Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ütü masasında gördüğü ateşböceğinden korkunca yanlışlıkla ütüye çarparak elini yaktı ve gittiği poliklinikteki lokum gibi doktor hemen pansumana yolladı
Son zamanlarin modasi olan bir markanin rimelini aldim, kullandigim gecenin aksami cikarmayi unuttugum icin hep yorgana yastiga falan bulasmis sinirlendim kaldirip çöpe attım
Lokantanın önünde dakikalardır beklemekten heykel gibi olan kız sinirinden sevgilisinin sakallarını cımbızla yolma planları yaparken, erkek arkadaşının süpriz olarak başına taktığı duvakla bir anda yelkenleri suya indirdi
Evde sıkılan kız önünde duran sepetin icindeki saç fırçasını alip arabesk bir sarki soylerek dans etmeye başladığı sırada yerde annesinin dikiş yaparken düşürdüğü iğneye bastı
Dolaptan çilekleri çıkaran küçük çocuk makasla onları kesmeye başladıktan sonra bir kasenin içine küp şekerleri de atıp karıştırmaya başladı bu sirada icerde pikaptan calan Zeki müren sarkilari odayi dolduruyordu