4 Kelime 1 Cümle

O gülen maskesinin altında hüznünü saklayamayan ancak yüzünün sadeliğinin yanında akan rimelinin lekesini bile taşıyabilen devlet gibi bir kadındı. :53:

Mert-Sert-Ket-Set?

Son düzenleme:
Mert, bu sert mizacıyla insanlara karşı bir set kurduğu için sosyal yönden ketleniyordu. :1:

Harika-efsun-rüya-kırmızı ?

O efsunlu harikalar diyarında kıpkırmızı bir göğün altında bir rüyayı yaşar gibi sevdim seni. :69:

Aşk-Meşk-Köşk-Şevk?

Son düzenleme:
heyecandan yoksun ancak ihtiraslı bir durumdu

yol unutmak valiz mavi

susmuş sevdiğin kış tablosunu izlerken ne de güzelsin (oldumuki) :27:

aşk sex ihtiras yalan :27:

:60: :60: bibi Allah iyiliğini versin koptum :52: yalan rüzgarı gibi bu ne böyle :27::27:

Aralarında sadece sex ilişkisi olduğunu kabul etmeksizin her şeyi onun aşkına bağlayıp ihtirası göz ardı ediyor ve kendi dahil herkese yalan söylüyordu :53: :60:

Benden bu kadar :1:

Pembe-kitap-melek-palto?

En sevdigim pembe tisortumle kizil saclarim buyuk bir tezatlik yaratirken ben yeni bir laptop almaya masmavi ojeli, nefis ellerimle gidiyordum.

Katalog -yastik- tencere- huzun

Son düzenleme:
Ev eşyaları katalogundan yastık ve tencere seçerken içten içe hüzünlüydüm aslında.

Adres - Cehennem - Boyun - Adam

Adres kağıdını ararken cennet cehennem mağarasına uğrasak mı acaba dedim ama sonradan boyun ağrım aklıma gelince benim adama hiç söylemedim bile...

Yol eşarp Trabzon tırnak

On iki saatlik yol viz gelir bana cunku yanimda onun hediyesi esarp var diye dusundum trabzon yakinlarindan gecerken ve aniden bir baktim frenchli tirnagim kopmus.

Kopça ileri kale kene

İlerideki kaleye yürürken kopçanda kene olduğunu gördüm. :37:

Kırmızı - Sakız - Otel - Çırak

oteldeyken çırak çalınca kapıyı kırmızı çorabımla sakıza bastım

kalem kalabalık yürümek yeşil

Sarı saçlı küçük bir çocuk parktaki laleyi incelerken rüzgar saçlarını dağıtıyordu.

özlem yol aile asker

Son düzenleme:
Lavaş yerken başıma gelen taş gözümden akıttı yaş :1::1:

kalem kelebek ateş eylül

Son düzenleme:
Back
X