hiç mi yok arkadaşlar 4 kilo civarında normal doğum yapan
Ben varim canim, benim kizim 3950 gram dogdu. Epidural normal dogum yaptim.. Seni korkutmak istemem ama cok kolay oldugunu soyleyemiycem. Insallah senin dogumun kolay olur, saglikla alirsin bebegini kucagina.
Sevgiler..
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/408380-bende-paylasmak-istedim.html
burda bnm öyküm var bebeğim 4 kilo normal doğum oldu, ama herkesin yaşadıkları farklı olur cnm allah kolaylık versin...
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/408380-bende-paylasmak-istedim.html
burda bnm öyküm var bebeğim 4 kilo normal doğum oldu, ama herkesin yaşadıkları farklı olur cnm allah kolaylık versin...
bende 3920 gram 52 cmlik bi bebis dunyaya getirdim epidural normal dogumla
saglik problemim yoktu 42. haftaya kadar bekledik son 3 hafta hergun hastaneye gidip kalp atislarini kontrol ettik bebisin
42. haftanin son gunu, sancim oldugu halde acilmam olmayisiyla sunni sanci verilmeye baslandi
benim tek sorunum acilmam cok uzun surmustu
sabah 7 aksam 10 a kadar suni sanci aldim ve ancak acilmam 10 cm oldu
aksam 9 :58 de dogdu 2. ikinmamda cikti
dogumdan sonra 2 dikisim vardi
super bi dogumdu ikinci bebegimide kesinlikle epidural normal dogumla dogurmayi dusunuyorum ..
ben henüz 32. haftamdayım ama doktor bebeğimin maşallahı olduğunu, iri bir bebek olduğunu söyledi. şu an ki kilosu 2.272 gr. normalde 1800 olması gerekiyormuş sanırım benim kızım annesi gibi fazla kilo almış:) 4 kilo ve üzerinde normal doğum yapmış annelerden bilgi almak istiyorum. doğumları nasıl geçti, normalden dahamı zor olur acaba? doktorumun sezeryana düşkün olduğunu duyuyorm herkesten, kilolu olursa kesin sezaryan olmamı ister.. arkadaşlar ben kesinlikle normal doğum istiyorum nolur bana bunun mümkün olduğunu söyleyin. kızımın kilosunu duyunca sevinemedim nerdeyse direk aklıma doğum nasıl olur sorusu geldi.. sezeryan istemiyorum
canım.ben ilk kızımı 2.200 gr dogurmuştum. dr da çok zor geçtigini söylemişti.ama ben zoru buysa 2. çocuk bana vız gelirr. zorunu atlattık nasılsa diye düşünmüştüm.. yanılmışım...2. kızım 4000 kilo normal dogumla dogdu. sancılanmam hastaneye gitmem ve dogum yapmam toplam 1 saatin içinde gerçekleşti..o anlardaa kaç kere bayıldım hatırmalıyorum bile.. ama bunda benim aldıgım kilolarda etkili olmuş olabilir.. 55 kiloyla hamile kalıp 58 kiloyla dogum yapan yoktur herhalde nasrettin hoca misali.. et kedi burdaysa et nerde... şimdiden allahkurtarsın
bende 4 kg doğum yaptım.onun altındakiler nasıl oluyor bilmiyorum ama benim doğumuma giren ebe 4 kgyu normal doğurmak herkesin harcı değil demişti.üstelik çok da kolay oldu.sancı evresi oldukça zordu ama masaya inmem ve doğum 5 dk.iri bir bebek olduğu içiinde dikişlerde çok oldu haliyle ama bebişini gördükten sonra ne o sancı aklına geliyor nede dikişler :)Allah sanada kolay doğumlar nasip etsin.Bir avazda kurtulman dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?