4 sene her şeyle mücadele ettik ama...

benım eşimle kayınvalidem aylarca küslerdi halada öleler :1::1: kayınvalidem aynı senin olayın gibi dügüne gelmicem demiş düğünde kapısı önünde olacaktı tabi ben çektim kayınvalidemi kenara sen gelmezsen bende torunun olunca göstermem onu dedim beni tehtid mı ediyorsun dedi bende evet tehtid ediyorum dedim ve kuzu kuzu geldi :27::27::27::27:

sen daha yaman çıkmşın bacım tehdit nasl edilirmiş gördü:27::27::27::27::27:

merhaba feryal çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca k valide sorunları çok oluyor
benim öyle bir sıkıntım yok ama içimi korku alıyor okudukça ben validem ile çok iyiyim allah bozmasın inş. rabbim arkadaş gibiyizdir. içimde sıcaklığım var ona karşı

rabbim sana benim ki gibi bir sıcaklık versin validene karşı inş. o samimiyetle git elini öp anne seninle konuşmak istediklerim var de 4 sene emek vermişsin ziyan etme. ona çok üzüldüğünü belli et gönlünü al bir şekilde. nişanlın senin yanındaymış madem arkanda düğünden sonra varsın gelmesin ama ele güne karşı git şansını dene..ama ayrılık konusu geçmiş.. bu konudan sonra gene validen düzelmesse kendine bir kızılcık sopası yaP git eline validecim geç bakim şöyle odaya de :))) sana söylemek istediklerim var :)) yer misin yemez misin ??? :) bir güzel dövv :1:

şaka bir yana gerçekten düzelmezse tavrı düşüncesi nişanlın ile görüş ayrılmayın ama düğünü erteletin
kötü bir evlilik yapmaktansa hiç yapmamak daha iyi.. böyle büyük konuşmak istemiyorum ama :( gene de bir dene derim

Kayınvaliden düğüne gelmiyor diye niye bu kadar takıyosun ki onu anlamadım gelmezse gelmesin gelirse başının üstünde yeri var kendi bilir sonuçta

Ben de Mayıs'ta bir haftalığına gideceğim Türkiye'ye :)Umarım bundan sonra güzel şeyler konuşuruz hep canım :)

Süpermis :) O zaman sen simdilik moralini bozma..sen simdilik yaptigina devam et, sende arada bir beklet onu..Anlasin, ve sen gelince zaten hersey düzelicektir çünkü aslinda bosu bosuna kendini üzdügünü farkediceksin.
Bende 1hafta sonraki pazar gidiyorun Insallah ;) Insallah hersey düzelir hepimiz için..

Bence nişanlın yanındaysa ve bundan sonra da yanında olacağına dair inancın varsa o zaman sakın ayrılma o kadar mücadele etmişsin bu sadece o cadı kaynananı sevindirir. düğüne de çok istiyosa gelmesin:63:

Ama bence gidip konuşma nişanlının çözmesi daha doğru bence. altınmış takıymış nikah nerede olacakmış bunları ailesi ile konuşup sizin birlikte verdiğiniz kararı bildirecek kabul ettirecek olan o.
Sen zaten ona gaz vermemekle kaynanana hayatının iyiliğini yapmışsın:))

Şimdiden bu kadar yük alma üstüne bırak nişanlın konuşsun halletsin sana senin ailenle olanlar çözmek düşer sadece bana kalırsa. Umarım herşey çözülür iyi olur:))

Kayınvaliden düğüne gelmiyor diye niye bu kadar takıyosun ki onu anlamadım gelmezse gelmesin gelirse başının üstünde yeri var kendi bilir sonuçta

çünkü o zaman benim ailem de hoş karşılamaz.tekrar aileler bozulursa hiç toparlayamam.bi de başka şeylerde var.onsuz olmayacağından değil.nişanlım da öyle diyor,niye taktın diyor ama..

teşekkür ederim arkadaşlar ilginize.artık o kadar takmıyorum.her şey olacağına varır.

Back
X