4 Kelime 1 Cümle

Kötü kalpli cadı kırmızı rujunu sürerken, çirkin kurbağa birden yakışıklı bir prense dönüştü :9:

Dudak, çanta, sevgili, kitap

Son düzenleme:
markette ,saat 5te, hoparlördeki ses bebek bezi ve kahve reyonlarındaki büyük indirimi duyurdu.

gondol,ağaçkakan,zeytinyağı,peluş

Yatağın üzerinden Telefonumu aldım çıktım dışarı Saksı düştü ayağıma Çorabım yırtıldı.:60::60::60:
Sakız, araba, gözlük, çanta

Yatağın üzerinden Telefonumu aldım çıktım dışarı Saksı düştü ayağıma Çorabım yırtıldı.:60::60::60:
Sakız, araba, gözlük, çanta

Altımda son model arabam, gözümde güneş gözlüklerim, ağzımda sakızım ve çantamda yeni aldığım ehliyetim... Var mı benden daha havalısı? :51:

beklemek, bulamamak, umut, sabır...

bu aşkın bir çaresi olsa da doğacak bebegımıze bırlıkte yemek yedırsek :1:

kıtap kum ağaç mandal :40:

Çarşıdan kitap, mandal, kum saati ve ağaç fidesi almış gelirken artık ne görsem aldığımı düşünmeye başlamıştım. :))

kavanoz, bira, kağıt, tabak...

çok efkarlıydım bir bira açtım yanına kavonazdaki mezeden tabağa koydum bir güzel kafayı bulup aldım elime kağıt ve kalemi yazdım bütün içimdekileri:1:

resim aşk yalan bilgisayar

çok efkarlıydım bir bira açtım yanına kavonazdaki mezeden tabağa koydum bir güzel kafayı bulup aldım elime kağıt ve kalemi yazdım bütün içimdekileri:1:

resim aşk yalan bilgisayar

Bilgisayarımda onun resmini görünce hep bir tuhaf olurum. Bir de aşk yalan derler.

(çikolata, kamyon, ayna, servis)

Bilgisayarımda onun resmini görünce hep bir tuhaf olurum. Bir de aşk yalan derler.

(çikolata, kamyon, ayna, servis)

sabah evden çıkarken aynaya uzun uzun baktım aldım elımde çıkolataımı servıse bındım... bıraz gıttıkden sonra servıs bozuldu kamyonla ışe gıttık :35:

sürgün mahkum sevgı çaresızlık

sabah evden çıkarken aynaya uzun uzun baktım aldım elımde çıkolataımı servıse bındım... bıraz gıttıkden sonra servıs bozuldu kamyonla ışe gıttık :35:

sürgün mahkum sevgı çaresızlık

Sürgün edilmişim aslında kalbinden çoktan,Mahkum ettin işte beni sana ah bu çaresizlik varya!
Sevgi olmadan olmuyor ağa..
Bal,çirkin,ihanet,aşk..

Son düzenleme:
aşk yaşarken güzel, ihanet görünce beter.bal gibi kızı bırakır adam, çirkin bi kurbağayı öper:27:

göz,tutsak,acı,gece

Son düzenleme:
bu gece gözlerimizi açık tusakta acımızı içimize gömeriz...

yastık ,tv ,güneş , kapı...

Eve gelince kapıdan nasıl girdiğimi hatırlamıyordum direk televizyonu açıp yastığa kafamı koydum... Amaa gözüme vuran o güneş o anı zehir etti..

Viyola,çiçek,çikolata,kaplumbağa :1:

televizyonda shrekle viyolayi izlerken kaplumbaginin fanustan atladigini fark ettim,onu geri fanusa koyarken kolum vazoya carpti ve icindeki cicekler yere sacildi tabi ben iyice sinir oldum ve cikolata krizine girdim:27::27:

bilgisayar,bardak,kumanda,zil:27::27:

Back
X