• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. Sevıyede endometrıozısı olan ve cocuk sahıbı olan arkadaslar varmı aranızda??

mirjam

Elhamdulillah..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
3.295
4.558
448
41
Arkadaslar benim ilerlemis duzeyde endometriozisim var 3 defa ameliyat oldum:( 4 defa asilama yapildi:( ve 1 defa tup bebek yapildi sonuc hep negatif oldu :( hatta tup bebek tedavisinde sadece 7 yumurta elde edildi ve hic biri dollenmedi :( doktorun soyledigine gore yumurtalarda sorun olabilirmis..
simdi ICSI tedavisine basladim ve gonal-f denen ilacin dozunu arttirdiklari halde sadece 5 yumarta olustu yarin yumurta toplama islemi yapilacak yarin belli olacak yumurtalarin kaliteli olup olmadigi heycandan olecem inanin
Benim durumumda olan ve cocuk sahibi olan varmi?

Son düzenleme:
bu sorunu benden baska yasayan yokmu yani ? cok uzgunum sansim giderek tukeniyor

Arkadaslar benim ilerlemis duzeyde endometriozisim var 3 defa ameliyat oldum:( 4 defa asilama yapildi:( ve 1 defa tup bebek yapildi sonuc hep negatif oldu :( hatta tup bebek tedavisinde sadece 7 yumurta elde edildi ve hic biri dollenmedi :( doktorun soyledigine gore yumurtalarda sorun olabilirmis..
simdi ICSI tedavisine basladim ve gonal-f denen ilacin dozunu arttirdiklari halde sadece 5 yumarta olustu yarin yumurta toplama islemi yapilacak yarin belli olacak yumurtalarin kaliteli olup olmadigi heycandan olecem inanin
Benim durumumda olan ve cocuk sahibi olan varmi?

4.seviye endometriozis hastasıyım 1 kez opere oldum 3 aşılama 4 tüp bebek Allah ın izniyle bir oğlum var Allah sizede nasip etsin inşallah yumurta toplamada hiç yumurtam olmadığıda olmuştu merak etmeyin her şey yoluna giriyor

4.seviye endometriozis hastasıyım 1 kez opere oldum 3 aşılama 4 tüp bebek Allah ın izniyle bir oğlum var Allah sizede nasip etsin inşallah yumurta toplamada hiç yumurtam olmadığıda olmuştu merak etmeyin her şey yoluna giriyor

sagol canim yazdigin icin cok sevindim umudumu yitirmisdim artik kacinci tup bebekte hamile kaldin?
yapilan tup bebek normal bir tup bebekmiydi yoksa icsimi yapildi?
bu arada cok cok gecmis olsun..

Son düzenleme:
sagol canim yazdigin icin cok sevindim umudumu yitirmisdim artik kacinci tup bebekte hamile kaldin?
yapilan tup bebek normal bir tup bebekmiydi yoksa icsimi yapildi?
bu arada cok cok gecmis olsun..

Teşekkür ederim 4. tüp bebekte hamile kaldım hepsi normal tüp bebekti daha doğrusu 1. de tedavi iptal yumurta hiç oluşmadı 2. tüp bebek yumurta toplamada hiç yumurta yok transfer gerşekleşmedi 3. tüp bebek 1 yumurta transfer negatif 4. tüp bebek oğlum Allah a şükürler benimle Allah izin verirse 21 aylık olacak darısı başına iyi akşamlar

Teşekkür ederim 4. tüp bebekte hamile kaldım hepsi normal tüp bebekti daha doğrusu 1. de tedavi iptal yumurta hiç oluşmadı 2. tüp bebek yumurta toplamada hiç yumurta yok transfer gerşekleşmedi 3. tüp bebek 1 yumurta transfer negatif 4. tüp bebek oğlum Allah a şükürler benimle Allah izin verirse 21 aylık olacak darısı başına iyi akşamlar

canim cok tesekur ederim Allah bagislasin oglunu benimde ilk tup bebek denemem normal tup bebekti 7 tane yumurtadan hic biri dollenmedi simdi icsi tedavine basladim 4 yumurta olustu cok sukur ikisi dollendi yarin insallah transfer olcak..
sana sormak istegim bizdeki endo. cok ilerlemis dogumdan sonra lucrin felan kullaniyormusun agrilar icin ne yapiyon??

Kizlar cok gecmis olsun. Ne deyim buyuk ALLAH im bu mübarekmirac kandili yuzusuyu hurmetine biEde saglikli.hayirli evlat versin.
Benimde soldan 7 CM Cikolata kisti laporoskobi oldum.dr buay tup dedi.hasta olursam gitmeyi düşünüyorum ama belki kendiliginden olursa diye ertelesemmi diyor um.sonra aklima drun söyle digi 4.evee sozu geliyor ayrica ben tiroid hasimatoluyum.hergun tiroid ilaci kullanıyorum. Ameliyatdi.kist arti tiroid sorunu normal yol col zor gibi.acaba tup bebegi etkilermiki hasimatolu olmam.

Kizlar cok gecmis olsun. Ne deyim buyuk ALLAH im bu mübarekmirac kandili yuzusuyu hurmetine biEde saglikli.hayirli evlat versin.
Benimde soldan 7 CM Cikolata kisti laporoskobi oldum.dr buay tup dedi.hasta olursam gitmeyi düşünüyorum ama belki kendiliginden olursa diye ertelesemmi diyor um.sonra aklima drun söyle digi 4.evee sozu geliyor ayrica ben tiroid hasimatoluyum.hergun tiroid ilaci kullanıyorum. Ameliyatdi.kist arti tiroid sorunu normal yol col zor gibi.acaba tup bebegi etkilermiki hasimatolu olmam.

canim benimde guatrim var hipotroid bende gunde 100mg tyrax kullaniyorum canim once hormon testi yaptir tsh felan..
benim doktorum beni bekletti 6 ay normal olur diye bekletti sonra 4 defa asilama yaptik olmadi hastaligimiz her gecen gun artiyor o yuzden bekleme derim en kisa zamanda yaptir ben doktoruma uydum bekledim cok pismanim tam 4 bucuk yildir tedaviler sunlar bunlar cok bunaldim Mevlam su Mubarek gece hatrina evlat hasreti ceken herkese hayirli, saglikli evlatlar versin INSALLAH!!

merhaba
Benim cikolata kistlerim 8 cm ve yumurtaliklarim birbirine yapisik bununla beraber kistimde yumurtaligima yapisikti laparoskopiye gunler kala hamile kaldim simdi oglum yasina basti umudunuzu kesinlikle yitirmeyin zor ama oluyo sonunda

Back
X