2li testimin sonucu güzel çıkmıştı2li test sonucu nasıl çıkmıştı? Genelde onda sıkıntı çıkmayınca gerek olmuyor diye biliyorum
Benim ikili testim risk çıkmıştı hamd olsun bebeğim doğdu ve sağlıklı hiç kafanıza takmayın ben bi hamilelik travması nedeni oldu bana inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah4 lü tarama testi Tr. 21 riski 1:60 çıktı düşük yani down sendromlu olarak gelmeis ihtimali yüksek mıdır 4.5 aylık hamileyim doktorum 500 kişide 1 yada 2 kişide görülür en kötü sonuçlar bile güzel sonuçlar vermiştir dedi sadece size ihtimalden bahsediyorum dedi ilk hamileliğim bu şekilde sonuç alan var mı karşılaşan
O zaman İçiniz rahat olsun bence 2li iyiyse bide 2li de kötü çıksa da fetal dnayla iyi çıkan var, önemli olan ultrason bulguları, onlarda sıkıntı var mi2li testimin sonucu güzel çıkmıştı
Benim ikili testim risk çıkmıştı hamd olsun bebeğim doğdu ve sağlıklı hiç kafanıza takmayın ben bi hamilelik travması nedeni oldu bana inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok şükür ultrason kontrollerimde iyi çıkıyor gelecek ay detaylı ultrason var hatta oda güzel sonuç çıkar inşaallah sağlıklaO zaman İçiniz rahat olsun bence 2li iyiyse bide 2li de kötü çıksa da fetal dnayla iyi çıkan var, önemli olan ultrason bulguları, onlarda sıkıntı var mi
O zaman Allahın izniyle bişey cikmicaktir..Çok şükür ultrason kontrollerimde iyi çıkıyor gelecek ay detaylı ultrason var hatta oda güzel sonuç çıkar inşaallah sağlıkla
İnşaallah Aminn çıkmaz Allahım razı olsun sizden de efendimO zaman Allahın izniyle bişey cikmicaktir..
Benımde 1.53cıktı cok kotuyum bı gelısme oldumu sonucta4 lü tarama testi Tr. 21 riski 1:60 çıktı düşük yani down sendromlu olarak gelmeis ihtimali yüksek mıdır 4.5 aylık hamileyim doktorum 500 kişide 1 yada 2 kişide görülür en kötü sonuçlar bile güzel sonuçlar vermiştir dedi sadece size ihtimalden bahsediyorum dedi ilk hamileliğim bu şekilde sonuç alan var mı karşılaşan
Merhaba ıkılıde rısk lacrı sızın benımde 4lü 1.53cok kotüyümBenim ikili testim risk çıkmıştı hamd olsun bebeğim doğdu ve sağlıklı hiç kafanıza takmayın ben bi hamilelik travması nedeni oldu bana inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Rısknız kactı acabaBenim ikili testim risk çıkmıştı hamd olsun bebeğim doğdu ve sağlıklı hiç kafanıza takmayın ben bi hamilelik travması nedeni oldu bana inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba ayrıntılıda bısey cıktı mı som durum nedırİnşaallah Aminn çıkmaz Allahım razı olsun sizden de efendim
Hiç kafana takma canım bana zehir oldu taktım diye ama hep duamı ettim inşallah sağlıklı güzel bir bebişin olurMerhaba ıkılıde rısk lacrı sızın benımde 4lü 1.53cok kotüyüm
Tabı progestan proluton nıdıcart dıye tansıyon ılac bı cok ılac alıyormHiç kafana takma canım bana zehir oldu taktım diye ama hep duamı ettim inşallah sağlıklı güzel bir bebişin olurgaliba 1. 270 mi1. 250 mi öyle bişeydi tam hatırlamıyorum hatırlamak istemiyorum takma demek kolay bende yaşadım hep araştırdım ama risk çıkanların çoğu sağlıklı bebekler birde düşük ilacı fln kullandınız mı
Erhaba ayrıntılıya gırdinmi canım sorun cıktı mı benımde 4lude rısk 1/53cktı cok korkuyorum4 lü tarama testi Tr. 21 riski 1:60 çıktı düşük yani down sendromlu olarak gelmeis ihtimali yüksek mıdır 4.5 aylık hamileyim doktorum 500 kişide 1 yada 2 kişide görülür en kötü sonuçlar bile güzel sonuçlar vermiştir dedi sadece size ihtimalden bahsediyorum dedi ilk hamileliğim bu şekilde sonuç alan var mı karşılaşan
Bende progestan kullanıyordum kan değerimi yükselttiğini düşünmüştüm dr söyledim olabilir demiştiTabı progestan proluton nıdıcart dıye tansıyon ılac bı cok ılac alıyorm
Progestan kullanıyorm gunluk uc vajınal ıkısı bırı agızdan hafatda bır proluton ıns benım bebegımde saglıklıdır canım yaBende progestan kullanıyordum kan değerimi yükselttiğini düşünmüştüm dr söyledim olabilir demişti
İnşallah canım kafana takma hamileliğin tadını çıkarProgestan kullanıyorm gunluk uc vajınal ıkısı bırı agızdan hafatda bır proluton ıns benım bebegımde saglıklıdır canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?