4 Kelime 1 Cümle

Habersiz ablamin kiyafetini giydim bugun, masadaki sekerli cay uzerime dokuldu, leke cikmiyor, ne diyecem ben simdi ona, dusunmekten aklim duracak :37:

- Ilac
- Kalem
- Ekmek
- At

Habersiz ablamin kiyafetini giydim bugun, masadaki sekerli cay uzerime dokuldu, leke cikmiyor, ne diyecem ben simdi ona, dusunmekten aklim duracak :37:

- Ilac
- Kalem
- Ekmek
- At

bugün at binmeye gitmiştim hava çok güzeldi biraz atla gezdikten sonra arkadaşlarla sucuk ekmek mangal yaptık yedik oralarda dolaşırken yerde bir kalem buldum çok güzel bir kalemdi üzerii okuduğumda ilaç firmasına ait olduğunu gördüm.:1:(bu kadar saçmalayabildim)

-rüya
-film
-banka
-güneş

bugün at binmeye gitmiştim hava çok güzeldi biraz atla gezdikten sonra arkadaşlarla sucuk ekmek mangal yaptık yedik oralarda dolaşırken yerde bir kalem buldum çok güzel bir kalemdi üzerii okuduğumda ilaç firmasına ait olduğunu gördüm.:1:(bu kadar saçmalayabildim)

-rüya
-film
-banka
-güneş

rüyamda,güneşli bir günde film gibi banka soygunu gördüm...

salata
muhteşem yüzyıl
modem
sigara

Modemi actim, salatami yiyerek Muhtesem Yuzyil'i izledim, yemegim bitince ustune bi sigara yaktim. Guzeldi :1:

- Deodorant
- Hastane
- Avize
- Sal

Kolay gele :)

Modemi actim, salatami yiyerek Muhtesem Yuzyil'i izledim, yemegim bitince ustune bi sigara yaktim. Guzeldi :1:

- Deodorant
- Hastane
- Avize
- Sal

Kolay gele :)

Otobüsle hastaneye giderken sıkıntıdan karşımdaki amcanın tuttuğu gazeteyi okumaya başladım ama hiç faydası olmadı çünkü son sayfada sal yapımıyla ilgili kısa bir haber ve deodorant, avize, mobilya reklamları vardı. :34:

(orkide, kartopu, vefasızlık, ruh)

Otobüsle hastaneye giderken sıkıntıdan karşımdaki amcanın tuttuğu gazeteyi okumaya başladım ama hiç faydası olmadı çünkü son sayfada sal yapımıyla ilgili kısa bir haber ve deodorant, avize, mobilya reklamları vardı. :34:

(orkide, kartopu, vefasızlık, ruh)

Ooo kolaya kactin sen giii :9:

Disarida lapa lapa kar yagiyordu, bi tane cocuk balkondaki orkideme kartopu attip kirdi cicegimi, sinirlenebilirdim, o kartopuyu alip kafasina atabilirdim, ama yapmadim cunku o cocuk, komsunun ruh hastasi cocugudu, vefasizlik bana gore bisi degil.

- Biskuvi
- Cakmak
- Havlu
- Kahkaha

Biskuvi
- Cakmak
- Havlu
- Kahkaha

Biskuvi yerken dalmışım çakmakla yaktığım ocağa havlu tutuştuğunu gördüm kahkaha attım.

aklıma kanal d de yayımlanan şanslı masa geldi bir kaç kelime verip bir cümle kurun komik cümleler çıkıyordu.
öyle olursa güzel olur bir kaç cümle olunca mantıklı şeyler çıkabilir

kalp saat okul pardesü

PARDESÜYÜ fortmantodan kaptığım gibi koşturdum OKULa doğru
deli gibi koşarken KALBim yerinden fırlayacakmış gibi atıyordu.
çünkü ben yine akşamdan SAATimi kurmayı unuttuğum için yine geç kalmıştım..

söz adres şemsiye merdiven

Son düzenleme:
PARDESÜYÜ fortmantodan kaptığım gibi koşturdum OKULa doğru
deli gibi koşarken KALBim yerinden fırlayacakmış gibi atıyordu.
çünkü ben yine akşamdan SAATimi kurmayı unuttuğum için yine geç kalmıştım..

söz adres şemsiye merdiven

Söz gelecegim dedim,şemsiyeyi kaptıgım gibi merdivenlerden aşşagı indim ama adresi yazdıgım kagıdı evde unutmuşum....:37:

Klavye
Agaç
Çikolata
Resim....

Söz gelecegim dedim,şemsiyeyi kaptıgım gibi merdivenlerden aşşagı indim ama adresi yazdıgım kagıdı evde unutmuşum....:37:

Klavye
Agaç
Çikolata
Resim....

Nette dolasirken, agacin dibinde oturup poz veren hic sevmedigim birinin fotografini gordum, sinirimden yedigim cikolatali tatliyi klavyeme doktum.

