4 Kelime 1 Cümle

Masmavi gökyüzünde parlayan güneşe bakınca içi sevinç dolarak okşadı yumuşak başını minik kedinin.

kırmızı, valiz, göl, çiçek

Tepedeki güneşin yumuşaklığıyla sevinçlendim mavi denizde

kekik, pil, nar, on

Bahçemde güzel kekik kokuları eşliğinde nar ağacımın altında otururken , pili bitmiş radyomun tepesine on kere vurdum.

Sınav , aşk , evlilik , mutluluk

Aşk evliliği yapınca sınavı mutlulukla sonuçlanmış :)

kar, şömine, kuşlar, huzur

Karlı bir günde şömine karşısında tek başıma otururken, senin yokluğunu en derinden hissedip, dışarıda cıvıldaşan kuşların mutlu seslerinde teselli arıyordum..

Zahir, mavi, kasırga, hayranlık

Gökteki bulutları sırasıyla kuzu, çiçek, böbrek gibi şeylere benzetirken aniden sağansk yağmur bastırınca, eğlencemiz kursağımızda kalmıştı.

Evet, yanlı, sapsarı, tuz

Çömez genç uğrak bir pazarda sımsıkı tuttuğu karpuzu düşürmüş

kıyı, terlik, boğaz, düşünce

Boğaz'ın tam kıyısında durmuş, terliklerimi ve çantamı kenara koyup kendimi soğuk sulara bırakmak üzereydim ki; bu korkunç düşüncelerimi ardımdan gelen acı bir fren sesi böldü.....

Hafıza, yahut,gelinlik, tuz

Lağım kenarındaki eskimiş sayfalar hurda olmuş bu gıcık kentte.

menekşe, bahar, ayışığı, hafif

Bahar ayın da menekşeler daha bir güzel görünüyor izlemeye doyamıyorum,hele akşamları ayışığı ve hafif bir esinti de varsa.

Haydi,hasta,darılmak,bulmak.

Haydi ama darılmak yok; hastanızın tüm tedavi giderlerini karşılayarak kendimizi affettireceğiz size....

Barış, sinek, sebepsiz, devasa

Sebepsiz yere oluşan husumet için barış yollarını düşünürken, devasa bir sinek aklımı bulandırmayı başardı.

Yosun, gonca, muz, şişe

Back
X