4 Kelime 1 Cümle

Karagöz'le yolda yürürken levha gördüğünü iddaa ettiğinde ona "bu kadar yapay olma gölgen o, ne levhası Karagözüm yahu gözün görmüyor mu??!" dedim:KK53::KK53:

Şalvar Çukur Menü Kel

Kel garson menüyü getireyim derken yandaki kadının şalvarına takılıp çukura düştü.
sanrı vah sınav ütopya ?

vah vah vah.. sınavdaki ütopyayla ilgili soru sanrıdan ibaretti..

yakıt,siren,cılız,kadife

Kadife elbise giymiş cılız bir kız yakıtı azaldığı için gittiği benzin istasyonunda beklerken sirenler çalmaya başladı...

Tan, çan, pembe, bar

Pembe çan etekli kız tan agarana kadar barda icti.

Harf, radyo, baldiz, çorap

Baldızım çorabını giyerken radyoda harf adlı bir grup çalıyordu.
Dede, rahat, yetki, ingilizce?

Dedem rahat bir sekilde yetkilerini ingilizce olarak aktardi.

Koli, doğum, vapur,beyin

Seyahat ettiğimiz vapurun kazan dairesindeki bir kolinin içinde doğum yapmış olan anne kedi ve bebeklerini görünce beynim şaştı kaldı bu işe:KK23:

Boza kasırga güneş terlik

Geçen gün kumsalda kavurucu bir güneşin yaktığı anlarda birden hava kapanınca çıkan kasırga terliklerimi uçurduğu esnada "ne çabuk kış geldi ulen boza da çıkar artık" diyerek oburca gülümsedim :cool:

Cinnet Derin Şık Zeytin

Kahvaltimda zevkle zeytinin dibine vururken en şık koltugumdaki derin yırtıgı gorunce cinnetin esigine geldim.

Baza, panter, davetiye, şehvet

Panter desenli bazalı yatağımın çarşafını şehvetle okşarken karşımda duran adama da bir anlamda davetiye göndermiş oldum.:KK30::KK70::KK70:

Kıl Kasap Hararet Düz

Mahalledeki kasabı gördükten sonraki ilk kavşaktan düz ilerleyince karşıma çıkan abiye arabamın hararet yaptığını söyleyecekken bana attığı bakışa kıl oldum . :KK48:

garaj, halı, buzdolabı, pembe

Siparis ettigim buzdolabinin yeni evime teslim edilecegini ogrenince, "hazir gitmisken halimi da gotureyim" diyerek pembe sevimli halimi arabamin bagajina atip garajdan ciktim ve evimin yolunu tuttum.

Gözlük, LPG, manolya, noter

Noterde satış işlemi henüz tamamlanmış olan LPG'li,pembe renkli ve manolya kokulu yeni arabamı,afilli güneş gözlüklerimi takarak kullanmaya başladım bile.

Dernek Zil Tasma Yalak

Tasmasindan kurtulan köpeğim koşarak yalağa girdigi an yakinimizdaki dernekten zil sesi duyuldu.

Kan, horlamak, ütü, diyet.

Diyete başladığım bir pazartesi günü istediğim etin az pismis kanlı kanlı olmasını istemişken o kanın gömleğime sicrayacagini ve hemen eve dönüp onu yıkayıp utulemem gerekecegini hiç düşünmemiştim, işin kötüsü ben bunları yaparken kocam horlayarak uyuyordu.

Bisiklet yabani kadayıf battaniye

Bisikletime binip marketten kadayif almaya giderken battaniyeye sarilmis bi adam yabani otlarin uzerinde uyuyordu.

Kimlik desen muze noksan

Sahte kimliğimle müzeyi soymak için yola koyulmuşken elimde sadece kafama takmak için desenli kadın çorabı vardı... peki neydi noksan olan....

paraşüt, sigara, hakikat, fıstık ama antep fıstığı :)

Hakikat şu ki ; adam parasutle atlarken bile sigara iciyor bir yandan da fistik yiyor ama antep fistigi ..

Cezve, radyo, zeki , trampet

Zeki adam radyoda trampet dinlerken cezveyle kahve yapıyordu.
Pamuk, ay, hüzün hasta

Back
X