4 Kelime 1 Cümle

Kucağımdaki bebeğe kola içirirken evin içinde çakmağımı arıyordum ve o anda telefonum çaldı.

başbakan, sümük, delik, fıçı

Işığı açtığım gibi gözlüğümü takakarak msnde gezinirken serdar ortaçtan karabiber şarkısı çaldı aniden

vatan, şehit, bayrak, Atatürk

bayrak inmez, sehitler olmez, ulu onder Ataturk'un kurdugu bu vatan bolunmez turkbayragi

bilgisayar, su, balkon, battaniye

Balkondaki koltukta battaniyeme sarılmış bilgisayar oynarken üzerime su döküldü.

başbakan, dışkı, yalancı, laik

valla simdi cok guzel bir cumle kurardim ama uyari alirim kesin...
o yuzden hic bulasmayayim :oklava: kötükedihüso

oklavayla hamur açtıktan sonra ellerimi sabunla yıkadım tam kestiğim bir dilim karpuzu yiyecektim ki telefon çaldı arayan kaynanamdı

zil çıngırak etek bidon

bir yandan elmamı ısırken bir yandanda şarkı söyleyerek yaptığım tavada tavuk sotemi ,taşmakta olan bi kova suyum aklıma gelince bırakmak zorunda kaldım......

Yani oyun bölümüne de siyaset karıştırılmış ya pes doğrusu........

Klimanın karşısında vişnelerimi yerken,kardeşim kalemaçıcağını istedi alıyım derken ayağım kabloya takıldı.
Eldiven,bulut,toprak,karpuz

Bulutlardan aşağıya karpuz taneleri düşerken ben eldivenlerimi arıyordum düşen karpuzları yakalayabilmek için.

Fotoğraf, Saat, Sevgi , Tren .

tren yolculugu sirasinda pencereden dogadaki hayvanlarin sevgi dolu fotograflarini cekerken saatin nasil gectigini anlamamisim.

kagit, ask-i memnu, su sisesi, kuru kayisi :D
bu kelimelerden ne cikacak merak ediyorum:))

tren yolculugu sirasinda pencereden dogadaki hayvanlarin sevgi dolu fotograflarini cekerken saatin nasil gectigini anlamamisim.

kagit, ask-i memnu, su sisesi, kuru kayisi :D
bu kelimelerden ne cikacak merak ediyorum:))

ASK-İ MEMNUyu izlerken KURU KAYISI yiyorum bir yandanda KAĞITlara seni sevdiğimi söyleyen cümleler yazıyorum bunları SU ŞİŞESİNE koyuyorum:lepi:

kolye,kutu,boya,resim

bir KUTU BOYAYLA boynundaki KOLYENİN RESMİNİ yaptım:))

puhahaha bu ne yaa:))

CİPS KOLA SİNEMA SEVGİLİ:)))

Güneşli bir günde yemek yemek için siyah ayakkabılarımla dışari çıktım

saç,vantilatör,kar,araba:1rolleyes:

Back
X