4 kez anne olmak

Bence kararınızı vermişsiniz :halay:su an sadece pskolojik destek bekliyor gibisiniz...daha geç olmadan faaliyete geçin derim çünkü bir kac sene sonra pişman olabilirsiniz.yaş ilerledikçe bebek sağlığı için endişeler de artıyor biliyorsunuz :emir_bebek:

Mrh.Ben 38 yasindayim ilk cocugumu kaybettim simdi cok sukur 5.5 ve 4 yaşlarında 2 çocuğun var.üçüncü çocuğu çok istiyorum ama cesarette edemiyorum ve yasim artik geçiyor artik karar vermem lazım maddi olarak sıkıntım pek yok eşinde bende çalışıyoruz dr sordum 4 kez sezaryan olabilirmiyim diye olabilirsin sıkıntı olmaz dedi sizce 4 kez anne olmak istemekle yanlismi yapiyorum
İstiyor musun, istiyorsun. Kalabalık aile güzeldir.

Yorum yapan herkese tsk ederim bi kaç arkadaşında yazdığı gibi benimki duygusal açlık galiba ilk çocuğumu 1.5 yasinda kaybettim ve halla tam olarak atlatamadım saniyorumki 3 çocuk olunca o boşluk dolacak ama dediginiz gibi 3 cocuk olunca kızlarıma yetemiye bilirim rabbim kızlarıma hayırlı uzun ömürler versin ins
BEN ÇALIŞMIYOR OLSAM VE MADDİ İMKANIM YETERLİ OLSA ÜÇÜNCÜ ÇOCUĞU DÜŞÜNÜRDÜM... MELEK OLAN BEBEĞİNİZE DE ÇOK ÜZÜLDÜM BNM DE İLK ÜÇÜZ BEBEKLERİM MELEK OLDU. RABBİM CENNETİNDE BULUŞTURSUN BİZLERİ YAVRULARIMIZLA İNŞALLAH

bence her ile kendine göre karar vermeli ama 2 çocuk da kafi görünüyor
şahsen ben birden fazla çocuğa fiziksel ve psikolojik anlamda yetemem

Yanlis ablamayin benimki sadece uyari amavli yasim geciyor demissinis

Yas bakimindan korkmayi derken neye dayanarak soyluyorsunuz tipta 35 yas sonrasi gebelikler riskli olarak kabul edilir hatta yillar once gittigim endokronoji profosoru 2.cocugu 30 dan sonraya birakma bir hekim olarak 30 yas sonrasi gebeliklere dicak bakmiyorum sikinti ve sorunlar artuyor demisti ve bu adam turkiyenin sayili profosorlerinden bu arada ben de hemsireyim
Yurtdışında yaşıyorum, , buradaki bayanlar çoğunlukla ya 15 -16 arası yada 35-40 arası Doğum yapıyorlar, evet 30 yaşından sonra down sendromu riski var, hatta bana 21 yaşında iken o risk var demişlerdij , yakın bir arkadaşım 41 yaşında ilk bebeğini 43 yaşında ikinci bebeğini dünyaya getirdi. Risk herzaman vardır. Hatta 3 . Çocuğumda Türkiye deli bir doktor büyük ihtimalle özürlü demişti, şükür sağlıklı evlatlarım. Endişenizi anlıyorum , ben konusahibini yüreklendirmek istedim, ayrıca bende sağlıkpersoneliyim

Yurtdışında yaşıyorum, , buradaki bayanlar çoğunlukla ya 15 -16 arası yada 35-40 arası Doğum yapıyorlar, evet 30 yaşından sonra down sendromu riski var, hatta bana 21 yaşında iken o risk var demişlerdij , yakın bir arkadaşım 41 yaşında ilk bebeğini 43 yaşında ikinci bebeğini dünyaya getirdi. Risk herzaman vardır. Hatta 3 . Çocuğumda Türkiye deki bir doktor büyük ihtimalle özürlü demişti, şükür sağlıklı evlatlarım. Endişenizi anlıyorum , ben konusahibini yüreklendirmek istedim, ayrıca bende sağlıkpersoneliyim

Back
X