Erkek İnfertilitesi 4 milyondan 98 milyona :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok sağol canım. Ben iyiyim çok şükür. Düşük yapmışım, sanırım birkaç gün önce düşmeye başladı ama ağrı ya da kanama gibi bir şeyim olmadığı için farketmedim. Salı günü bir iki damla kahverengi leke görünce hastaneye gittim. Beta hcg düşmüş. Dün tekrar gittik ayrıntılı muayene oldum. Düşük yapmışım ama içerde parça kalmış, bir de rahim duvarım kalınmış. İçinin temizlenmesi lazım dedi doktor. Dün kürtaj oldum.
Aylardır beklediğim bebeğim benden kopup gitti :KK43:
canım geçmiş olsun bende eylül ayında kürtaj olmuştum 2 3 ay rahimi dinlendir sonra gene başlarsın bende çok istiyorum öyle yapmıştım şımdıde bekliyorum

KloMen sadece reçete ile mi alınır?? Bunu erkek mi kullanıyor anlamadım aydınlatırmisiniz:KK58:

sen klomen den sonra nasıl oldun bi gelişme var mı ilk gebelik mi olacak bilgi verirmisin
canım bu ayın 30unda doktor gunumuz. 1. ayımız bıttı. 3 aylık bır tedavısı var. treantal carnıten evıcap ve klomen kullanıyor. eger test ısterse doktor sonucunu paylasırım.bir de her gece yatmadan once kecıboynuzu kuru içiriyorum inşallah yukselır

canım bu ayın 30unda doktor gunumuz. 1. ayımız bıttı. 3 aylık bır tedavısı var. treantal carnıten evıcap ve klomen kullanıyor. eger test ısterse doktor sonucunu paylasırım.bir de her gece yatmadan once kecıboynuzu kuru içiriyorum inşallah yukselır
bı ayrıntı. ben kullanmıyorum eşim kullanıyor sperm dusuklugu sebebiyle

benım esıme sperm sayısı arttırmak ıcın verdı. sızde sonuc ne oldu canım
zaten spermde sorum yoktu ben 28 yaşındayım gebeliği hızlandırmak için kullandık gerçi yumurtlamam 2 gün önceydi hcgyi çok erken yaptırdım 0.54 çıktı pazarteside yaptırcam bakalım ne olacak burdan yazarım

zaten spermde sorum yoktu ben 28 yaşındayım gebeliği hızlandırmak için kullandık gerçi yumurtlamam 2 gün önceydi hcgyi çok erken yaptırdım 0.54 çıktı pazarteside yaptırcam bakalım ne olacak burdan yazarım
ben çok okudum ve çok araştırdım klomeni erkekte spermi arttırıyomuş birde sizde sperm sorunu varsa eşinizde klomenle birlikte keçiboynuzu kürünüde mutlaka uygulayın araştırdığım kadarıyla mükemmel işe yarıyormuş Allah hepimize tez zamanda sağlıklı bebekler verir inşallah

ben çok okudum ve çok araştırdım klomeni erkekte spermi arttırıyomuş birde sizde sperm sorunu varsa eşinizde klomenle birlikte keçiboynuzu kürünüde mutlaka uygulayın araştırdığım kadarıyla mükemmel işe yarıyormuş Allah hepimize tez zamanda sağlıklı bebekler verir inşallah
amin canım ınsallah cumlemıze.. evet bende kecıboynuzu kurunu uyguluyorum yaklasık 1 aydır ıns sonuc ıyı olur

canım geçmiş olsun bende eylül ayında kürtaj olmuştum 2 3 ay rahimi dinlendir sonra gene başlarsın bende çok istiyorum öyle yapmıştım şımdıde bekliyorum
Teşekkür ederim canım. Doktor da 3-4 ay korunun dedi zaten. Yoksa düşük olasılığı artarmış.
Sana da çok geçmiş olsun, Allah tekrar yaşatmasın çok zor bir durum. Sen ne kadarlıkken kaybettin?

Teşekkür ederim canım. Doktor da 3-4 ay korunun dedi zaten. Yoksa düşük olasılığı artarmış.
Sana da çok geçmiş olsun, Allah tekrar yaşatmasın çok zor bir durum. Sen ne kadarlıkken kaybettin?
ben 4+5 di şimdide klomenle başladık bakalım bat 6 ocak ne olcak

Sen de çok erken kaybetmişsin canim. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.
İnşallah adet olmazsın canım, bebişin gelir.
inşallah canım bende size hepinize dua ediyorum cok zor bır süreçmiş bu gebelik istemeyen bebeğini terkeden atan bizde olsun diye delircez hayat işte neyse canım sonuçlarımızı ve tecrübelerimizi paylaşmaya devam edelim

inşallah canım bende size hepinize dua ediyorum cok zor bır süreçmiş bu gebelik istemeyen bebeğini terkeden atan bizde olsun diye delircez hayat işte neyse canım sonuçlarımızı ve tecrübelerimizi paylaşmaya devam edelim
Aynen canım herkesin ayrı bir imtihanı var işte. Rabbim kaldırabileceğimizden fazla yükle sınamasın.
Senin eşinde durum nasıl?

Aynen canım herkesin ayrı bir imtihanı var işte. Rabbim kaldırabileceğimizden fazla yükle sınamasın.
Senin eşinde durum nasıl?
onda bişey yok ama süreci hızlandırmak için onada klomen içirdim bide dut pekmezinin iine keçiboynuzu tozu falan unutmadan onada folık asit içiriyorum :)

Ya kızlar içim içime sığımıyor nedense bu ay bi ümitlendim.. :KK17:içimi susturmak için spermiogram testine baktım tekrar.. sayı 4mil. ileri hız %10 ..Buna rağmen susturmadim kendimi ..sonunda üzülen ben olacam:KK42:

Ya kızlar içim içime sığımıyor nedense bu ay bi ümitlendim.. :KK17:içimi susturmak için spermiogram testine baktım tekrar.. sayı 4mil. ileri hız %10 ..Buna rağmen susturmadim kendimi ..sonunda üzülen ben olacam:KK42:
Canım ümitlenmeden bu iş olmaz zaten ümidini sakın kaybetme. Sonuçta evladı nasip eden Rabbim O ol derse olur. Bebeği olan herkesin çok mükemmel degerleri mi var sanki. Rabbim isterse 1 taneyle bile olur.

Back
X