4 Kelime 1 Cümle

Akşam yemeği için mercimek çorbası, pilav, fırında patlıcan kebabı ve sütlü tatlı yaptım. (kahvaltıyı yeni yaptım ama acıktım biran :kk77:)

kilo, süt, bahçe, araba

Arabasıyla dolaşıp bahçedeki çocuklara kilolarca süt dağıttı.
Kemer Ayakkabı Ayna Çirkin

Gözlüklü bakkaldan aldiğım gazeteden en sevdiğim sanatçının posteri çıkmasın mı!

Karton, balık, girdap, deniz

Kartondan yaptığı balıkları denizin girdabına attı..

Çorap, cımbız, ciğer, ütü

coraplarimi ütülerken cigerim cimbizla cekiliyormuscasina acidi.

patron - zümrüt - kaplan - merdiven

Merdivenin başına geldiğinde Arap patronun zümrüt yeşili gözlü kaplanıyla göz göze geldi.
Terlik, lokum, göğüs, direnç

Kıllı göğüsü, şaplatarak gezdiği terlikleri ve elinde lokumla uzun zamandır tatlılara karşı gösterdiği direncini kaybetmiş bir şekilde yanıma doğru gelmekteydi :KK70:

Tohum, nefes, su, düş

Kıllı göğüsü, şaplatarak gezdiği terlikleri ve elinde lokumla uzun zamandır tatlılara karşı gösterdiği direncini kaybetmiş bir şekilde yanıma doğru gelmekteydi :KK70:

Tohum, nefes, su, düş

O gün gene su içerken nefesini tutup,kuracağı yeni düşlerin tohumlarını ekti.(deli kendisi çünkü:KK45:)

Sarp tarhana gün plaj

O gün plajda sarp kayalıklara bakarken canım tarhana çorbası çekti. :KK48:

klavye, bal, şişe, kumaş

klavyenin başına geçmiş tezimi yazıyorken, bir şişe bal üzerimdeki kumaş pantolona döküldü.

eşya, hukuk, çiçek, yol.

Hukuk fakültesinden ilişkimi kestikten sonra eve geldim, bir bavul dolusu eşyamı topladım ve evin önündeki çiçekli yoldan çıkıp giderek içimdeki gezgini özgür bıraktım.:110:

Gökyüzü, beyaz, çan, hırka

Keçilerin çanlarını dinlerken, gökyüzünün kararmasıyla beyaz hırkamı giymem bir oldu.

Az, naz, fidan, kamu.

Kamuda calışmakta olan fidan boylu kız,az biraz nazlı bir yapıya sahipti.:KK23:

kim uzay hırka göl

Kim, gece vakti gölün kıyısında yıldızları izleyerek uzaya gitme hayalleri kurarken birden beyaz hırkalı ağlayan bir kız gördü.

Rahat, ışık, el, yastık

Isiklar sondugunde, rahat yatagimda huzur icinde basimi yastiga koyarken yumusacik bir el basimi oksadi..

gece, ates, sessiz, deniz

odamda rahatça yatağa yatağa unaduzandım lime en sevdğim kitabınmı alı yanımdaki gece lambasının ışığını açtım.
:D
kış, çiçek, kum, yatak

Baharın gelmesiyle çiçeklere koşup yazın sıcağında kumlara uzanıp sonra da kışı yatakta geçirmek çok kötü...

can sevgi kalp dört

Kendi tarzıma aynada bakarken dışardan bir adam bağırıyordu,kuzu şiş 5 lira :D

hayat ölüm ayaz ayrılık

Back
X