4. Sinema Günleri Organizasyonu

Mantıklı bencede zaten katılacaklar olursa ilk anketle beraber girerler listeye

Eee ne zaman başlıyoruz:61:

Prensesim biz de seni bekliyorduk, o zaman bu linki bizim sinema günlüğü başlığında da paylaşayım, haberdar olsunlar belki katılmak isterler, listeyi de bu başlıkta oluşturur yeni başlık açmayız. sen sonra haftalara göre düzenlersin :13:

şimdilik 5. Sinema Günlerin Organizasyonuna katılımı gerçekleştirecek arkadaşlarımız

atlantis
pia
prensesin uykusuyum
MissA
prensesfb
guvastanema (kapsama alanı dışında görünce üzüldüm :/ )
Liv (henüz uğramadı ama katılır umuyorum )

devamlılığı sürdürebilecek yeni arkadaşlarımız olursa , bekliyoruz :)

Listemizi hazırladım daha sonra gerek olursa düzenlemeleri yaparız

sinemakulb.jpg

Listemizi hazırladım daha sonra gerek olursa düzenlemeleri yaparız

sinemakulb.jpg

Çok hızlısın:64: İlk hafta benim, hemen filmlere karar vermem lazım, son zamanlarda çok güzel filmler de izledim:66: Prensesim listeye katılanlar olursa bence 4 filme çıkaralım seçenekleri ne dersin? Bu sayede hem seçenekler çoğalır hem de farklı önerileri de değerlendirme imkanı buluruz. Ki sanıyorum 7 kişiyle de kalmayız.

Çok hızlısın:64: İlk hafta benim, hemen filmlere karar vermem lazım, son zamanlarda çok güzel filmler de izledim:66: Prensesim listeye katılanlar olursa bence 4 filme çıkaralım seçenekleri ne dersin? Bu sayede hem seçenekler çoğalır hem de farklı önerileri de değerlendirme imkanı buluruz. Ki sanıyorum 7 kişiyle de kalmayız.

beklemeyelim bir an önce başlayalım dedim atlantisimm , inşallah devamlılığı sağlayabilecek katılımcılar olur . Ama bu haksızlık hep ilk anketi sen açıyorsun, bundan sonraki organizasyonda tersten liste hazırlayacağım haberin olsun :D
bencede ne kadar çok film önerilirse o kadar iyi olur .

yuhu 56789101112

Vay anasını liste süper olmuş :64: Ellerine sağlık kanka :38:

saol kankamm :70:

beklemeyelim bir an önce başlayalım dedim atlantisimm , inşallah devamlılığı sağlayabilecek katılımcılar olur . Ama bu haksızlık hep ilk anketi sen açıyorsun, bundan sonraki organizasyonda tersten liste hazırlayacağım haberin olsun :D
bencede ne kadar çok film önerilirse o kadar iyi olur .

Neye göre kime göre ilk prensesim, en son kim film önerdi sen değil mi demek ki ben aylardııır bekliyordum filmlerimle:63: :p ayrıca tersten hazırlasan o listeyi üst üste sen anket açmış olursun ki hak mıdır bu:20::63: ne zaman açayım anketi:66: :D

orası öyle ama organizasyonun başında ki heyecanda kimsede olmuyor bize gelene kadar heyecan bitiyor :63:
bana kalırsa hemen aç bekledin hata kuzummmmm :D :52:

Back
X