4 Kelime 1 Cümle

telefon ile konuşurken bir yandan çay içiyordum bir yandan da hediye olarak aldığım bibloyu paketleyip fiyonk takıyordum.

Kayınvalide-görümce-elti ve gelin :)

Gelin hamamında iki elti , görümce ve kayınvalide ile laf dalaşındalardı.

Platonik aşkım olan adam yazdığım Cemal Süreya şiirindeki gibiydi halimiz.. '' Ayrılıklar da sevdaya dahil..''

Mars , kartvizit , su , raf.

marsa çıktım orada su buldum sonra yanımda getirdiğim rafın içine kartvizitlerimi dizdim

yaprak sarması-yatak-araba-sivilce

Arabada dikiz aynasina baktim sivilcelenmisim,hemen eve gelip yatagima yatip yaprak sarmalarini hoplettim. Eheheh

Mazot,buzdolabi,vazo,saat

Mazot aldım arabama sonra evime gelip buzdolabını açarken üzerinde duran saat ve vazo pat diye aşağı düştü.
bilgisayar-cep telefonu-çocuk-yemek.

Bilgisayar ve cep telefonuyla uğraşmaktan çocuğuna yemek yedirmiyor.
Kazanmak
Gül
Fare
Pabuç

Farelerden kaçarken gül bahçesinde pabuç çıktı gitti sağ ayağından ama kaybettiğin bir şey bazan kazanmak için gerekliliktir hayatta.
fil,uzay,zeki,bebek

Zeki bebek,babasının söylediği gibi fillerin uzaydan geldiğinin bir yalan olduğunu anlamıştı.

Bahar sabun Kar takunya

bahar ayında yağan kar eşliğinde takunyalarımı giyip hamama gittim sabunlandım.

yaz-grip-yağmur-sıcak

Yaz ayini bir turlu sevemiyordum sicak oldugu icin. Kisin yagan yagmurda islanmak en sevdigim seydi. Ustune grip olacagimi bilsem dahi. :)

Uyumak - umut - okul - banka

Bankada sıra beklerken uyuyakalmışım hatta ayak üstü rüyamda okuldan çıkan çocukların içindeki umut bana el salladı.
kelime
dolmuş
pilav
ada

Trigonometri sorularının cevaplarını ve sembollerini ayrıntılı sekilde dosyaya yerleştirdim.

Et
Baharat
Kalem
Ev

Baharatlayıp kızarttığım etleri kalem inceliğinde keserek ev halkına servis ettim.
Çamur flüt
Tarhana gonca

Tarhana çorbasını pişirirken dışarıdan gelen flüt sesinden rahatsız oldum tam çıkıp söyleyecekken kardeşim gonca çamur için de eve geldi.

Kedi-tavuk-iş yeri-araba.

Arabamla is yerine giderken aniden aklima tezgahta unuttugum tavuk geldi. Hemen geri dondum buzdolabima koydum. Kapiyi acar acmaz kedim beni karsiladi onu biraz sevip ise geri dondum.

Dondurma
Radyo
Sonbahar
Buzdolabi

Bir sonbahar gününde arkadan hafif hafif rüzgar esiyordu, radyoyu açtım ve buzdolabından bir kap dondurma alıp keyfime baktım.

Sabah
Saadet
Anne
Rüzgar

Sabah yuruyuse ciktigimda hava cok soguktu ve ruzgarliydi. Eve geldigimde kapiyi annem acti ve bana kocaman sarilarak beni isitti. Iste benim icin en buyuk saadet buydu. ❤

Para
Telefon
Yonca
Eldiven

Parayla yonca marketten eldiven şeklinde telefon kılıfı aldım
Çarık
Gömü
Ayraç
Balkon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…