Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçen gün kumsalda kavurucu bir güneşin yaktığı anlarda birden hava kapanınca çıkan kasırga terliklerimi uçurduğu esnada "ne çabuk kış geldi ulen boza da çıkar artık" diyerek oburca gülümsedim
Mahalledeki kasabı gördükten sonraki ilk kavşaktan düz ilerleyince karşıma çıkan abiye arabamın hararet yaptığını söyleyecekken bana attığı bakışa kıl oldum .
Siparis ettigim buzdolabinin yeni evime teslim edilecegini ogrenince, "hazir gitmisken halimi da gotureyim" diyerek pembe sevimli halimi arabamin bagajina atip garajdan ciktim ve evimin yolunu tuttum.
Noterde satış işlemi henüz tamamlanmış olan LPG'li,pembe renkli ve manolya kokulu yeni arabamı,afilli güneş gözlüklerimi takarak kullanmaya başladım bile.
Diyete başladığım bir pazartesi günü istediğim etin az pismis kanlı kanlı olmasını istemişken o kanın gömleğime sicrayacagini ve hemen eve dönüp onu yıkayıp utulemem gerekecegini hiç düşünmemiştim, işin kötüsü ben bunları yaparken kocam horlayarak uyuyordu.