4 Kelime 1 Cümle

YATAKtan kalktım TERLİK giydim pencereden dışarı baktım kar yağmıştı arkadaşlarımı çağırdım KARDANADAM yaptık sonrada eve döndüm annem ISPANAK yapmıştı..!:roflol::roflol:
uyku çarşı kavga yağmurkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
sabah UYKU dan kalktım ÇARŞIYA gittim çarşıda KAVGA çıktı üstüne bide YAĞMUR yağdı ıslandık

sevgili öpücük hamburger annem-tatlicadiarzu-

sevgilimle hamburger yemeğe gitmiştik tam sevgilim beni öpecektiki telefonum çaldı arayan annemdi........................:))))))))))))))
market,düğme,çarşaf,damacana

çarşafa düğme dikerken marketten aldığım damacana yere döküldü.....
deterjan,yemek,dondurma,sünger........

yemek yaparken yanlışlıkla deterjan koymuşum, o sırada dışarda unuttuğum eriyen dondurmayı sünger emmiş.(amma sakarmışım)

kelimeliri unutmuşum,
tekerlek, kapıcı, defter, maydonoz

defter maydonoz yazarken kapıcı geldi tekerleğinizi patlatmışlar dedi:))))))))))
rüzgar.televizyon.kumpir.bıcak

KUMPİR yapmak için BICAK aldım nasıl yapılır bilmem baktım ki RÜZGAR esiyor bende yapmaktan vazgeçtim ve TELEVİZYON izledimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

elma bebek telefon çiçek:delphin:

arkadaşıma ÇİÇEK götürmüştüm o sırada BEBEĞİ ELMA yiyordu benim kapıda beklediğim sırada birde TELEFONU çaldı.

banka ,oyuncak, yaşlı adam, top

Bankadan çıkan yaşlı adam oyuncakları ve topuyla oynanan çocuğun başını okşadı...............

fakir, herşey,ekmek,hava........

çokk güzel bi hava vardı herşey çok güzeldi arkadaşımla ekmek alıp eve dönecektik artık ama o sırada temizlik düşkünü arkadaşım fakir marka elektrik süpürgesini gördü dayanamayıp onuda aldı:))))))))))))
taksit,git,bulaşık,yağmur

iftarda sıcacık pide mis gibi çorba ve soğuk su yetti bana...........
ışık,ekran,buz,kağıt

Tatlı almak için pastahaneye giderken bakkalın camında kepekli undan yapılmış sıcak ekmekleri gördüm dayanamadım aldım..........

telefon, ekran, kapı, akvaryum

telefonla konuşurken,kapı çaldı ,megafonun ekranından baktım ki aşkım gelmiş.Akvaryumum için renkli balıklar almış.......

dergi,saç,güneş,sabun:-))

Okulun önündeki simitçi arabasıyla panoya hızla çarptı...............

deniz-sevgi-yağmur-kitap

yağmur yağarken deniz kenarında yürümeyi ve sevgi adlı romanı okumaya bayılıyorum.................
bilgisayar,at,pembe,sünger

tişörtüme yapıştırmak için bilgisayarımdan pembe bir at resmi buldum,tam çıktısını alcaktım ki,ayağımın altında yumuşak bişey, aaa kaybolan süngerim......

zil,sepet,para,vapur:-))

Back
X