Arada kaldım yardım ediiiinnn.
)
10 yıl oldu onu tanıyıp bir ilişki yaşayalı ama 4 yıldır görüşmüyorduk.
Olaya taaa en başından başlamak istiyorum.
Lise yıllarında sosyal medyadan bir çocukla tanıştık aşırı derecede gözüme hitap eden biriydi ortak çevremiz vardı. 4 ay konuştuk sonra da buluştuk çocuk bir geldi benim yelkenler fora sonra sevgili olduk. Ama kızlar çocuk aynı ben yani düşüncelerimiz hayata bakış açımız hayallerimiz falan tamamen aynı.
Buluşuyoruz her gün sürekli konuşuyoruz beni koruyor önemsiyor falan kız arkadaşlarım o zamanlar asla bırakma bunu falan diyorlar. 1 sene sevgili olduk biz bu çocukla sonra laf arası dikkatim sayesinde bir yalanını yakaladım. Hiç manitası olmamış bana oldu demişti ilk tanıştığımızda. Yalanı hiç sevmem ilişki beklentilerini konuşurken demiştim çocuğa yalan kırmızı çizgimdir. Neyse ayrıldım ben o zamanlar 17 yaşında falanım. Yalvar yakar bilmem ne 4 ay sonra yine görüştük. Aşığım zaten ona dayanamadım tamam dedim bir daha deme. Başladık ilişkiye yine üniye geçeceğiz hazırlanıyoruz sınavlara falan o ara bundan evinin adresini istedim. Aynı şehirde yaşıyoruz ama bilmiyorum. Bir yerin konumunu atıyor bakıyorum bende ev yok o konumda fırın var. Neyse bu konuda kapanıyor bir şekilde. Üniversiteye geçtik ona bir bölüm yazdırdım çıkınca direkt memur falan olacağı onun çok sevdiği ve atamasının kolay olduğu önlisans bir bölüm. Neyse kabul etti gitti okumaya ben şehir merkezinde bir bölümde okuyorum o da şehre 1,5 saat uzaklıkta ilçede. Üniversitede konser vardı aradım dedim ki sende gel hem şehre seni görmüş olurum hemde birlikte konsere gideriz. Gelemeyeceğini eğer bende gidersem konsere benden ayrılacağını söyleyip kapattı. Bana dedi ki bir de orada ben kendimi başkalarına gösterecekmişim
konserde tanımadığım birinin gittim en arkadan bir hikaye attım bu delirdi direkt bitti yazdı bana. Çıktım meydandan aradım bunu bu kadar kolay mı diye sormak için. Okeydeyim dönerim sana dedi 1 saat sonra aradı açmadım bende. Bittiyse mutluluklar dedim engelledim bunu. Aradan 1 sene geçti okulu bırakmış nedeni de ben yokmuşum anlamıbyokmuş okumasının atanmasının. Velhasıl kelam askere gidecek yazdı bu bana buluşalım son kezde olsa göreyim vs. Bir kaç gün dil döktü üni çıkışı gittim oturduk beni sevdiğini sinirle hareket ettiğini ben olmazsam hayatında kimsenin olmayacağını ve olmadığını söyledi tüm samimiyetiyle o gün yalan söylemediğini biliyordum. Düşüneceğimi söyledim. Gideceği gün buluştuk yine sarıldı ağladı sonra gitti. Gittiğinde 1 senedir neredeydin istemiyorum seni dedim. Biraz eziyet ederek tabi. Asker olmasını istememiştim asker olmuş, aradan 1 sene geçti yine ama ara ara yazıyor bana iyi misin diye sürekli olarak. İyiyim diyorum. Covid zamanlarından hemen önce falan iyi misin muhabbetinin birinden yine konuşmaya başladık bir ay sonra yine sevgiliydik 6-8 ay civarında beraberdik o sırada bir olay yaşadı görev yerinden memlekete döndü. Sürekli beraberiz çok mutluyuz birlikte eğleniyoruz falan ama içim hiç rahat değil gözlerime bakıyor fakat bir şey var yani yine bir sürpriz çıkacak diyorum. Askerliği de bırak gel dedim bir ara onu özlediğim içindi sonra da dedim ki dinleme beni gelme. Bir gün arkadaşlarla dışarı çıktık neyse birisinin erkek arkadaşı geldi o da 5 dakika durdu selaam sabah falan gitti. Benimki o sırada aradı bende dedim kızlarlayiz. Şimdi bunu anlatmam saçma gibi gelebilir ama bu başka bir şeyin habercisi. Ertesi günde dedimki bak canım dün kızlarlayiz dedim ama olay