4 senenin el sağlığı

Sakli1234567

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
13
4
1
32
Nası başlasam bilmiyorum. 4 senem çöp oldu. 2 3 gün önce onsuz naparım, artık ayrılmayız hiç, beni sevdiğine eminim diye aklımdan geçirmiştim. Ne kadar da safmışım.
Bi konu yüzünden kavga ettik. Konuyu ben açtım ama güzelce açıklayıp kapata bilirdi, kıskançlık üzerine bi mevzuydu. Birden bana saydırmaya başladı. Ve ilk defa küfür etti. Şok oldum, böyle içimden bişeyler çekildi o yazdıklarını okuyunca. Sakince kendimi, neden sorduğumu yazdım ama hiç bişey ifade etmedi ona. Bu dertlerin arasında bide senle mi uğraşcam dedi. Destek oluyorum hep, bu günlere birlikte geldik, ayda yılda bişey söylüyorum demediğini bırakmıyosun dedim. Ve verdiği cevap içimi parçaladı. Böyle desteğe başlarım, nereye geldik hani dedi. Gerçekten böyle mi düşünüyosun dedim cevap vermedi, bende bi daha yazmadım. Bütün konuşmayı bir kenara bıraktım ama o son iki mesaj içimden çıkmıyo.
Emeklerim boşaymış, yapmadığım şey kalmadı onun için. İşsiz kaldı milyonlarca yere mail attım cvsini. Hep geçecek dedim moral verdim. Şuan ki iyi bi işi var. Daha milyonlarca şey sayabilirim onun için yaptığım. O zamanlar hiç gözüme görünmezdi şuan o lafı söyledikten sonra düşündüm. Hep diyodu iyiki varsın sen olmasan napardım vs. İnanamıyorum bu durumda olduğumuza.
Kafamda soru işaretleri vardı evliliğe dair, huylarından kaynaklı ama üstesinden geliriz diyodum.
Şuan o yok.. İnanılmaz kırgınım, güçsüzüm, boşluktayım. Toparlanmak istiyorum ama çok yorgunum.
Teselliye ihtiyacım var, yol gösterilmeye ihtiyacım var?

Konu ne bilmiyorum ama adam bu bu adamla evlenmek istiyor musunuz?
Ben bunu Kendimede soruyorum.

Konu ne bilmiyorum ama adam bu bu adamla evlenmek istiyor musunuz?
Ben bunu Kendimede soruyorum.
Bilmiyorum soru işaretleri vardı kafamda ama bi emek var ya, böyle bitmesi beni bitirdi. Bazen iyi oldu zaten emin değildin böylece kapandı konu diyorum ama içimde bi yara kanıyo sanki durmadan.

Bilmiyorum soru işaretleri vardı kafamda ama bi emek var ya, böyle bitmesi beni bitirdi. Bazen iyi oldu zaten emin değildin böylece kapandı konu diyorum ama içimde bi yara kanıyo sanki durmadan.
Emek olayını boşverin lütfen. O emekler bitiriyor zaten hayatlarımızı.

hep siz emek vermissiniz ...fazla fedakarlik iyi birsey degil ...ozur diler sizde sineye ceker devam edersiniz ...her firsatta da yapmasaydin der boyle boyle evlenirsiniz...

fedakarligi o mutlu olsun o mutlu oldugu icin bende mutlu olayim diye yaptiniz...yani kendiniz icin..burdaki sikinti kendinizi direk sevin baskasina ihtiyac duymadan... bu abdestle baya namaz kilarsiniz siz
Pardon bu tarz konuşma neyin nesi. Zaten düşmüş biraz da ben canını yakayım tam olsun kafasındasınız.

Su adamlari sıkboğaz edip sonra da aldiginiz tepkiye şok oluyorsunuz ya. sanki emekler tek taraflı veriliyor. Siz veriyorsanız o da veriyor. Iciniz soguduysa bitirin madem.

siz sevgiliniz için bir şeyler yaparken, onun için bir şeyler yapayım hatta o kadar çok şey yapayım ki benden ayrılamasın, vicdanı el vermesin falan diye mi yapıyorsunuz...
ayrılık anında hemen aklınıza nasıl geliyor onun için yaptıklarınız, cv doldurma falan gibi şeyler?

Tam okumadınız sanırım adam kendi söyledi, ne desteği diye. Doğal olarak insan düşünüyo bu cümleden sonra.

Konu sahibi sizin özelinizde söylemiyorum bunu ama ilişki için çok emek harcadım çok fedakarlıklar yaptım ilişki bitince emeklerime yazık olacak kafasını bende anlamıyorum. İlişki içinde karşı taraf için harcanan efor zaten isteyerek harcanan bir efor. Mesela siz onun cvsini sağa sola gönderirken, onunla beraber heyecanlanmışsınızdır acaba bu sefer olacak mı diye, işe girince onunla beraber sevinmişsinizdir. Bu tarz şeyler sizin de hayatınızı daha dolu daha anlamlı kılan ayrıntılar. Siz bunları yaparken kendi hayatınızdan harcamış olmuyorsunuz içinizdeki birini sevme biriyle ilgilenme ihtiyacını doyurmuş oluyorsunuz.

Bir de emek diyince işin sevgilim istemedi ben istediğim halde şunlardan vazgeçtim, sırf sevgilim istedi diye hiç istemediğim halde şunları yaptım boyutu var. O tavizleri zaten en başından vermemesi gerekiyor kimsenin. Taraflar bu kadar ayrı noktalardaysa o ilişki yürümüyor çünkü. 'Emek' denilen şey de olmayacak bir ilişkiyi yürütebilmek adına boşuna kendinden vazgeçmek oluyor. Bu noktada suçlu yine taleplerini sunan taraf değil gönülsüz olduğu halde bu taleplere uyan taraf.

Tam okumadınız sanırım adam kendi söyledi, ne desteği diye. Doğal olarak insan düşünüyo bu cümleden sonra.
Boşver canım bundan ne köy olur ne de kasaba.
Sinir anında söyledim filan derse sakın kanma çünkü evlenince bin katını yapıyorlar emin olabilirsin.
Zararin neresinden dönülse kârdır.
Kendi yoluna bak InşAllah sana layık birileri çıkar karşına unutuluyor emin ol.

Neden kimse anlamıyo, ben bunun lafını yapmadım, o ne desteği ne emeği dedi diye sadece bir örnek verdim. Destek olduğum halde böyle böyle diyo demek istiyorum.

Sağolun desteğiniz için bi siz anladınız galiba beni.

biz sizi anladik ama adam sizin yaptiklariniza ne yaptin ki mantiginda soyluyor ... bende fazla fedakarlik iyi degil ailen bile yapmasaydin diyor yeri gelince...allah sizi iyilerle karsilastirsin

Bosver ya kiymet bilmeyenden eş olmaz. Nice degerli insan var ortalikta onlardan biriyle evlen. Sana küfür etme curetini gosteren pervasizla degil.

Bir iki zaman sonra allahhin sevgili kuluymusum dedigin zamanlar olacak. O yuzden önüne bak. O senin hayatina ne getiriyordu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…