4 Kelime 1 Cümle

Hain patron, garsonluk yaptığımı bile bile elime penseyi tutuşturup, dönmedolabın gevşeyen vidalarını sıkmamı emretti.

Nane, yoklama, havuz, tantana

Garson dönmedolaba bindiğinde hain katil yalnızca bir pense ile birazdan gerçekleşecek katliam ortamını çoktan hazırlamıştı.

ebe
ben
ıskarpela
çiçek

Ebe, bebeğin dötündeki bene bi şaplak atarken, elinde çiçeklerle karısını görmeye gelen öfkeli koca, ebeye ıskarpelayla saldırdı.

Punto, tahıl, saat, çan

Ebe, bebeğin dötündeki bene bi şaplak atarken, elinde çiçeklerle karısını görmeye gelen öfkeli koca, ebeye ıskarpelayla saldırdı.

Punto, tahıl, saat, çan

Saat 12'yi vurup çan sesi yayıldığında ertesi gün kurulacak tahıl pazarının büyük puntolarla yazılmış tabelası baskıdan çıkıyordu.

gamze
şişe
yastık
terlik

Gamze, annesine su şişesiyle işaret yapınca terlikli bir saldırıya maruz kalacağını gayet iyi bildiğinden, yastığı yüzüne kapatıp gardını aldı.

Gürgen, bitişik, nasip, fukara.

Gamze, annesine su şişesiyle işaret yapınca terlikli bir saldırıya maruz kalacağını gayet iyi bildiğinden, yastığı yüzüne kapatıp gardını aldı.

Gürgen, bitişik, nasip, fukara.

Yeni kurulan otelin bitişiğindeki, fukara mültecilerin çadır kurduğu gürgen ağaçların bol bulunduğu orman yandıktan sonra valinin yorumu 'nasip kısmet' oldu.

şık
mavi
kapak
satürn

Kına gecem için kendi bindallmı kesip dikecektim GÜYA, kalıp çıkarmak için GÖNYE'yi aldım elime birden aklıma ÇARIK geldi hemen laptobu açıp internetten sipariş edeyim dedim ama internet yok herşey yalan oldu..

Perde, banyo, ocak, televizyon..

Perdeleri utulerken Televizyona dalıp Ocakta yemegim yandi. Diger perdeleri banyo daki makineye attim:)
Kalem su ev yesil:

Su içerken aklıma birdenbire geliveren yeşil evi kalemimle çiziverdim.

Nabur mandal halat tütsü

Mor takım tenis raketi ve ayakkabısı ile kenar çizgisinde bekliyor.
Tavuk , bohça , liman ve resim .

Tavuk bohçası yemeği yaptım yaptığım yemeği limana alıp gittim bir yandan yemeğimi yerken bir yandan da resim çizdim.

çizgi-tabure-doktor -hasta.

Hasta bekleme alanında çizgilerle sınırlanmış alanda yer olmadığından , yaşlı teyzeye doktorun biri tabure getirtti .

Mal , kola , ütü , kumaş.

Depodan malları ındırdim daha sonra kumasları kolalayıp utuledim...
Mandalin çay sabun masa

Çay bardaklarını sabunlayıp,masadaki mandalinalardan yemeye koyuldu..
Havlu bidon yazlık kar

Ev soğuk olduğu için ufo yaktım sonra siyah dantalli elbisemle resim çekildim.

çerez transfer futbol hakem

Futbol maçı sonrası özetleri izlerken , hakemin aldığı haksız karar vetersi arasına bomba gibi transfer son dakikası geçince heyecandan çerez tabağını düşürdüm.

Telefon , çay , fiyonk , biblo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…