4 Kelime 1 Cümle

arıtma tesisindeki bekçiye hediye olarak kaplumbağa götürdüm o da depoda beslemeye başladı...

üçgen hayal ordu boncuk kaydirigubbakcemile4
:hulya::hulya:

çatalımla
yemeğimi yerken bilgisayardaki kelebek resmi beni korkuttu.:))))

gözlük kumanda kalem çakmak

saate bakıp arkamda duran ağacı kendime yastık edip bir sigara yaktım........
balon perde şeker ayna

aynadaki balon adlı tiyatro oyunu bitip perdeler oyuncular için açılınca bende sahneye şekerler fırlattım

kestane kirpi lavanta klima

sevimli kirpinin bir kestane peşindeki maceları adlı çizgifilmi odamda izlerken klimanın etkisi ile üşüdüm ve lavanta kokulu battaniyemi üzerime örttüm :))

kalemkutusu aşk tarak aseton

uçan halımla balık tutarken teleferiğin gölgesinden korktup bulutlardan aşağıya düştüm.

sincap turşu kağıthelva silgi

sildim bütün hayvanları,tek sincabı bıraktım oda ben kağıt helvamı yerken,kaşımda turşu yemesine bayıldığımdandır.kaydirigubbakcemile3

kanguru,ruj,çiçek,karnıyarık :jeyyar:

kangurumu beslerken, rujumu sürdüm karnim acikti o arada karniyarik yedim,yerkende cicekleri suladim..

kafes, dis doktoru, ucak, televizyon

Havaalında uçağımın kalkmasını beklerken telefonumdan televizyon izliyim dedim demez olsaydım haberlerde diş doktorumu kudurduğu için kafesle hastaneye götürüyorlardı.

kirpi eişte turkuaz menekşe

menekşeler içinde, erişte hamuru yuğururken turkuaz taşlı yüzüğümü taşın üzerine koymuştum aaaa,sen gel kirpi yut .hay allah yaaa..:mymeka:

kaktüs,makas,elektrik fişi,zımpara..

ben kaktüsleri zımparalarken o da elektrik fişini makasla kesiyordu...-tatlicadiarzu-

lavanta parlak jöle kahkaha

ben kaktüsleri zımparalarken o da elektrik fişini makasla kesiyordu...-tatlicadiarzu-

lavanta parlak jöle kahkaha

kim kaktüsmü fişi kesiyodu????? :roflol::roflol:

parlak jöleyi pastama sürerken,bir kahkaha attım,hızından lavanta şişesi catladıııı..:roflol:

gelin,izot,mandal,haber

izot nedir anlamayan gelin elinde mandalı hemen koştu kocasından izot haberini duydumu diye sormaya :))

kepenk

kerpeten

komşu

simit

KK shop tan simit alacaktim, bir de ne göreyim kepenkler inmis yetisemedim, kerpetenle zorladim acamadim, komsuya sorayim vardir onda...:tomato:

melek
yol
sevgili
sehir

Son düzenleme:
balkonda sandelyede oturup bulutları seyrederken çalan telefona yetişiyim derken saksıya çarpıp düşürdüm.

takvim devekuşu okyanus araba

Back
X