4 Kelime 1 Cümle

Sevgilim, sofistik mor elbisemi kıskandığı için, şarabı tirbişon ile açarken üstüme döktü.

Kırmızı
Telefon
Ayakkabı
Kalem

Son düzenleme:
yeni aldığım ayakkabım,telefonum,kalemim en sevdiğim renk yani kırmızı :1:
......................................

gülünç,hayırsız,vade,sürücü

Son düzenleme:
uzun vadede sürücü olmak istiyorsan ne hayırsız olmalısın ne de gülünç.

çengel, maskülen ,baskül ,baharat

uzun vadede sürücü olmak istiyorsan ne hayırsız olmalısın ne de gülünç.

çengel, maskülen ,baskül ,baharat

Maskülen görünen, basküle takılıp kalmayan ve bol baharatlı çiğ köfte seven kadınlar; sisteme takılmışbir çengeldir bana göre:34::34:

kolonya, ayna, klima, yeşil soğan...

Son düzenleme:
gurbet ellerde şnitzel yemekten bıktım derken çok tatlı böcek gördüm taktım tasmayı boynuna :52:

para
çakmak
gitar
gözlük

keseden çıkardığım kuru gülleri kalburdan geçirirken pastırma kokusu geldi burnuma.

serap,vaha,frekans,aura

çölden aldığım frekansla auramı açayım derken serap, vaha arası bişiler gördüm :27::27:

bel
hoparlör
kalem
kamera

dükkanda hoparlör ve kalemi belime saklarken kameraya yakalandım :9::52:

tuvalet, matkap, çaydanlık, tevazu :31:

tuvalet temizliği konusunda tevazu gösterirken matkapla çaydanlığı deldim iyi mi :27::27:

saç
tuz
gaz
kağıt

Saçıma bir maske yapayım dedim tuzu da maskeye kattım ama gaz yaptı,baktım olmuyor kağıt mendille maskeyi yüzümden sileyim en iyisi dedim :27::27::27: karton , elbise, kırmızı , şırınga :1::1:

bardakla abajur yaptım tam kk da paylaşıcaktım muska konusu gördüm :27::27:

çöp
bant
makas
pergel

tribünde maç izlerken sütyendeki lekeme bakıcam diye arkamdaki denize düştüm :30:

matkap , hüzün ,kasap , jaguar

jaguarı kasaba matkapla kessin diye götürdüm içim el vermedi hüzünlendim :27::27:

örtü
şort
küpe

Top oynarken örtümün altından küpem görünmesin derken , üstüne bi de düştüm eteğimin altından şortum göründü:9::9:

batarya
modem
gülkurusu
duvarsaati

Back
X