4 Kelime 1 Cümle

Ablam yeni açılan Spor salonuna giden arkadaşlarıyla koalisyon kurup kondisyon çalışmaları yaptığı halde, adını halen koala diye söylediği kolayı da içmekten de geri kalmıyordu

Paspal, dejavu, alarm, macun

Sabah uykumu hiç alamamışken çalan alarmla beraber en paspal halimle yataktan cikip banyoya gittigimde karsilastigim annem bin kez uyarmama rağmen yine diş macununu ortasindan sıkarak bana dejavu yaşatıyordu

Palmiye, dansöz, sprey, poğaça

Poğaça almak için her zaman gittiğim cafenin camlarına sprey boyayla yapılmış saçma şekillere bakarak içeri girdiğimde palmiye yapraklarından yapılmış kostümüyle oynayan bir dansöz gördüm

Salça, melankoli, randevu, göbek :)

Her şeye salça olup bazen agresif bazen melankolik tavırlar içine girdiğim için üzülen kocam, psikiatriden randevu aldığımı duyunca sevinçten göbek atmaya başladı

Halüsinasyon, pudra, ders, pul biber

Ders uzayınca sıkılan ve aklından geçen düşünceler yüzünden halüsinasyon görmeye başlayan arkadaşım, hocanın yaptığı deneyde pudrayı da pul biber olarak görmeye başlamıştı

Makas, baston, traş köpüğü, bit

Traş köpüğünü kafasına sürme huyu yüzünden bitlenmişti. Bastonla geldiği berber dükkanında pislik içindeki makasları görünce saçlarını kestirmekten vazgeçti.
Şifre
Ayna
At
Uyku

Uğur getirsin diye aynayı yastığının altına koyup kasaya odaklanarak uykuya dalmaya çalıştı ve rüyasında şifrenin sarı at olduğunu gördü

Dans, pasaklı, mendil, sakız

Dışardan pasaklı bir sekilde dans ede ede eve giren kardesim agzinda sakizi sisire sisire koltuga oturunca annem elinde mendille kosarak gelip koltuklari silmeye basladi

Bıçak, erik, mayo, yün

Elimde bıçak ile erik dilimleyerek yün mayo ile denize girdim.

Elma,havuz,tencere ,yemek

Havuz partilerinin aranan kızı herşeyden vazgeçip evlenmeye karar verdiği için yemek yapmayı öğrenmeye başlamış fakat ilk tencereden çıkan salçalı elmalar herkesi şoka uğratmış

Dürbün, tatil, kesme şeker, konser

Tatil dönüşü gittigim konserde en arkada oluşumdan sahneyi dürbünle izlerken gürültüden ve sıcaktan düsen kan şekerimi kesme şekerle toparlamaya çalıştım

Brokoli, çorap, çöp, salkım

Tatil dönüşü gittigim konserde en arkada oluşumdan sahneyi dürbünle izlerken gürültüden ve sıcaktan düsen kan şekerimi kesme şekerle toparlamaya çalıştım

Brokoli, çorap, çöp, salkım

Akşamki yemeğin yanında sunulan brokoli salatası ve salkım salkım üzümlerle mest olmuş halde odama giderken çıkardığım çoraplarımı yanlışlıkla çöpe atmışım

Tren, cips, dürüm, fondöten

Trende yolculuk ederken bir yandan cips ve dürüm yiyip bir yandan da fondöten sürdüm.

Mersin,yemek,istanbul ,bilgisayar.

Bilgisayar teknolojileri fuarı için mersin`den İstanbul`a geldiğimizde yöresel yemeklerin de tadına bakmadan edemedik

Bulmaca, hayal, zeytin, havlu

Sabah kahvaltı yaparken bir yandan bulmaca çözüp, bir yandan zeytin yiyordum ki bir anda hayallere daldım elimde havlumla denize doğru yürüyorum: ))))

Sıcak, aşk, aile, çiçek :)))

Şu sıcak yaz günlerini ailem ve aşk böceğim ile birlikte denize sıfır çiçekli yazlığımızda doya doya tatil yaparak geçiriyoruz :)

Mentol, soğan, boncuk, soba

Soğuk kış günü sobanın üzerinde soğan pişirip mentollü mendile boncuk diktim :)

Arpa,kimya,telefon,sevgili.

Telefonda sevgilimle konuşuyordum. Sürekli bana kimyadan bahsediyordu iyice sinir olmustum ki mutfaktan nefis arpa şehriyeli pilav kokusu geliyordu....

Akşam, kız, lunapark, yastık

Akşam lunaparka gidelim mi diye sordu küçük kız annesine. Annesi yastığı gösterip bugün yastık atmaca oynayalım seninle parka yarın gideriz olur mu ? dedi.
Osuruk
Şimşek
Çaydanlık
Tereyağ

Kocam osuruk konulu bir belgesel izlerken ( ) ben çaydanlıkta çayın olmasını bekliyor bir yandan da tereyağlı ekmek yiyordum o sirada birden çakan şimşekle yerimden sıçradım

Pikaçu, rockçı, semaver, bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…