sazan gelinin öyküsü....

Anlatmaya başladığınızda çok romantik gelmişti,seven her erkeğin kıskançlığı var sevgisindendir demiştim.Ama sonlara doğru çok üzücü olmaya başladı.Umarım her şey düzelir,geleceğiniz çok daha güzel olur.

Anlatmaya başladığınızda çok romantik gelmişti,seven her erkeğin kıskançlığı var sevgisindendir demiştim.Ama sonlara doğru çok üzücü olmaya başladı.Umarım her şey düzelir,geleceğiniz çok daha güzel olur.

sağol canım,düzelmeye başladı..eskiden günlerce burnumdan getirirdi her sözümü. artık 5 dakika sürmeden gelip gönlümü alıyor, yapamazsa baştan çıkarıyor:17: çözülüyor yani bir şekilde..

sağol canım,düzelmeye başladı..eskiden günlerce burnumdan getirirdi her sözümü. artık 5 dakika sürmeden gelip gönlümü alıyor, yapamazsa baştan çıkarıyor:17: çözülüyor yani bir şekilde..

Böyle olmasına sevindim:)Acaba eşiniz yeni yeni olgunlaşıyor olabilir mi?Hani erkekler geç olgunlaşır derler ya:)

Böyle olmasına sevindim:)Acaba eşiniz yeni yeni olgunlaşıyor olabilir mi?Hani erkekler geç olgunlaşır derler ya:)

olabilir. ama onun dönüm noktası benim doğumum oldu... oğlumu doğurmak için sezeryana girdiğimde( doğum öykümde mevcut ) kapıda beklemiş ve bazı tersliklerden dolayı çok korkmuştu..beni kaybedeceğini sanmış. o zamandan beri böyle. büyütmüyor hiç bir şeyi... kanlı bıçaklı da olsak hemen sönüyor kini...http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/493609-boyle-olsun-istemezdim.html bu da doğum öyküm..

Son düzenleme:
siz çok platonik takılmışsınız başlarda ve onu gözünüzde çok büyütmüşsünüz.
her ilişki kendine ve kişisinedir ya.sizin için yaşadığınız şeyler tabi ki özel.. bişeyler düzelmeye başladı demişsiniz ona da sevindim.
ben düşündümde ben kaldıramazdım bunları..anlattığınız türde bir kişilik baştan ilgimi çekmezdi zaten:)

siz çok platonik takılmışsınız başlarda ve onu gözünüzde çok büyütmüşsünüz.
her ilişki kendine ve kişisinedir ya.sizin için yaşadığınız şeyler tabi ki özel.. bişeyler düzelmeye başladı demişsiniz ona da sevindim.
ben düşündümde ben kaldıramazdım bunları..anlattığınız türde bir kişilik baştan ilgimi çekmezdi zaten:)

ben baştan tanımıyordum ki kişilği ilgimi çeksin ya da çekmesin:)) hayran olduğum bir şairdi..şiirlerinden tanıyordum sadece..

yazını okuyunca aklıma geldı

emre altug cagla sıkel ıcın tek gecelık dusunmustum ama asık oldum demıstı..:9:

ilginc gelen bu adam seni görmeden nasıl evlenme teklif ediyor... yada hiç tanımadan..
( tamam teklif etmemmş ama sonucta ben olsam bende öyle anlardım:1:)

face deki 2 fotograftan yada başkalarının agzından dinlemekle evlenme mi teklif edilir canım..

ama enteresan olmuş
nihayetinde evlenmişsiniz.

hem herkes ilk görüştügüyle yada her görüştügüyle evlenmez ki..
şanslıymışsınız ki hayal kırılıgı yaşamamışsınız o da sizi begenmiş evlenmiş..
neden kınayalım ki.. ne güzel işte.

üzülmek yerine sevinmelisin...

ilginc gelen bu adam seni görmeden nasıl evlenme teklif ediyor... yada hiç tanımadan..
( tamam teklif etmemmş ama sonucta ben olsam bende öyle anlardım:1:)

face deki 2 fotograftan yada başkalarının agzından dinlemekle evlenme mi teklif edilir canım..

ama enteresan olmuş
nihayetinde evlenmişsiniz.

hem herkes ilk görüştügüyle yada her görüştügüyle evlenmez ki..
şanslıymışsınız ki hayal kırılıgı yaşamamışsınız o da sizi begenmiş evlenmiş..
neden kınayalım ki.. ne güzel işte.

