Erkek İnfertilitesi 4 milyondan 98 milyona :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Insallah canim ya dogal yoldan olsun istiyorum tup bebege gerwk kalmadan ama kismet olurmu bilmiyorum tup bebek cok yipratici ve dogal gebelik kesinlikle cok farkli daha rahat geciyo ben her ikisinide yasadim insallah bu seferde dogal yoldan olr olmazsa tup bebek mecburen.siz napiyorusunuz nasil durumunuz herhangi bi tedavi goruyormusunuz
İnşallahhhhhh tez vakitte doğal yoldan olur, tüpe gerek kalmaz. Benim de isteğim o yönde.
İkisini de yaşadım demişsin ya, ne oldu o gebeliklerin?

Ben aralıkta düşük sonucu kürtaj oldum. Eşim de en son ben hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce test yaptırmıştı. O değerleri iyiydi. Bu konuyu da o zaman açmıştım hatta.
Şu an beklemedeyiz. Kürtaj sonrası ilk adetimi bekleyip tekrar çalışmalara başladık. İnşallah Rabbim hepimize tez vakitte nasip eder.

Insallah evet ikimiz icinde dogal yoldan olur.ben ikinide kaybettim dusuk oldu.baya bi yiprandim.zor gunler yasiyoruz buda bizim sinavimiz ama cok agir geliyo insana iki tane kaybettim cok zordu simdi ise olucakmi olmiycakmi dusun dur.bakalim hayat bize ne getircwk esin herhangi bi ilac kullaniyomu

Insallah evet ikimiz icinde dogal yoldan olur.ben ikinide kaybettim dusuk oldu.baya bi yiprandim.zor gunler yasiyoruz buda bizim sinavimiz ama cok agir geliyo insana iki tane kaybettim cok zordu simdi ise olucakmi olmiycakmi dusun dur.bakalim hayat bize ne getircwk esin herhangi bi ilac kullaniyomu
Allah yardımcınız olsun. Seni çok iyi anlıyorum. Ağla ağla içi dışına çıkar insanın, yeni doğmuş bebek-hamile kadın görmek istemez. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Değerleriniz çok iyi. Allahın izniyle olur (inşallah).
Eşim ilaç kullanmıyor canım, hiç kullanmadı doğal kürler uyguladık sadece. Keçiboynuzu kürü uyguluyoruz şu an sadece 2-3 günde bir. Uzun süreli kullanımı karaciğere zarar veriyormuş.

Biz hem kaan aydosa gittik hemde baska bi docente gittik ikiside proxeed super bi ilac dediler.gerci ona harciycan parayla tup bebek yaptirabilirsin buda var.biz simdilik kullaniyoruz bakalim ise yariycakmi.esimdw seker hastaligi oldugu icin keciboynuzu yapamiyoruz sekeri yukseltio diye.

Merhaba arkadaşlar. Daha dün karamsar bir konu açmıştım. Eşim 3 ay aradan sonra tekrar test yaptırdı. Başlıktan da anlaşıldığı gibi eşimin toplam sperm sayısı 4 milyondan 98 milyona çıkmış. :) Ne kadar sevindiğimi anlatamam. Henüz hamile değilim, Rabbim tez zamanda onu da nasip eder inşallah ama ben çok mutluyum.

Bu arada ilaç türü bir şey kullanmıyoruz. Sadece keçiboynuzu kürü ve havuç suyu gibi doğal şeyler uyguladık. Bir de hep taze meyve sebze, haftada bir nohut yemeği, sık sık balık yedik.

Ha sadece sayı değil, hareket ve morfolojisinde de artış var. :KK15:
çok sevindm canm bizimde sadece hereketllk sorunu var . bende bunları uyguluyorum keçiboynuzu özü ve havuç suyu. 3 ayda mı bu kadar oldu canım? bende 2. ayımda hamıle kalmıştım bunları uyguladıktan snra

çok sevindm canm bizimde sadece hereketllk sorunu var . bende bunları uyguluyorum keçiboynuzu özü ve havuç suyu. 3 ayda mı bu kadar oldu canım? bende 2. ayımda hamıle kalmıştım bunları uyguladıktan snra
Evet canım 3 ayda bu artış oldu. Görüştüğümüz ilk doktor direkt tüp bebek dedi. Ben de araştırırken bu siteyi buldum. 2 milyondan 76 milyona konusunu çok takip ettim ve ordan öğrendim.

Ben de eşim son testi yaptırdıktan iki gün sonra hamile kaldığımı öğrenmiştim ama 6 haftalıkken düşük yaptım. Şimdi (Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini) tekrar hamileyim :) Pazartesiden beri iki günde bir test yaptırıyorum. Bu kez güzel artıyor çok şükür. İnşallahhhhh sağlıcakla kucağımıza almak da nasip olur.

Sen ne kadarlık hamilesin canım, nasıl gidiyor?

Back
X