4 Kelime 1 Cümle

Gözlerimi gecenin hüzünlü ayına sabitlemişken odada yatan hastanın pamuk gibi elleri kıpırdamaya başlamıştı :)

kar,ağaç,mavi,okul

kar hafif hafif yagip kuslar agaclara konarken mavi onluklu cocuklar okula gidiyordu..
dede, televizyon, para, aglamak

çocuk para için aglıyordu dede hala televizyon izliyordu

Yemek araba dedikodu artist

Yemek yemek icin gittigimiz restorantta unlu bir artisti gorduk bizimkiler basladi dedikodu yapmaya...
Biblo , et, laptop, film

Bir yandan yeni pisirdigim etimi yiyor, bir yandan da laptopumda korku filmi izliyordum ki, biblonun düşüşüyle irkildim.
Gardiyan, pamuk seker, donme dolap, peynir.

Rüyamda, dönme dolap gibi bir hapishanede, pamuk şeker gibi parmaklıkların ardında, peynir gibi bir gardiyanın volta atışını izliyordum.

Elma, armut, kel, Mamut.

Ey bre kel Ma(h)mut,ne ararsın elma,armut ağaçlarının en tepesinde

Kolay Olay Gözlem Gözleme

Karsidaki ev hakkinda gozlem yaparken annemin yeni pisirdigi kolay gozlemeler olay oldu

Fasıl Sinir Başkan Apartman

Karşı apartmandaki sinirli başkanın evinde yemek faslı bitti çay faslı başladı.

Sünger, çamur, çiçek, martı

Yağmur çamur böyle birgünde martılar uçarken çiçek açarken süngerle cam silmek niye ☺

Zambak ada göl sel

Zambak adasında gözyaşlarımdan küçük bir sel yarattım, görmek ister miydin?

böğürtlen makara sahte onur

Arkadaşımla böğürtlen toplayıp makara yaparken, sahte dostluklara gülüp geçtik onurlu kadınlardik çünkü biz............ kitap , kış , karakter, hüzün

Sicim gibi yağmur yağarken, hurafelere inanan kiz kaybolmustu........... aldatmak ,aşk ,mutluluk, ressam.

Pireli köyde kerpetenli adam hükümete moloz alımı için başvurmuş. .

Herşey & kimsesiz & masmavi & aşk

Adam her seye ragmen asik oldugu kimsesiz kadini masmavi denizin önünde sıkıca sardi.

Gürültü
Sayfa
Bildirim
Kirpik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…