üzülmek yerine sevinmelisin...

evet bana da lginç ya da büyülü gelen, aslını öğrenince de hayl kırıklığına uğratan kısım oydu...

ah benim küçük şairim...

şuan ilçede.
internet tabiiki yasak olduğu için arayıp sürekli kaçta geleceğini soruyorum ki gelmeden geçmişi silip bilgisayarı kapatayım... ah canııım şifre mi koydun sen? keşke yıllardır her yere koyduğun şifreyle aynı olmasaydı:))

bu kadar aradım diye bunaldın mı?

ne yapalım, aşkın gözü kör olsun:))

tüekmengelini ağlattın beni. ikimiz de aralık 2011 annesiyiz. ikimiz de oğullarımızı kucaklamışız ama az önce doğum hikayeni okurken çok gerildim üzüldüm içim sızladı. şimdi dünyadan tecrit edilmiş bi yerde evladınla yaşıyorsun. Allah kolaylık versin eşine de akıl fikir. inşallah düzelir aranızdaki sıkıntılar. seni kendime öyle yakın hissettim ki şu an. ben senin yaşadıklarını yaşamadım ama yüreğimde hissettim.

çok şükür meleğine sağ salim kavuşmuşsun. inşallah onun da bahtı güzel olur. Allah ona sağlık sıhhat huzur mutluluk versin inşallah.

gelmiştir senin şair. artık yarın devam edersin. Allah eşine merhamet versin.

bence siz değil o sazanmış görmeden etmeden tanımadan evlenme teklifi edecek kadar uyanık tipmiş ( siz sazan değilsiniz çünkü siz onu az çok tanımışsınız ama o sizi tanımadan bunu yapmış ) evlenme teklif etmemişmiş peki o nameler neyin nesiymiş sizde asıl sazan sensin ben seni tanıdığım için kabul ettim ya sen tanımadığın kızın neyine nameler yazdın deseydiniz :)

tüekmengelini ağlattın beni. ikimiz de aralık 2011 annesiyiz. ikimiz de oğullarımızı kucaklamışız ama az önce doğum hikayeni okurken çok gerildim üzüldüm içim sızladı. şimdi dünyadan tecrit edilmiş bi yerde evladınla yaşıyorsun. Allah kolaylık versin eşine de akıl fikir. inşallah düzelir aranızdaki sıkıntılar. seni kendime öyle yakın hissettim ki şu an. ben senin yaşadıklarını yaşamadım ama yüreğimde hissettim.

çok şükür meleğine sağ salim kavuşmuşsun. inşallah onun da bahtı güzel olur. Allah ona sağlık sıhhat huzur mutluluk versin inşallah.

gelmiştir senin şair. artık yarın devam edersin. Allah eşine merhamet versin.

benim şair ilçeleri dolaşop derleme yapıyormuş.daha gelmez:))samimiyetin için sağol canım.
bence siz değil o sazanmış görmeden etmeden tanımadan evlenme teklifi edecek kadar uyanık tipmiş ( siz sazan değilsiniz çünkü siz onu az çok tanımışsınız ama o sizi tanımadan bunu yapmış ) evlenme teklif etmemişmiş peki o nameler neyin nesiymiş sizde asıl sazan sensin ben seni tanıdığım için kabul ettim ya sen tanımadığın kızın neyine nameler yazdın deseydiniz :)

bu kk ya bayılıyorum. olaylara farklı açıdan bakmamı sağlıyor:):46:

turkmengelini tolerans tanimadigin zamanlarda esinin hal ve hareketlerini goruyorsun degilmi
sana gelisini
sen ona mecnun-leyla baktikca adam acaip havalara giriyor
kendi kiymetini bil o'da biliyorki senden baskasi cekmez onu!

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizi çok iyi anlıyorum.

Malesef böyle bir çifti çok yakından tanıyorum.

