4 kolu 4 bacağı var, bu bebek korku yarattı. (hamileler korkacaksa haberi açmasın)

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Hindistan'da 8 uzuvla dünyaya gelen erkek bir bebek korku yarattı. Halk bebeğin Tanrı'nın reenkarnasyonla dünyaya gelmiş hali olduğuna inanıyor.
Sitene Ekle
4-kolu-4-bacagi-var-4989857.Jpeg

Hindistan inancında tanrılar birden fazla uzva sahip. Bu sebeple de 8 uzuvla dünyaya gelen erkek bebek 'Tanrı Çocuk' olarak isimlendirildi. Olayın duyulmasının ardından bebeğin bulunduğu hastanede izdiham yaşamdı. Yüzlerce kişi bebeği kutsal olduğu inancıyla görmek için hastaneye akın etti. Bebeğin Hindistan tanrısı Brahma olduğuna inanılıyor.

milliyet

fazla olan uzuvlar hareketli mi acaba, çok ilginç

Allah ım röntgen de karşılaşılsa böyle bir durumla kalp kriziyle sonuçlanır heralde Chess Chess önerimi dikkate almış uyarı koymuşun görünce gülümsedim

Gdo yiyecekler hindistanıda bulmuş, büyük şirketlerin günahı

Nederdir bilmem hepmi butur olaylar hind. Dan çıkıo...

Kıyamam ya yüzü ne kadar da üzgün duruyor . Umarım acı çekmiyordur .

Bebeği ameliyatta ettirmezler şimdi bunlar .

O cahil cuhela millet cocugun hayatina mal olmaz umarim!
Kutsalmis ya hani, yuzlercesi gormek icin akin etmis.
Boylelerinin eline dusen hasta cocuga acirim. Insallah dogru ve olmasi gereken tibbi mudahaleyle cocuk sagligina kavusur diyorum.

İkizi parazit şekilde kalmış.Orda doktor yok mu yahu.

inşallah ameliyat olmasına karşı durmaz ailesi..bunların garip inançları var sanırım..heykelleri falanda enteresan..ama çocuk için büyük zorluk:KK43:

Batsın böyle inançlar,ileride bu çocuk büyüyünce yaşayacağı sıkıntıları aile düşünmüyor demekki..

Bunlar ne cahil millet ya. Yemin ederim Hindistanla ilgili haber duymaktan bıktım, sözde yazilimda dünya devi ama başka hic bir sey bildikleri yok. Cahillik diz boyu, yok kast sistemi falan filan da cabasi.
Allahim ya, bir doktor yok mu orda? Yazik günah bu bebege. Fazla olan kol ve ayaklar alinabilir..
Ama kutsalmis, Tanriymis, bilmem neymiş.
Hindistan'a gitmek kesinlikle şart olmuş.
Bu millet nasil kurtulacak bu dusuncelerden. Nasil arinacaklar bilemiyorum ya..

Amelıyat olma ıhtımalı olsa bıle izin verılmez baksanıza kutsal kabul edilmiş tovbeler olsun. Allahım vaşa vermesin. Sağlıklı evlat lar nasıp etson herkese.

7 aylik bebegim var .7 aydir uykusuzum ayrica cokda hareketli pestilim cikiyor.Allah ina hergun sukrediyorum akli salim sagligi yerinde bir bebegim var deyip yeni fune enerjiile basliyorum
Bugun okudugumda birkez daha sukur etmeme sebebiyet veren olay

Bence de ilk basta ikiz olmus ama digeri gelisememis gibi birsey olmus, doktor degilim ama akla direk bu mantikli geliyor..

yapışık ikizi olacakmış sanırım oluşumunu tamamlayamamış.

Bize gore sagda kalan kollarla bacaklar hareketsiz gibi duruyo. Insallah alinabiliyordur ve ailesi olmaz filan demez. Yuzu cok masum ve gercekten aci cekiyo gibi. Kuzum ya. Allahim herkesin yavrusunu korusun. Sag salim saglikli sekilde kucaklarimizda gorebilmeyi nasip etsin. Cok uzuldum.

Back
X