4 lu test cok uzgunum. :(

Daha yeni bir yakın tanıdığımıza aynı sonuç çıktı oda 37 yaşında aminosentez yapıldı çok şükür iyi sonuçlandı bence hiö korkma alıştık artık böyle sonuçlara insanı delirtiyorlar. Madem çoğu insanda hep risk çıkıyo fakat bebekler hep sağlıklı doğuyor yapmasınlar bu testi yaaa bizede yazık

Bende 35 yaşındayım bende korkuyorum kesin riskli çıkacak diye çünki 35 den sonra mutlaka risk çıkıyomuş

Ayni şeyi düşündüm bugün. Keşke hic yaptirmasaydim
member: 796043"]Daha yeni bir yakın tanıdığımıza aynı sonuç çıktı oda 37 yaşında aminosentez yapıldı çok şükür iyi sonuçlandı bence hiö korkma alıştık artık böyle sonuçlara insanı delirtiyorlar. Madem çoğu insanda hep risk çıkıyo fakat bebekler hep sağlıklı doğuyor yapmasınlar bu testi yaaa bizede yazık[/QUOTE
[/QUOTE]

Canını sıkma inşallah sağlıklı olcak bebeğin boşu boşuna onuda strese sokma annesi

Risk Cok yuksek. Hic kendim kadar yuksek riskli birini gormedim forumlarda. Bunu dusundukce daha da umutsuzlasiyorum.
oyle deme nolur dua et allahim kimseye tasiyamiyacagi dert vermezmi korkma dua et insallah bende 3 lu test yaptrcam ayrintili ultrasona gircem ilk gebelgmde yaptrmadim ayrintili ultrason korktm hep uzuldm niye yaptrmadim diye dogana kadar tedrgndim hep ama allaha sukur saglklica dogdu insallah ikincide boyle olur seninde bebgn sagliklica dogar insallaj

İki yengemin bebeklerinede down sendromlu dedi doktor. Ne olursa olsun dogurucaz dediler onlarda. Simdi iki tane pasamiz var saglikli Allah'a bin sukur :)

Ense ölçümü ve burun kemiğine bakılmadı mı 12. Haftada ? Mutlaka bakmış olmalı dr

4 lu test sonucum 1%13 down riski cikti. Cok kotuyum. Nolur bana iyi ornekler anlatin. Cok ihtiyacim var
Komşumuzun kızına böyle bişey demişlerdi. Down sendromlu diye. Çok ağlamıştı herkes aldır demişti o Hayır demişti hep. Öyle böyle o çocuğu doğurdu. Çocuk sağlıklı bi problem yok. Bu sefer aynı hastane yok kalbi delik yatış yapcaksınız öyle böyle yaşamaz bebek dedii. Kadın zorla hastaneden bebeği aldı meğer öyle de bişey yokmuş. Testler önemli ama Rizeli-53 ün de dediği gibi. Özel hastane bunlar para için her şeyi yaparlar. Üzme kendini

Altına imzamı atıyorum. Kızıma hamileyken 29 da lekelenmem oldu ve nst de sancı ve kasılmam çıktı. Özel hastaneye gidiyorum o sıra ben tabi. Bana bu sancıyla anca 31 e kadar dayanabilirsin Bebek için kuvez ayarladık seni 31 de sezeryana alcaz Bebek en az 1 ay 40 gün kalır kuvede dediler. Bana bi fatura çıkardılar 15 bin lira. Kendimi hayatta hiç o kadar çaresiz hissetmedim . Ben evet desem sezeryan günüm belliydi. Ben bi ihtimal aldım kocamı yanıma gittim devlete. Hep korkuttular bizi devlet şöyle devlet böyle... nst bağladılar evet sancım var evet tehlikeli yatış yapıcaz dedi. Doğum mu yapcam dedim. Ne doğumu bu haftada doğurup napcan bebeği dedi. Şaşaırdım eee nolcak bana şimdi? Hemen ciğer gelişim iğnesi başladık bedava inanılmaz. Her dk nst ye bağlıyım başımda bi hemşire. Bana serum ilaç bağladılar bide. Sancım kesilmeye başladı. Bi hafta serumla geçti çıkardılar hastaneden. 38+5 olana kadar arada hastanede yattım çıktım sancılanıp. Sonuç bebeğim kuveze girmedi doğurdum aldım eve gittim kızımı. 15 bin verip bebeğimin katili olmadım. Çok şükür. Kızlar arada devlet Dr larından da fikir alın mutlaka . Evet özel Harika tabiki ama devletteki Dr lar günde yüzlerce kadın Bebek görüyorlar İnan'ın çok tecrübeliler

4 lu test sonucum 1%13 down riski cikti. Cok kotuyum. Nolur bana iyi ornekler anlatin. Cok ihtiyacim var
yerinizde olsam o testi hiç yaptırmazdım çünkü tamamen yanılma payları yüksek testler ve boş yere hamileliği bu şekilde zehir etmeye gerek yok haftanız geldiğinde ayrıntılı ultrasyona girseniz yeterliydi en azından onda bu kadar yanılma payı yok

Yarin erken ayrıntılı yapacaklar canim.

İyi yapsınlar bakalım içine su serpilir inşallah.

Oldu da olumsuz oldu diyelim.
20. Haftada tekrar iyi bir perinataloga da gitmende fayda var. Ya da kadın doğum hastanelerinde perinataloji oluyor. Oradan randevu alırsın.

Sonra yine sonuç olumsuz oldu diyelim. Nifty, harmoni ve prena testleri var. Özel laboratuvarlar yapıyor. 2000-2500 arası maliyetleri var. Senden kan alıyorlar bebeğe bir zararı yok. %99.9 oranında doğru sonuç veriyorlar. Ya da amniyosentez yaptirirsin devlet karsilar onu zaten. Simdiki sonuclarin cok da oyle bir gecerliligi yok aslinda. Boşu boşuna endise stress yapma canımcim. Hayırlı haberlere kavuşma dileğiyle.

Canim.. Ayrintili cevabin icin sagol.nifty icin kan vercem yarin.

Risk Cok yuksek. Hic kendim kadar yuksek riskli birini gormedim forumlarda. Bunu dusundukce daha da umutsuzlasiyorum.
Hic skinti yapma insallah bsey yoktur inaniyorum. Benm ikili cok dsktu. Ki en gercege yakin sonic 2 lideymis... 3 ve 4 sonclari oldkca guvensiz mis. Kan gonderdik yurtdisina. Tabi o
1 hafta neler cektim korkudan. Cok sukur temiz geldi. Insallah Rabbim bilir tabi ki. Henuz dogmadi bile... Benm bir cok yakinim daha kotu sonclarla dogum yapti. Doktorlar kesin alinacak demesine ragmen. Turp gbiler masallah. Tevekkul ettiler. Insallah burdan guzel haberlerinide alacagiz

Umarim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…