4 mayısta diyete başliyorum

Sanal66

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
15
0
16
Antalya
Yarın yani 4 mayıs 2013 tarihinde artık diyete başlıyorum geçen seneki gibi 45-46 olmak istiyorum.Günlük kalori ihtiyacım 1600.Günlük kalori hedefim 400.Bu şekilde 6 gün devam edersem 6 gün sonunda 1 kilo vermiş olacağım ve 30 gün sonunda da 5 :) Uygulamak istediğim liste şu:

Sabah 1 Activia(104)
Öğlen 1 Çorba(50)+1 ekmek(kepekli-50)
Ara 1 elma(60)
Akşam 1 çorba(50)+1ekmek(50)

364 kcal yapıyor 1 günde.Kısacası kalori sayımına göre bir diyet düşünüyorum ara sıra çikolata da yenebilir.%70 kakao olmak koşulu ile :)

Şuan 50.500 civarı bir kilodayım 1 hafta sonra görüşmek üzereee :)

Bir ay boyunca sadece bunlari yiyerek az bir kilo vereceksin normal bir diyetle ben 8 kilodan fazla verdim hemde 2 saatte bir yiyerek boş migde çalışmaz migdeni sik sik azar azar doldur daha iyi sonuc alirsin forumdaki diyetrisyenimin verdigi listeyi paylastım bir incele istersen 6 kilo icin daha saglikli ve daha fazla zayiflarsin

Ay eriyip gideceksn canm yaa dikkat et kendne activiada protein varmı kii? Protein zayıflamada önemli bi rol oynuyo diye biliyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…