4 Kelime 1 Cümle

Halının üzerine yapışmış şekerleri görünce içimden ne iş yapmak ne de kitap okumak geldi.
ders, tez, evlilik, bayram.

Şu dersleri geçip tezimi de hazirladim mi bayramdan sonra evlilik hazırlıklarına başlarım.

İp, dere, soğuk, piknik

Dere kenarında pikniğe gittiğimizde havanın ne kadar soğuk olduğunu farkedip iplerin üstünden atlayarak hırka almaya arabaya gittim.

Sevgilim,babam,sinema,içki

Sevgilimle gizliden gizliye sinemada içki içerken,babamın en ön sırada oturuyor olduğunu dehşetle farkettim

Kapı kılıç traktör köprü

Komşuda yaptığım yaramazlıktan sonra evin kapısını açıp köprünün üstünden geçerek kaçmaya çalışırken duyduğum sesten dolayı arkama baktığımda adamın kılıcını alıp traktörle peşimden geldiğini farkettim

Sağlık, ışık, yüz, ter

Işığı açtığımda onun yüzünün ter içinde kalmış olduğunu farkederek sağlığından endişe duymaya başladım..
Kundura kumsal saat uçurum

Saat 8'de kunduralarımı kaybettiğim uçurumun dibindeki kumsalda buluşalım.

Beşik vücut kalem delik

Agırlıgını tasiyamadigim vücudumla kalkip kardesimin besigine düşürdüğüm kalemimi alarak test kitabimda delikler acmaya devam ettim

Perde, tartı, puzzle, inek

Bugün sabah ilk iş olarak tartıldım, sonra perdeleri çamaşır makinesine attım, ardından inekleri sağıp üzerinde çalıştığım puzzle ı da bitirdikten sonra uykuya daldım...

Mavi, şarap, gizem, göz

Son düzenleme:
Bir çift mavi gizemli göz,içtiğim şarabın etkisinden midir nedir çok çekici göründü bana

Kısa Limon Ad Beyinsiz

Beyinsiz kısa kardeşim limonları kesip kesip bırakmış şimdi siz olsanız ne dersiniz bu çocuğa ben bir ad koyamadım da! (BDV konusu gibi oldu resmen)

Ağaç Dedikodu Çirkin Balık

Dere kenarındaki ağacın altında en yakın arkadaşımla balıklarımızı yerken arkadaşlarımız arasında kim en çirkin diye dedikodu yapıyorduk

Musluk, levye, çöl, burun

çöldeki musluğu tamir etmek için levyeyi elime aldığımda burnum kaşındı..

kına,zaman,el,bakış

Zamanında elime yaktığım kınalarla çekilmiş olduğum fotoğraflarda güzel güzel bakışlar atmış olduğumu farkettim.

kuğu mağara tarçın acı

Elimde tarcinli olmasina ragmen acimsi kahvem, televizyonda kuğularla ilgili bir animasyon izliyordum ki mağara adami gibi biri cikti ekrana.

Sandalye, nevresim, klavye, dağ

Dağ manzaralı resimli nevresimi sandalyeye koyup klavyeyi elime aldım.

Jaletin Jale Jipon Japon

Çocuk sedir ağacından meyve almak için tahtaya çıktı ama onda meyve yok ki dedim

Kakao, muz, kabasakal, şirinler

şirinlerler , muzlu ve kakaolu süt içerken kabasakal geldi..

yazlık, kart,sessiz,yeşil

Uslu cocuk olursan bir gun sirinleri gorursun dediler ama ben muzu yere atip kakaoyu ortaliga döktüğüm icin gore gore kabasakali gordum.

Yapay,levha,gölge, karagoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…