- 26 Haziran 2015
- 35
- 28
- 30
Benimm dogum hikayemm de soylee aralik ayinda hamile kaldimmm vee duzenli olarakk kontrollerime gittiimm kizimi heyecan ve birazcikta korkuyla bekledim :) haliyle normal dogum insani birazcik korkutuyor ara sira sezaryen mi olsam diy3 bile dusundumm ama sonra etrafim tarafindan cesaretlendirildim son ayima girmistim artik heyecanim dahada artmisti bebegimin pozisyonu tersti doncekmi donmicekmi derkennn son kontrolumde dondugunu ogrendim 40 haftayidevirmistik kizimla gelmemekte adeta israr ediyordu ne bi sanci ne bisey tik yoktu sonra son 6 gunde hergun nstye girdim yine tik yok 1 gunde 4 kere nstye girdigimi hatirliyorum cok sikici: neyse catalda muayne de oluyorum tabi ayni zamanda hep 2 cm acikligim vardi ve eger artkk gelmezs3 suni sanci verilcgni soyluyordu doktorummm bende istemiyordumm neyse 1 gun daha bekleyelim dedi bekledim ertesi gun yine gttim ve yine tik yoktu ve doktorumm yarin kesin geliyorsunn eger sancin yoksa dedi ve son muaynemi olacaktimkiii elle kontol ettikten sonra ayaga kalktigimda hafit sancilanmam oldu ve doktora soledgmde fazlw uzaga gitme artarsa gel dedi dinlemedm ve bence bugum de gelmez diye eve gittim ama benim duzenli sancilarim gelmeye baslamisti hafif hafif 5 saat bu hafif sancilari cektikten sonra hep lovobo ihtiyaci duydum 2 dk bir cisim buyuk abdestm geliyordu sanki ve gttgmde hic bsey yapamiyordmm ve en son lavobodan ciktgmda sancilarim nerdeyse 1 dakkada bir gelip gdiiyordu cok sancim oldu ve taksiye binip hastanenin yolunu tuttum ve trafik vardi kabus gibiydi esim benle dalga geciyordu cok komik mis gibi neyse hastan3ye vardik dktr 4 cm acilma var dedi ve lavma yapip serum bagladillar ve nstye yatirdilar nst resmen bi iskenceydi agrim geldikce kalkmak istiyordum ama 15 dk mumya gibi yattim acilar icinde neys3 nstden ciktim odada tek kaldim ayaga kalkmak istedim kalkamadim kalktigim zaman oturamadim sanki ikinma geliyordu ve kalktgm gibi oturuyordummm neys3 sonra beni catala goturduler suyumu patlattilar aman allahim ne kadr berbat bisey hem ssancim doruk ta hem alltan sicak sicak su geliyor cildiracaktim hemsireler de baska dogum yaptryorlar ilgilenemiyolar nolur bakinn yardim edinn diy3 diy3 4 saatimi devirmisim bana 1 saat gibi geldi sonra dktr dedi 9 cm acik allahim inanamadim dedim ciddimsinz falan oda evet dedi bu isin en kolay kismi dogurmak diyebilirim dogduktan sonra ne acim kaldi nede agrim kizimi gordukten sesini duyduktan sonra hersey gecti ve benim en buyuk sansizligim gittigim saatte tek doktor 4 dogumla ugrasiyordu bende kosed3 tek basima kivrandimm bide en komigi dogumu yaptim btti sira dikise geldi o dogum yapan kadin anasteziyle dikis yaptirdi dusunun doguma katlandim ama o dikisten yine korktum uyandigimda hersey bitmisti odaya ciktim kizimi kucagima aldimm emzirdim 1 haftada tamamen normale dondum 10 aylik oldu kzim suan normal dogumu herkeze tavsiy3 ederim hic korkmayinn:))