4 sene her şeyle mücadele ettik ama...

ferhal

Guru
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
509
115
323
İzmir
nişanlımla dört sene her şeye direndik ,iş sorunları oldu,nişan bozulmaktan döndü;ama sanırım kayınvalide sorunu bizi bitirecek .çünkü çok yoruldum.napıcam bilmiyorum.

nişanlımla dört sene her şeye direndik ,iş sorunları oldu,nişan bozulmaktan döndü;ama sanırım kayınvalide sorunu bizi bitirecek .çünkü çok yoruldum.napıcam bilmiyorum.

Kayınvalideniz artık kendi derdine yansın bu saatten sonra.
Çektirebildiği kadar çektirir ancak.
Evlendikten sonra kaparsınız kapınızı yuvanıza bakarsınız..
Kayınvalide yüzünden pes edilir mi arkadaşım.
Mutlu mu edeceksiniz milleti kaybettiğiniz için herşeyi.
Yılmayın!Nişanlınıza ve sevginize sahip çıkın derim.
Sizi iş sorunu(lodos)
yıkmamış:)
kaynana(meltem)hiç yıkmasın:7:

teşekkür ederim ilginize.ama kayınvalidem düğüne gelmicem demiş.öyle şey olur mu?hadi geldi evlendik,sonra? beni sevmiyor sanırım hep benim canımı sıkacak.böyle evlilik nasıl olur ki?

Kaynana yüzünden boşanmış çok çift , şiddet görmüş çok kadın var..
Eğer bu sebeple bitecekse şimdi bitmesi daha iyi , evlenir bir de çocuğun olursa çok daha zor.
Evlenince kapımı kaparım uygulaması da ,söylemesi kadar kolay değil , eşin olucak adam biz kapımızı kaparız derse kapatabilirsin , yoksa annen bana şunu dedi annen bana bunu yaptı diye kendi kendine anlatır üstüne sen çok abartıyorsun diye tepki bile görürsün..

teşekkür ederim ilginize.ama kayınvalidem düğüne gelmicem demiş.öyle şey olur mu?hadi geldi evlendik,sonra? beni sevmiyor sanırım hep benim canımı sıkacak.böyle evlilik nasıl olur ki?

Canım gelmesin.
Bak bunun anlamını evlendikten sonra anlayacaksın.
Gelse iyi olur kabul.Fakat sizi sevmeyen bir kadın sizi kırmak için elinden geleni yapacaktır zaten.
Sadece düğününüzle kalmaz sizi alt etmek için bin ton şey deneyecektir.
Bunlara hazırlıklı olup siz önünüze bakacaksınız.
Ben ve nişanlım herşeyin üstesinden geleceğiz ister gelsin ister gelmesin çokta tın mantığıyla ilerleyeceksiniz.
Siz kendi dünyanızı kurmak için orda olun yeter.
Eklentilere gerek yok inan ki.
Severek gelse başınızın üstünde taşırsınız tamam ama gelmiyorsada keyfi bilir.

YA Bıktm bu sıtede kayınvalıde yüzünden mutsuz olan insanlardan! daha evlenmeden bu derece üzmeye ne hakları var anlamyorum. canım bnce nişanlın yanındaysa senı haklı buluyosa ondan taraf olmuyosa hiç düşünme ne hali varsa görsün isterse 100 sene ugramasın kapınıza.sizin mutluluğunza kastı olan insan sizin düğününüze gelse evinize gelse ne faydası olurki .?

nişanlım beni haklı buluyor allahtan.ben onu dolduruşa getirsem görüşmez bile annesiyle.ama ben bunu yapmadım.sorun da şu nikay yeri..onun istediği yerde olsunmuş.benim ailem ve nişanlımın ailesi pek görüşmüyor önceki sorunlardan dolayı.iki taraf da gurur yapıyor.ben ,nişanlım ve ailesi,benim ailem farklı yerlerdeyiz.yani 3 şehir var ortada ve uzağız.o bizim tarafta olsun diyor.bizimkiler de oraya gitmeyecekleri için ben de benim olduğum yerde olsun dedim.nikah yani.kaynanam bunu istemiyor.biz nişanlanmadan önce melek gibiydi,nişanlandık böyle oldu.evlenince nolur bilmiyorum.üzgünüm.