çıkarırsın diye bir arkadaşın erkek arkadaşı geldi kızı götürdü selam sabah gitti. Sinirlendi sonrada tamam dedi kapandı konu. Aradan 2 ay geçti benimki motorcu diyor kulübe iki kız gelecekmiş şehir dışından benim motorun CC yüksek olunca ben götürecek oldum girişten alıp kulübe gidebilir miyim ? İyi dedim git ben ne anlarım motordan CC sen velhasıl bu foto çekilmiş kızlarla ama kaskla herkeste kask var çıkmamış ama belli kızlar benimki ortaya durmuş poz veriyorlar samimi samimi dokunuşlar vs. Bizim bu çocukla hiç fotoğrafımız dahi yok kızlar. O kadar senedir sevmişim bir fotomuz yok o kızlarla 5 dakikada samimiyet oluşmuş ve var ben delirdim tabi aradım ne yapmaya çalışıyorsun sen diye bağır çağır bitti dedim. Çocuk gayet sakin tamam dedi kapattı. Gitti izni bitince yine görev yerine aradan bir süre geçti yazdı yine bana, dedi ki yalan söyledim ben o kızlar yoktu o fotoğraftaki de ben değilim. Çocuk tutmuş SS almış başkasının instasindan fotoyu kafada senaryoyu kurmuş sırf beni kıskandırmak için. Yazdığı yalanı kanıtladı şok oldum. Dedim ki sən bana bunları yaptıysan neler yapmazsın. Neymiş o erkek yukarda bahsettiğim gelmiş ve ben onu ertesi gün demişim. Bütün bahanesi bu. Çok kıskanmış.. Konuşmadık bir süre sonra bu askerliği bırakmış gelmiş. Gitmiş benim evimin bahçesine çiçekler dikmiş bana fotosunu atıyor bu çiçekleri sana diktim onlara iyi bak diye. Peşimden koştu aylarca yine. Seni çok seviyorum sensiz olmaz dedi seviyordum yine kandım. Çok romantik birisi kendisi ve aşırı duygusal bir şekilde düştüm yine. 8 ay birlikteydik. Bu süreçte sosyal medyada birinin reelsinin arkasında çıkmış sigara içiyor. Ben içmiyor diye biliyorum. sordum bana demek istediğin bir şey var mı ? Eskiden söylediğin bir yalan, ya da şuan hayatında bir değişiklik benim bilmediğim, yok dedi. Eğer bir yalanını daha yakalarsam bu kez dönüşü olmaz dedim. Yok dedi. Sabrediyorum ama bir yandan yanına gitmemek için bahaneler buluyorum soğuk davranıyorum. Çünkü biliyorum bu iş bir sigaradan ibarət değil gözümün içine bakıyor ama biliyorum bir yalan daha var. Velhasıl kelam bu çocuk sonunda benden ayrıldı. Erkek arkadaşlarim varmiş, onunla ilgilenmiyormuşum vs vs. Tamam dedim.
Aradan 4 sene geçti.
Koskoca 4 yıl.
Bu sürede doğum gününün de söylediği tarih olmayıp yalan olduğunu öğrendim. Sigara da içiyormuş. Ve bir kaç yalan daha. Yalan benim kırmızı çizgimdi ama o kadar çok aştı ki basit gibi görünüyor ama benim için hiç basit değil. Kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum
Geldi yine bana neymiş hikayesini izlemişim.
4 aydır yine ikna etmeye çalışıyor.
Gəl bir-birimizin yaralarını birlikte saralım. Özür dilerim. Ben çok hata yaptım sana o zamanlar nasıl yapabildim aklım almiyor, senden başkası olmadı olamaz, bir tek sen, gel birlikte düzeltelim, birlikte yoluna koyalım birşeyleri vs
Doğum günümde bana pasta yapmış getirdi. Dedi hiçbir şey beklemiyorum sadece gel ve günün tadını çıkar. Gittim. Beni izledi gün boyu. İş çıkışımı bekleyip pizza getirdi. Börek getirdi. Kahve almış getirdi.. bir kaç aydır sürekli olarak iletişimde kalmaya çalışıyor. Bir şeyler yapıp benimle vakit geçirmeye çalışıyor. Kararına saygı duyarım diyor ve bende hiçbir şey diyemiyorum. Kaldım öylece bir yanım git diyor bir yanım gitme yine aynı olacak. İçimde eskisi kadar yoğun bir duygu da yok ona bakınca da fazla bir şey hissetmiyorum ama biliyorum ki onunla sürekli vakit geçirsem yine tutulurum çünkü çok ilgili ve ben onun yanında kadın olduğumu hissetmiştim.
