4 Kelime 1 Cümle

''kuru fasulye kolisi geldi mi'' diye sordu marka düşkünü makyajlı kadın...

serseri , koltuk ,helal , diş fırçası

Koltukta oturan serseri kılıklı adam diş fırçamı almış helal et diye bağırıyordu:27:

Rakı,sosis,şımarık,tutkal:35:

çorbayı karıştırırken telefon çaldı fare suratlı arkadasım lenslerımı istıyormus..:52::52::52::52: (ayyy töbe töbe ne fenayımm):27:

kırmızı klavye perde erkek

Kırmızı perdenin arasından sinsice bakarak elinde klavye taşıyan erkeği gözüme kestirdim.:47:

Kıro,terlik,papaz,feriha:52:

Feriha'nın papaz saçlı kıro kocası smokinin altına terlik giymiş :52:

Bebek, cam, harita, mendil

Son düzenleme:
Bugün ütü yaparken caminin hoparlöründen şiddetli rüzgar uyarısı yaptılar ve bende bahçedeki kitaplarımı odama götürdüm..

çekiç, dergi, kar, sürahi :52:

Dışarıda lapa lapa yağan kar ı seyrederken çekiç sesiyle irkildip birden yerimden kalktım ve sehpanın üzerindeki sürahiyi ve dergiyi düşürdüm......
Tencere - şort - vantilatör - örtü .

Dışarıda lapa lapa yağan kar ı seyrederken çekiç sesiyle irkildip birden yerimden kalktım ve sehpanın üzerindeki sürahiyi ve dergiyi düşürdüm......
Tencere - şort - vantilatör - örtü .
Mutfak da tencere de ki yemeği karıştırırken vantilatörun rüzgarı ile üzerimde ki örtü uçtu ve şortum gözüktü
Kirpmak bornoz tokmak çamaşırlık

Mutfak da tencere de ki yemeği karıştırırken vantilatörun rüzgarı ile üzerimde ki örtü uçtu ve şortum gözüktü
Kirpmak bornoz tokmak çamaşırlık
banyoya girdiğimde bornozu kırpasım geldi ama baktım ki çamaşırlık çok gözüme batıyor tokmakla parampirçik ettim

çekirge,kumanda,şemsiye,anten

Kumandayla kanalları zaplarken çekirge belgeseline rast geldim .
O sırada bir kadın elinde şemsiyeyle anteni düzeltmeye çalışıyordu .

Rakı , balık , telefon , bulmaca

Karşımdaki büyülü,sim gibi parlayan manzaranın güzelliğini ; önüme geçen küçük ,fıçı gibi kadın bozdu.......
Gülücük - çanta - kıyafet - maske .

Karşımdaki büyülü,sim gibi parlayan manzaranın güzelliğini ; önüme geçen küçük ,fıçı gibi kadın bozdu.......
Gülücük - çanta - kıyafet - maske .

En güzel kıyafetimi giyip, çantamı alıp, yüzüme taktığım gülücük maskemle onun karşısında güçlü durmaya çalışacaktım...

kurbağa, şans, sevgi, tutam.

Back
X