Kaynananız gelmesin nikaha ne olabilir memur kıymazmı nikahı,en mutlu gününüzde yanınızda olmadığı için sizmi kıydırmazsınız,çok iyi anlaştıklarını söylediğiniz aileniz mi karşı çıkar yoksa,ya da akrabalarınız mı kabul etmez olmaz böyle şey diye..onun olmasını istemeniz neden ayrı şehirdeymiş soranlara rahatsızlandı gelemedi hastanede yada evde yatıyor demek onun asık suratını görüp mutluluğuna devam etmekten zor değil..

Esin seni az da olsa hakli buluyorsa ustesinden gelirsiniz derim ben.
Ben de evliligimin ilk bikac ayinda ayni problemi yasadim. Ayri sehirde yasiyorduk, kayinvalidem ve kayinpederim bize yatiya geldi 1 hafta. Esime ve bana ait olan bi evde bana sormadan, birak sormayi haber bile vermeden degisiklikler yapiyor, biseyler pisiriyor falan...Bunda hic bir kotuluk yok farkindayim ama bunu burasi bnm oglumun evi, istedigimi yaparim, kimseye hesap vermek zorunda degilim tripleriyle yaparsa cok rahatsiz edici oluyor. Saf saf iyi niyetle yapmak baska, cadalozlukla yapmak baska degilmi efendim...:) Misafirlik bittikten sonra esime sikayet yagrdirmis bnm icin... Esim de bnm uzerime geldi...Daha 2 aylik evliyken birbirimize girdik. Ama ayni konu simdi gundeme gelince esim "annemde oyle bir insan, naapiym, kabullen, cok takma, beni paylasamadigindan yapiyor" diyor.
Bu olayi es desteginin onemini vurgulamak icin anlattim. Cunku ustunden 2 sene gecmesine ragmen hala esime kirginligim var bu konuda...Annesinin doldurusuna geldigi icin. Onun sikayeti uzerine beni kirdigi icin. Ama kayinvalidemle aramiz duzeldi sonradan...Simdi gayet iyiiyz. Beni tanidikca sevdi sanirim...Esinin destegi olursa sizde duzelirsiniz ilerde insallah.

benım eşimle kayınvalidem aylarca küslerdi halada öleler :1::1: kayınvalidem aynı senin olayın gibi dügüne gelmicem demiş düğünde kapısı önünde olacaktı tabi ben çektim kayınvalidemi kenara sen gelmezsen bende torunun olunca göstermem onu dedim beni tehtid mı ediyorsun dedi bende evet tehtid ediyorum dedim ve kuzu kuzu geldi :27::27::27::27:

nişanlım yanımda bana destek diyorsun eğer evlendikten sonra da böyle olursa hiç dert etme kendine bunları.nikaha gelmiş gelmemiş önemseme :19:her sıkıntıyı sorunu aşarsınız nişanlınla:6:
ama evlendikten sonra eşinin annesi kıymete binerse işte o zaman yandın canım.çünkü bu kaynana pek rahat verecek birine benzemiyor.evlilikte aileler çok öemli öyle kapıyı kapatırımla olmuyor.bir arkadaşta demiş kapıyı erkekde kapatmalı yoksa sen ancak kendini yersin bitirirsin:23:

söyleyecek o kadar çok şey var ki kaynanama...ama şimdi konuşursam ağır konuşmaktan korkuyorum.o kadar restleşince bizim düğün zaten olmaz ki..kaynanam,söylediklerini bilmediğimi sanıyo.ben düğünüm olursa zaten görüşmeyi düşünmüyorum.şu an aklımda, nişanlıma annene onun yüzünden ayrılacağımızı söyle demek var.bir de kaynana benim nişanlımdan ayrılmayacağımı düşünüyo sanırım.o yüzden böyle yapıyo.ama çocukça şeyler.yoruldum..4 sene zaten zordu bizim için.tam artık mutlu sona geldik derken...

nişanlım yanımda bana destek diyorsun eğer evlendikten sonra da böyle olursa hiç dert etme kendine bunları.nikaha gelmiş gelmemiş önemseme :19:her sıkıntıyı sorunu aşarsınız nişanlınla:6:
ama evlendikten sonra eşinin annesi kıymete binerse işte o zaman yandın canım.çünkü bu kaynana pek rahat verecek birine benzemiyor.evlilikte aileler çok öemli öyle kapıyı kapatırımla olmuyor.bir arkadaşta demiş kapıyı erkekde kapatmalı yoksa sen ancak kendini yersin bitirirsin:23:

nişanlım da biliyor annesinin yanlış yaptığını,şimdiye kadar ben onları yaklaştırdım aileyle küsülmez diye.düğünden sonra görüşmeyiz diyo.ama çok yordular beni.iki ailenin arası zaten açık.yani zoraki.iletişim yok.iki taraf da gurur yapıyor.ben bu sorunları aileme söylemeden halletmeye çalışıyorum.haberleri olsa daha çıkılmaz bi hal alıcak.