Kızkardeşim :)

Onlarda sizin gibi birbirlerini hırpalayarak sevenlerden. :)

madem eşiniz beğenilen biri ve şiirleri güzel birçok kızı seçme imkanı varken sizi seçmiş.ilk gördüğünde etkilendiğinden olmalı.msnde görüşürken sizden fazla etkilenmemesi doğal çünkü sizinle yüzyüze gelmemiş.oysa siz uzun zamandır onunla görüşmeden bile ona hayranlık besliyormuşsunuz.siz msnde görüşürken bile hayrandınız.duygularınız yoğundu.o ise sizi yeni tanıyordu.kim olsa böyle hisseder.ama sizden etkoilenmiş ki akabinde hemen hocalarıyla tanıştırmış.rahat olun .takmayın

Güzelim tek derdin o şiir olsun senin ya, baştan ne güzel şirin bir hikaye diye okuyordum ama sonradan resmen korku filmi gibi geldi okuduklarımın bir kısmı, tuvalete gitmek için izin almak zorunda kalmalar, stresten kendi kendine faça atmaya başlaman filan, internette mi yasak üstelik şuan. O kadar okumuşsun, ne güzel sanatla uğraşıyormuşsun, nasıl izin verebildin birinin gelip bunları elinden alabilmesine?

Sabahın bu saatinde gülümseyerek okudum ama birbirinizi çok yıpratıyorsunuz eski konularınızı da biliyorum birbirinizi yıpratarak seviyorsunuz bir de çocuk var bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun ayrıca sazan olan da sen değilsin bunda üzülecek bir durum yok senin yaşadığın duyguyu ben de çok yaşadım eşim gezelim tozalım muhabbetindeyken ben sürekli evlenelim modundaydım üstelik kötü bir birliktelikten sonra

Sizi çok iyi anlıyorum.

Malesef böyle bir çifti çok yakından tanıyorum.

Kızkardeşim :)

Onlarda sizin gibi birbirlerini hırpalayarak sevenlerden. :)

salak kafam, lisedeyken brezilya dizilerini, beyaz dizi romanlarını okur okur oradaki sert, mağrur adamlara, fırtınalı aşklara hayran olurdum. Allah da en babasından verdi ikisini de...:50:
madem eşiniz beğenilen biri ve şiirleri güzel birçok kızı seçme imkanı varken sizi seçmiş.ilk gördüğünde etkilendiğinden olmalı.msnde görüşürken sizden fazla etkilenmemesi doğal çünkü sizinle yüzyüze gelmemiş.oysa siz uzun zamandır onunla görüşmeden bile ona hayranlık besliyormuşsunuz.siz msnde görüşürken bile hayrandınız.duygularınız yoğundu.o ise sizi yeni tanıyordu.kim olsa böyle hisseder.ama sizden etkoilenmiş ki akabinde hemen hocalarıyla tanıştırmış.rahat olun .takmayın
tabii bu açıdan bakınca güzel geliyor ama ben kendimi kandırılmış hissediyorum..sanki acıdı da evlendi..
Güzelim tek derdin o şiir olsun senin ya, baştan ne güzel şirin bir hikaye diye okuyordum ama sonradan resmen korku filmi gibi geldi okuduklarımın bir kısmı, tuvalete gitmek için izin almak zorunda kalmalar, stresten kendi kendine faça atmaya başlaman filan, internette mi yasak üstelik şuan. O kadar okumuşsun, ne güzel sanatla uğraşıyormuşsun, nasıl izin verebildin birinin gelip bunları elinden alabilmesine?
evet korku filmi demiştim.
hem de ne uğraşlar...liseden beri halk müziği solistiyim.eğitimim de var. şiir , öykü yazıyorum. hem lisede hem üniv. de aktif tiyatro oyuncusuydum. kara kalem portre çalıştım yıllarca, kendimi bildim bileli diyebilirim...ama işte baştan ipleri eline verince hayat ellerimden akıverdi..ben de yetinmeyi öğrendim.

tek tesellim "hiç bir şeyde gözüm kalmadıi her şeyi doya doya yaşadım" diyebiliyorum.
Sabahın bu saatinde gülümseyerek okudum ama birbirinizi çok yıpratıyorsunuz eski konularınızı da biliyorum birbirinizi yıpratarak seviyorsunuz bir de çocuk var bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun ayrıca sazan olan da sen değilsin bunda üzülecek bir durum yok senin yaşadığın duyguyu ben de çok yaşadım eşim gezelim tozalım muhabbetindeyken ben sürekli evlenelim modundaydım üstelik kötü bir birliktelikten sonra

ben sırf bu yüzden dünyanın en mükemmel insanını terketmiştim. niye? onun umurunda değildi evlilik, daha genç olduğumuzu düşünüyordu-nitekim üniversitedeydik- ama ben "ben gezilip tozulacak kız mıyım, niyetin belli değilse hoşçakal" dedim...
çocuğun ahını aldım galiba..

Back
X