Şimdi ben 26 o da 27 yaşında.
Ne yapmalıyım?

10 yıl oldu onu tanıyıp bir ilişki yaşayalı ama 4 yıldır görüşmüyorduk.
Olaya taaa en başından başlamak istiyorum.
Lise yıllarında sosyal medyadan bir çocukla tanıştık aşırı derecede gözüme hitap eden biriydi ortak çevremiz vardı. 4 ay konuştuk sonra da buluştuk çocuk bir geldi benim yelkenler fora sonra sevgili olduk. Ama kızlar çocuk aynı ben yani düşüncelerimiz hayata bakış açımız hayallerimiz falan tamamen aynı.
Buluşuyoruz her gün sürekli konuşuyoruz beni koruyor önemsiyor falan kız arkadaşlarım o zamanlar asla bırakma bunu falan diyorlar. 1 sene sevgili olduk biz bu çocukla sonra laf arası dikkatim sayesinde bir yalanını yakaladım. Hiç manitası olmamış bana oldu demişti ilk tanıştığımızda. Yalanı hiç sevmem ilişki beklentilerini konuşurken demiştim çocuğa yalan kırmızı çizgimdir. Neyse ayrıldım ben o zamanlar 17 yaşında falanım. Yalvar yakar bilmem ne 4 ay sonra yine görüştük. Aşığım zaten ona dayanamadım tamam dedim bir daha deme. Başladık ilişkiye yine üniye geçeceğiz hazırlanıyoruz sınavlara falan o ara bundan evinin adresini istedim. Aynı şehirde yaşıyoruz ama bilmiyorum. Bir yerin konumunu atıyor bakıyorum bende ev yok o konumda fırın var. Neyse bu konuda kapanıyor bir şekilde. Üniversiteye geçtik ona bir bölüm yazdırdım çıkınca direkt memur falan olacağı onun çok sevdiği ve atamasının kolay olduğu önlisans bir bölüm. Neyse kabul etti gitti okumaya ben şehir merkezinde bir bölümde okuyorum o da şehre 1,5 saat uzaklıkta ilçede. Üniversitede konser vardı aradım dedim ki sende gel hem şehre seni görmüş olurum hemde birlikte konsere gideriz. Gelemeyeceğini eğer bende gidersem konsere benden ayrılacağını söyleyip kapattı. Bana dedi ki bir de orada ben kendimi başkalarına gösterecekmişim

Aradan 4 sene geçti.
Koskoca 4 yıl.
Bu sürede doğum gününün de söylediği tarih olmayıp yalan olduğunu öğrendim. Sigara da içiyormuş. Ve bir kaç yalan daha. Yalan benim kırmızı çizgimdi ama o kadar çok aştı ki basit gibi görünüyor ama benim için hiç basit değil. Kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum
Geldi yine bana neymiş hikayesini izlemişim.
4 aydır yine ikna etmeye çalışıyor.
Gəl bir-birimizin yaralarını birlikte saralım. Özür dilerim. Ben çok hata yaptım sana o zamanlar nasıl yapabildim aklım almiyor, senden başkası olmadı olamaz, bir tek sen, gel birlikte düzeltelim, birlikte yoluna koyalım birşeyleri vs
Doğum günümde bana pasta yapmış getirdi. Dedi hiçbir şey beklemiyorum sadece gel ve günün tadını çıkar. Gittim. Beni izledi gün boyu. İş çıkışımı bekleyip pizza getirdi. Börek getirdi. Kahve almış getirdi.. bir kaç aydır sürekli olarak iletişimde kalmaya çalışıyor. Bir şeyler yapıp benimle vakit geçirmeye çalışıyor. Kararına saygı duyarım diyor ve bende hiçbir şey diyemiyorum. Kaldım öylece bir yanım git diyor bir yanım gitme yine aynı olacak. İçimde eskisi kadar yoğun bir duygu da yok ona bakınca da fazla bir şey hissetmiyorum ama biliyorum ki onunla sürekli vakit geçirsem yine tutulurum çünkü çok ilgili ve ben onun yanında kadın olduğumu hissetmiştim.
Şimdi ben 26 o da 27 yaşında.
Ne yapmalıyım?