- Konu Sahibi turkmengelini
hayalinizdeki gibi bir öykü olmadı galiba, kimse kalmamış:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlatmaya başladığınızda çok romantik gelmişti,seven her erkeğin kıskançlığı var sevgisindendir demiştim.Ama sonlara doğru çok üzücü olmaya başladı.Umarım her şey düzelir,geleceğiniz çok daha güzel olur.
sağol canım,düzelmeye başladı..eskiden günlerce burnumdan getirirdi her sözümü. artık 5 dakika sürmeden gelip gönlümü alıyor, yapamazsa baştan çıkarıyorçözülüyor yani bir şekilde..
Böyle olmasına sevindim:)Acaba eşiniz yeni yeni olgunlaşıyor olabilir mi?Hani erkekler geç olgunlaşır derler ya:)
siz çok platonik takılmışsınız başlarda ve onu gözünüzde çok büyütmüşsünüz.
her ilişki kendine ve kişisinedir ya.sizin için yaşadığınız şeyler tabi ki özel.. bişeyler düzelmeye başladı demişsiniz ona da sevindim.
ben düşündümde ben kaldıramazdım bunları..anlattığınız türde bir kişilik baştan ilgimi çekmezdi zaten:)
ilginc gelen bu adam seni görmeden nasıl evlenme teklif ediyor... yada hiç tanımadan..
( tamam teklif etmemmş ama sonucta ben olsam bende öyle anlardım)
face deki 2 fotograftan yada başkalarının agzından dinlemekle evlenme mi teklif edilir canım..
ama enteresan olmuş
nihayetinde evlenmişsiniz.
hem herkes ilk görüştügüyle yada her görüştügüyle evlenmez ki..
şanslıymışsınız ki hayal kırılıgı yaşamamışsınız o da sizi begenmiş evlenmiş..
neden kınayalım ki.. ne güzel işte.
üzülmek yerine sevinmelisin...
tüekmengelini ağlattın beni. ikimiz de aralık 2011 annesiyiz. ikimiz de oğullarımızı kucaklamışız ama az önce doğum hikayeni okurken çok gerildim üzüldüm içim sızladı. şimdi dünyadan tecrit edilmiş bi yerde evladınla yaşıyorsun. Allah kolaylık versin eşine de akıl fikir. inşallah düzelir aranızdaki sıkıntılar. seni kendime öyle yakın hissettim ki şu an. ben senin yaşadıklarını yaşamadım ama yüreğimde hissettim.
çok şükür meleğine sağ salim kavuşmuşsun. inşallah onun da bahtı güzel olur. Allah ona sağlık sıhhat huzur mutluluk versin inşallah.
gelmiştir senin şair. artık yarın devam edersin. Allah eşine merhamet versin.
bence siz değil o sazanmış görmeden etmeden tanımadan evlenme teklifi edecek kadar uyanık tipmiş ( siz sazan değilsiniz çünkü siz onu az çok tanımışsınız ama o sizi tanımadan bunu yapmış ) evlenme teklif etmemişmiş peki o nameler neyin nesiymiş sizde asıl sazan sensin ben seni tanıdığım için kabul ettim ya sen tanımadığın kızın neyine nameler yazdın deseydiniz :)
Sizi çok iyi anlıyorum.
Malesef böyle bir çifti çok yakından tanıyorum.
Kızkardeşim :)
Onlarda sizin gibi birbirlerini hırpalayarak sevenlerden. :)
tabii bu açıdan bakınca güzel geliyor ama ben kendimi kandırılmış hissediyorum..sanki acıdı da evlendi..madem eşiniz beğenilen biri ve şiirleri güzel birçok kızı seçme imkanı varken sizi seçmiş.ilk gördüğünde etkilendiğinden olmalı.msnde görüşürken sizden fazla etkilenmemesi doğal çünkü sizinle yüzyüze gelmemiş.oysa siz uzun zamandır onunla görüşmeden bile ona hayranlık besliyormuşsunuz.siz msnde görüşürken bile hayrandınız.duygularınız yoğundu.o ise sizi yeni tanıyordu.kim olsa böyle hisseder.ama sizden etkoilenmiş ki akabinde hemen hocalarıyla tanıştırmış.rahat olun .takmayın
evet korku filmi demiştim.Güzelim tek derdin o şiir olsun senin ya, baştan ne güzel şirin bir hikaye diye okuyordum ama sonradan resmen korku filmi gibi geldi okuduklarımın bir kısmı, tuvalete gitmek için izin almak zorunda kalmalar, stresten kendi kendine faça atmaya başlaman filan, internette mi yasak üstelik şuan. O kadar okumuşsun, ne güzel sanatla uğraşıyormuşsun, nasıl izin verebildin birinin gelip bunları elinden alabilmesine?
Sabahın bu saatinde gülümseyerek okudum ama birbirinizi çok yıpratıyorsunuz eski konularınızı da biliyorum birbirinizi yıpratarak seviyorsunuz bir de çocuk var bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun ayrıca sazan olan da sen değilsin bunda üzülecek bir durum yok senin yaşadığın duyguyu ben de çok yaşadım eşim gezelim tozalım muhabbetindeyken ben sürekli evlenelim modundaydım üstelik kötü bir birliktelikten sonra