söyleyecek o kadar çok şey var ki kaynanama...ama şimdi konuşursam ağır konuşmaktan korkuyorum.o kadar restleşince bizim düğün zaten olmaz ki..kaynanam,söylediklerini bilmediğimi sanıyo.ben düğünüm olursa zaten görüşmeyi düşünmüyorum.şu an aklımda, nişanlıma annene onun yüzünden ayrılacağımızı söyle demek var.bir de kaynana benim nişanlımdan ayrılmayacağımı düşünüyo sanırım.o yüzden böyle yapıyo.ama çocukça şeyler.yoruldum..4 sene zaten zordu bizim için.tam artık mutlu sona geldik derken...

bunu yaptığın zaman aaa ayrılmayın tamam gelecem dermi sence bu kadar çocukça davranan insan..hiç zannetmem bu kaynananaya ona muhtaç olmadığını göstermen daha etkili benim fikrimce...tamam sert davranmak istemiyorsan telefon aç güzelce konuş kibar bir dille annecim sizin gelmenizi yanımızda olmanızı çok isterim ama gelmek istemiyorsanız daha fazla ısrar edip sizi zorda bırakmak istemem siz bilirsiniz dersin

Son düzenleme:
bunu yaptığın zaman aaa ayrılmayın tamam gelecem dermi sence bu kadar çocukça davranan insan..hiç zannetmem kaynanana ona muhtaç olmadığını göstermen daha etkili benim fikrimce

tabiki çok haklısın,ayrılmayın demez,ama ayrılalım diye yapmıyo bunu.ayrılmayacağımı biliyor.çünkü zor zamanlar geçirdik ve ayrılmadık.böyle büyük konuşuyo,sonra da onları bir bir yiyo kaynana.bilmiyorum nolucak.

kesin blöf yapıyor. hem oğluna düşkün olcak hemde düğününe gelmicek :52::52:
''oğlumun fikrini değiştirebilirsem değiştiririm olmazsa nasıl olsa benim gelmem için ısrar edicekler o zaman eh madem geleyim derim'' diye bir düşünce sezdim sanki :) :)

tabiki çok haklısın,ayrılmayın demez,ama ayrılalım diye yapmıyo bunu.ayrılmayacağımı biliyor.çünkü zor zamanlar geçirdik ve ayrılmadık.böyle büyük konuşuyo,sonra da onları bir bir yiyo kaynana.bilmiyorum nolucak.

bak kendin söylüyorsun bir bir yiyor yemek zorundalar zaten..sırf sadece kaynanalık olsun işte başka bişey değil.ya kendini aptal yerine koyup saf kız moduyla arayıp yukarda dediğim gibi telefon görüşmesi yapacaksın yada cadaloz gelin moduyla yukarda arkadaşın söylediği gibi şimdi sen düğünüme gelmezsen torunun da senin evine gelmez diyeceksin :1::1:

amacı ortamı bozmak..zaten zor toparladık.nişandan önce pek seviyodu beni,ama sonraları hiç destek olmadı.ben ondan hiçbi şey beklemiyorum,ama..ben düğünden önce torununu göstermem dersem zaten kesinlikle o düğünü yaptırmaz.ben de diyorum ben blöf yapayım.ayrılalım o zaman diye.bunun vebalini alabilir mi ki?

amacı ortamı bozmak..zaten zor toparladık.nişandan önce pek seviyodu beni,ama sonraları hiç destek olmadı.ben ondan hiçbi şey beklemiyorum,ama..ben düğünden önce torununu göstermem dersem zaten kesinlikle o düğünü yaptırmaz.ben de diyorum ben blöf yapayım.ayrılalım o zaman diye.bunun vebalini alabilir mi ki?

ben kendi kaynanam üzerinden konuşayım ben böyle birşey söylesem kaynanam siz bilirsiniz der kılını kıpırdatmaz.(bizim ufacık bir tartışmamız dahi olmadı birebir ama istemez beni)

Back
X