Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nişanlımla dört sene her şeye direndik ,iş sorunları oldu,nişan bozulmaktan döndü;ama sanırım kayınvalide sorunu bizi bitirecek .çünkü çok yoruldum.napıcam bilmiyorum.
teşekkür ederim ilginize.ama kayınvalidem düğüne gelmicem demiş.öyle şey olur mu?hadi geldi evlendik,sonra? beni sevmiyor sanırım hep benim canımı sıkacak.böyle evlilik nasıl olur ki?
nişanlım yanımda bana destek diyorsun eğer evlendikten sonra da böyle olursa hiç dert etme kendine bunları.nikaha gelmiş gelmemiş önemsemeher sıkıntıyı sorunu aşarsınız nişanlınla
ama evlendikten sonra eşinin annesi kıymete binerse işte o zaman yandın canım.çünkü bu kaynana pek rahat verecek birine benzemiyor.evlilikte aileler çok öemli öyle kapıyı kapatırımla olmuyor.bir arkadaşta demiş kapıyı erkekde kapatmalı yoksa sen ancak kendini yersin bitirirsin![]()
söyleyecek o kadar çok şey var ki kaynanama...ama şimdi konuşursam ağır konuşmaktan korkuyorum.o kadar restleşince bizim düğün zaten olmaz ki..kaynanam,söylediklerini bilmediğimi sanıyo.ben düğünüm olursa zaten görüşmeyi düşünmüyorum.şu an aklımda, nişanlıma annene onun yüzünden ayrılacağımızı söyle demek var.bir de kaynana benim nişanlımdan ayrılmayacağımı düşünüyo sanırım.o yüzden böyle yapıyo.ama çocukça şeyler.yoruldum..4 sene zaten zordu bizim için.tam artık mutlu sona geldik derken...
bunu yaptığın zaman aaa ayrılmayın tamam gelecem dermi sence bu kadar çocukça davranan insan..hiç zannetmem kaynanana ona muhtaç olmadığını göstermen daha etkili benim fikrimce
tabiki çok haklısın,ayrılmayın demez,ama ayrılalım diye yapmıyo bunu.ayrılmayacağımı biliyor.çünkü zor zamanlar geçirdik ve ayrılmadık.böyle büyük konuşuyo,sonra da onları bir bir yiyo kaynana.bilmiyorum nolucak.
amacı ortamı bozmak..zaten zor toparladık.nişandan önce pek seviyodu beni,ama sonraları hiç destek olmadı.ben ondan hiçbi şey beklemiyorum,ama..ben düğünden önce torununu göstermem dersem zaten kesinlikle o düğünü yaptırmaz.ben de diyorum ben blöf yapayım.ayrılalım o zaman diye.bunun vebalini alabilir mi ki?