4 Kelime 1 Cümle

mavi ve berrak suya güneş batarken girdik.

hasır, havuz, yanardağ, gölet

Havuzun kenarın da bulunan şezlonglardan birine tam hasırımı koymuştum ki göletin orda ki dağdan dumanlar yükselmeye başladı meğer keşfedilmemiş bir yanardağ varmış orda.

Güz,kuşku,vahim,hazır

hali hazırda duran o evimize güzün gitmek üzereyken içim bütünüyle kuşkuyla doldu ya vahim bir hale getirilmişse nerede kalacaktık o_O

cüzdan kumanda eşofman sıkıntı

Son düzenleme:
eşofmanımın cebine cüzdanım sıkışmıştı çıkarmak için büyük sıkıntı yaşarken o çirkin kumandanın yerde olduğu farketmemek elde değildi

Kuabiye tuz monitör resim çerçevesi

monitörden resim çerçevesi modellerine bakarken kızım kurabiyemin üzerine şeker sanarak tuz döküp bana getirmişti çocuk işte :KK48::KK48:

şarkı mp3 kulaklık uyku (çok zorr olduu):KK48:

Kostüm provası için acele ederken ojelerini sürmeyi unutmuştu.

orman, yeşil, dere, huzur

Ormanda piknik yaparken yeşil ağaçların verdiği huzurla, derenin şırıltısıyla hamakta uyuyakalmışım.

Çekmece, toz, koku, çekirdek.

Deniz manzaralı evimde loş lamba eşliğinde battaniyeye sarılmış otururken tencereden gelen fokurtuyla ev şenleniyordu.

köz,şık,kış,baş

en şık halimle bir kış günü başıma şapka takarak közde misir almaya gittim.

şaşkın-saz-gaf-matematik

Saz çalarken gaf yapan matematikçiyi öğrencileri şaşkın gözlerle izledi

hayat, duru, beyaz, mavi

Mavi gökyüzüne bakarken, çok duru bir hayatım olduğunun farkına vararak beyaz önlüğümü çekiştirdim (ayyyy kahkaha attım)

deli, aşk, kirli, çorap

Mavi gökyüzüne bakarken, çok duru bir hayatım olduğunun farkına vararak beyaz önlüğümü çekiştirdim (ayyyy kahkaha attım)

deli, aşk, kirli, çorap
Ask delisi oldugum adamin yillar sonra beni ayagindaki kirli corap gibi beni degersizlestiresi dsysnilmaz yuk olmustu su sizlayan yuregimde....

boğaz ayakkabi duvar tesbih

Duvarda duran altın tesbihi, boğaz turu yaptığım gün satarak kendime yeni bir ayakkabı aldım.

Salyangoz, el, dudak, çamaşır makinesi

El ve dudaklarim icin salyangoz kremi almaya gittim bi de ne goreyim camasir makinem bozulmus.

Müştemilat-tahayyül-şifonyer-kırlent

mustemilattaki tadilat sirasinda sifonyerin hasar gorup kirlentlerin dustugunu tahayyul ettim.

asker - editor - tirnak - lale

Editörümüz Lale'nin eşinin asker karşılamasında, ilk dikkat ettiğim şey adamın kirli tırnakları ve saçları ile aylardır hiç banyo yapmamış gibi görünmesiydi...

Kasılma, tepki, sansür,harman

Bana gösterdiği tepkiden sonra sinirden vücudum kasıldı ama harman olmuş öfke ve nefretime bir sansür uygulamak zorundaydım (vayy be :KK53:)

Çikolata, ingilizce, kazık, halter

İngilizce mülakatı soruları kazıktı zira; çikolata ve halter kelimelerinin birlikte kullanıldığı bir cümle kurmamı istediler:)

Zamanaşımı, zaman, heyelan, torba

Back
X