- Camasir suyu
- Usta
- Kulaklik
- Simit

Nette dolasirken, agacin dibinde oturup poz veren hic sevmedigim birinin fotografini gordum, sinirimden yedigim cikolatali tatliyi klavyeme doktum.

- Camasir suyu
- Usta
- Kulaklik
- Simit

Çamaşır suyuyla kulaklıgı temizliyordum,dışardan simitçinin sesini duydum ve usta bir simit ver diye bagırdım... :3:

-Çıkış
-Parfüm...

Çamaşır suyuyla kulaklıgı temizliyordum,dışardan simitçinin sesini duydum ve usta bir simit ver diye bagırdım... :3:

-Çıkış
-Parfüm...

Hazırlanıp parfümümü sıktıktan sonra odadan tam çıkıyordumki,cep telefonuma gelen arkadaşımın dügün mesajını okuyarak ulaşabilecegim çıkışı unuttum şaşkınlıktan........ ( Üclü priz.Gökkuşagı.Mandal.Seksi ) hadi kolay gelsin

Hazırlanıp parfümümü sıktıktan sonra odadan tam çıkıyordumki,cep telefonuma gelen arkadaşımın dügün mesajını okuyarak ulaşabilecegim çıkışı unuttum şaşkınlıktan........ ( Üclü priz.Gökkuşagı.Mandal.Seksi ) hadi kolay gelsin

Sexy iç çamaşırımı balkondaki çamaşır ipine mandalla asarken gökyüzünde oluşan gökkuşagını görünce şarjı biten cep telefonumun şarjını üçlü prize takıp hemmenn fotografını çektim..Gökkuşagının :34:
-Temizlik
-İçki
-Uyku
-Kitap.... :51:

Sexy iç çamaşırımı balkondaki çamaşır ipine mandalla asarken gökyüzünde oluşan gökkuşagını görünce şarjı biten cep telefonumun şarjını üçlü prize takıp hemmenn fotografını çektim..Gökkuşagının :34:
-Temizlik
-İçki
-Uyku
-Kitap.... :51:

Uykumu bir guzel aldiktan sonra, temizlik yapmaya karar verdim, kitapligin ustunde icki oldugunu farkettim, hemen esimi aradim: "Iciyon mu lan sen" dedim :9:

- Uzum
- Puf
- Iplik
- Aldatma

Uykumu bir guzel aldiktan sonra, temizlik yapmaya karar verdim, kitapligin ustunde icki oldugunu farkettim, hemen esimi aradim: "Iciyon mu lan sen" dedim :9:

- Uzum
- Puf
- Iplik
- Aldatma

Pufun üzerinde ipe un sererken bide baktım üzüm sirkesi dökülmüş bende hemen arkadaşımı aradım sakın aldatma kocanı dedim ..:1::1::1::1:

yüzük , televizyon,kurabiye ,alez...

Son düzenleme:
Pufun üzerinde ipe un sererken bide baktım üzüm sirkesi dökülmüş bende hemen arkadaşımı aradım sakın aldatma kocanı dedim ..:1::1::1::1:

yüzük , televizyon,kurabiye ,alez...

Televizyonda alez reklamlarina bakarken, yuzuk seklindeki kurabiyeyi alip parmagima taktim :9: :9:

- Mum
- Gicik
- Havaalani
- Sac

^^

Televizyonda alez reklamlarina bakarken, yuzuk seklindeki kurabiyeyi alip parmagima taktim :9: :9:

- Mum
- Gicik
- Havaalani
- Sac

^^

mumlar söndüğünde yalancı ortaya çıkar,ben ona gıcık olurum işte.havalimanında rüzgarda saçlarım uçar:9:

sen
ben
limon
bulut

havaalanına gitmek için hazırlanırken mum da saçm yandı gıcık oldum..

kurufasulye, papuç, çerçeve, ışıldak...

Isildak bi odada kurufasulye yiyordum, birden bir sey dokundu ayagimi, korkudan papucumu attim ve cerceveyi kirdim, meger bizim kediymis :33:

mumlar söndüğünde yalancı ortaya çıkar,ben ona gıcık olurum işte.havalimanında rüzgarda saçlarım uçar:9:

sen
ben
limon
bulut

Ruyamda sen ve ben bulutun uzerinde oturup limon yiyorduk, ask boyle bisi iste :9: :33:

- Kelebek
- Efsane
- Tirnak
- Firtina

Isildak bi odada kurufasulye yiyordum, birden bir sey dokundu ayagimi, korkudan papucumu attim ve cerceveyi kirdim, meger bizim kediymis :33:

Ruyamda sen ve ben bulutun uzerinde oturup limon yiyorduk, ask boyle bisi iste :9: :33:

- Kelebek
- Efsane
- Tirnak
- Firtina

kelebekler kadar özgürdüm ben,efsane oldu senle aşkımız,çekemeyenler tırnagını yesin,fırtınalar koptu biz sevişirken:60:

lamba
kum
kuş
ördek

Son düzenleme:
Back
X