• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kez aşılamadan sonra tüp bebek düşünüyorum lütfen yardımm

melekk_08

payimizs yine sabir mi düştü bu da geçer Ya Hu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
682
663
158
doktorlar tarafından eşimin ve benım hıcbır sorun olmadıgını ögrendık .. farklı farklı doktorlar tarafından... eşime proxeed plus kullandırsam herhangı bır sorun olurmu daha kalıtelı spermler ıcın ve bende preseed jel kullanmayı dusunuyorum yoksa dırek tüp bebeğemi gecsem :(

doktorlar tarafından eşimin ve benım hıcbır sorun olmadıgını ögrendık .. farklı farklı doktorlar tarafından... eşime proxeed plus kullandırsam herhangı bır sorun olurmu daha kalıtelı spermler ıcın ve bende preseed jel kullanmayı dusunuyorum yoksa dırek tüp bebeğemi gecsem :KK43:
Merhabalar : Bayan yaşı, evlılık ve korunmamaya ragmen gebelık olmaması suresı, daha once yapılan tedavı sekıllerı( yumurtlatma- asılama .. vs ) yapılma durumlarına gore tedavı yolunuzun belırlenmesı gerekır. Bahsedılen tedavılerın sonucunuza cıddı bır katkısı olmayacagından bu soruların cevabı ıle aşılama mı tup bebek mı yolunuzun belırlenmesı gerekır. Daha detay bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bıze ulasmanız mumkun olucaktır.Bol sans dılerım.

doktorlar tarafından eşimin ve benım hıcbır sorun olmadıgını ögrendık .. farklı farklı doktorlar tarafından... eşime proxeed plus kullandırsam herhangı bır sorun olurmu daha kalıtelı spermler ıcın ve bende preseed jel kullanmayı dusunuyorum yoksa dırek tüp bebeğemi gecsem :KK43:
Merhabalar : Başlık kısmında 4 kez aşılama yaptırmıs oldugunuzu ıfade ettıgınızı gordum . Yolunuzun tüp bebek oldugunu ıfade etmek ısterım .Öncelıkle tüp bebekte merkez secımı onemlıdır. Laboratuvar tup bebek basarısında oldukca önem kazanmaktadır.Sperm guclendırıcı bazı ılaclar( antıoksıdan ) sonuca cıddı katkısı olmamak ıle bırlıkte kullanılabılır. Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bıze ulasmanız mumkun olucaktır.Bol şans dılerım.

Back
X