimdik attım o da bana tokat attı bu arada şakalaşrken zil çaldı

Süt karabiber toz köprü

sütlü çaya toz karabiber koyup kaynanama verdim beni köprüden attı..kaydirigubbakcemile

görümce kazan leblebi tahriş.....

Görümceme bi kazan dolusu leblebi yedirdim boğazı tahriş oldu

dede ansiklopedi bilgisayar çorap

dedem çoraplarını giyerken bana söyleniyordu bilgisayara bu kadar takılcağına kalkta ansiklopedi oku diye

kültablası-nevresim-cibinlik-klozet

Kültablasını nevresimin üzerine döktüm bu arada cibinlik yandı hepsini topladım klozete attım

köpek-dvd-müzik-koltuk

koltuğuma uzanmış bi yandan dvd izliyo bi yandan da müzik dinliyordum derken minik köpeğim geldi uzandı kucağıma...

kucak lamba nane şaşırmak

lamba yanınca şaşırdım kucağımdaki pc düştü naneyi yedim....

sarı hasta etek maymun

Son düzenleme:
maymuna sarı bi etek giydirmişler maymun hasta olmuş bu yüzden-tatlicadiarzu-

dondurma-fil-top-kart

fille top oynarken kırmızı kart gördüm ben de gidip dondurma yedim ..

aç şişe yuva zambak

şişeyi açtım gazoz içiyodum bi baktım zambakların arasına kuş yuva yapmış

spor perde yaprak telefon

spordan geldiğimde perdeleri açmıştım sonra da üzerime yaprak desenli geceliğimi giydim ve telefonu açıp lehmacun sipariş ettim...

düğün şemsiye dolap nal kaydirigubbakcemile

dolaptan şemsiyeyi kaptığım gibi düğüne yetişmek için beyaz atıma atladım, şansızlık bu ya nalı düştü bende otostop yaparak yetiştim.

merdane silikon dal havuz

Dal gibi vücuduyla ve silikon taktırdığı göğüsleriyle havuza geldi ve kendisine bakan erkekleri bir merdane gibi ezdi geçti kaydirigubbakcemile3

kamyon
kapı
tatlı
yaramaz

yaramaz velet kamyonun kapısını açtığı gibi fırladı ve elimdeki tatlı tabağını kaptı...

bukalemun ılık pul hıçkırık
:hulya::hulya::hulya:

katıldığım safari de bukalemunun soğuk pullu sırtını severken hıçkırık tuttu,ılık zencefi çayı içirdiler geçti

nar balina çeşme tebeşir

teknede otururken gidip çeşmede narı yıkadım sonra tekrar koltuğuma otururken koca bir balinanın su fışkırttığını gördüm o sırada tekne fazla sallanınca kenardaki tebeşirler döküldü..

ışık lahana canayakın ulu :ecrin_bebek:

ışık hanım eline aldığı gibi sardığı lahana tenceresini canayakın bulduğu ulu beylerin kapısını çaldı

kepek

tozlu

merdiven

cadıkadın

Cadıkadın tozlu merdivenlerden indi kepekli ekmek getirdi

bekçi
kaplumbağa
arıtma
depo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…