kaç bakalım jujum şu sizin şefle bir orta yol bulamazdınız...
bende kaçıcam kızlar öpüyorum hepinizi doktora gidicem sonuçları göstercem bakalım ne dicek galiba tiroidim düşük çıkmış anlamadım ama bakalım doktora gidince anlıcaz artık
inşa sorun yoktur zuzu ama dediğin sorun varsa zayıflaman zor olur tabi tatlım...
JUJU cum canım hayal yarın da söler dile getirir bu pastayı kesin...aman arada olur böle kaçamaklar bence...önemli olan sonrası..yalnız ben de kötü bir huy var bi kaçak yaptım mı ..salıyorum heptennaniknanik
ben de bu akşam yürüycem kızlar..sanırım cumadan beri kilo aldım hissediyorum
bakacaz aldınmı almadınmı bişey kalmadı cumaya alanlar versin benden sölemesi,
sonra uyarmadı demeyin sabah çok kızdım size hele bu gidecem ben diyep pes edenlere...
Valla birazdan ben kaçıyom oğlanı okuldan almaya gidecem... He he yırtııtm valla... Bugün fırsat bulursam akşam yürücem yada nivea bayd yapcam... öğlen yürümedim trip yaptım .... şefle yürüyorduk ama tartıştım gene sabah şefle
ii yapmşın akşam yap niveayı ağırlıkla yap,
eline su şişesi al ben geçen ilk kez 1 er kiloluk dambılla yaptım daha ii hissediyosun yanmayı...
Hayal çalışıyor canım ... Harıl harılş hemde derslere gömüldüğ...
Valla liderlik felan geçtim ne yesem sölüyom kızacaklarını biliyom napaim.. Saklamıcam
yazcan tabe saklayınca cumaya tartıda çıkıyo zaten nereye kadar saklayacaz ki
he gömüldüm iş hukuku çalıştım bi ünite geçtim yazarak açlışıyorum 20 soruda 18 netim var ama yermez daha ii olcam inş...
esmer ben de oluyor yeşil içince tuhaf bir mide...zaten hiç severek içmiyorum yeşili..zorlaya zorlaya
sev yada sevme içceniz işte neye inat ediyonuz seviyom diye diye kandırın kendinizi...
Kıs hanifem sorma ilk içt,iğim dönemlerde bendede öle oluyordu sen demleme mi içiyon nası yapıyon....
Kıslar beni affetin ama bir dilim yaş pasta yedim ben.... Ama öğlen bir kase çorba içtiydin iki çatal da yeşik fasulye ...
ooooooooooooooooooooooooooooooh...
bende şimdi ara yapıcam 1 dilim çavdar üstüne light krem peynir
şekerpare datlusundan bir lokma da olsa yemekten vazgeçtim... kilomu verdimki kendime ödül vereyim..... :mymeka:
bencede önce hak et zuzum...
zaten ekmek yemişsin ekmek yemeseydin al bitane derdim ama olmaz şimdi...
Kızlar saat 11'de 1 kupa yeşil çay yaptım yarım limon sıktım içine bi dikişte içtim...midem bulandı yarım saat zor tuttum midemdee istifra ede ede bi hal oldum hala kokusu gırtlağımda
ben sana limonu çaya sık demedim ki be gülüm,
ağzına damlat miğdeni bastırı dedim
yeşil içemeyenler doğuşun yeşil çayını alın bi tane için sonra bakın demleme olanı şerbet niyetine nasıl içiyonuz...
kızlar ben elma krom hapı alsam olur mu..reklamlarımı gözüme giriyo:1ninca:
krom tatlı krizlerini önlemek için,
kullanıp çok memnun kalanda var,
psikolojik canım istemiyo diyende,
hiç işe yaramadı diyede,
sen nefsini azla körle bakma reklamlara,
ben daha önce hoddia aldım 4 kutu 150 lira verdim sahte çıktı aman sakın...
esmerim diyetle kardeşinin verdiği kilo süper ama ben hızlı kilo verince hemen geri alıyorum hem de katlayarak-tatlicadiarzu-
hızlı verince sen değil herkes alıyo gülüm ben 4 ayda 30 verip 5 ayda 35 adım bi dönem...
canım bejim en büyük sorunum basen ama inşallah bu gittiğim yerde bu sorunu halledeceğiz
bu arada kara dayanıklı canım içine su geçirmeyenler kaan ın giydiği kıyafetler ben sırılsıklam oldum ama oğluşa bi şey olmadı onun keyfi yerindeydi
teşekkür ederim şekerim elmadağ ve eymir yakınları canım resimler
valla hanifem biz çok eğlendik hatta bu haftasonu eğer kar varsa gene gideceğiz
benimde öğlen yemeğim ezogelin çorba hazırlardan 1 dilim ekmek kereviz salatası
müsait olunca yazacağım kızlar diyetisyenden aldığım tüyoları
tatlım en güzelini yapmışsın bak sana bişey deyimmi,
elmadağ kayak merkesi varya ,
hani radarın orda oraya çıkın tırmanın zor oluyo o karda ama değiyo valla,
yanınıza kayak takımı kızak vs almayın,
deniz yatağını şşirin arka rkaya oturun sonra çekin ayakları yerden bakın ne büyük zevk oluyo,
ben 2 sene önce öle kaydım annemler aşağıdan sağa gel sağa diyo ben amaaaan bi susun diyorum 100cm boyunca bi tümsek var kayarak ordan atlayacam güya,
o tümsekten atladım belime gelecek kadar yüksek akan su varmış orda,üstü buzmuş hooop onun içine düştüm eve geldiğimde heryerim kalıp buzdu :),
sona ertesi gün ateşlendim babam daktıra ötüdü daktır 10 iğne vercem didi olmaz vurulmam didim,7 dedi ilaç desteği dedi al aşaığı ver yukarı 7 yazdı ben 5 ini vuruldum :)
iğneden korkmam ama totodan hiç yeyemiştim,
koldan olsun diyom olmaz didi daktır amca:),
şahnurum valla süper olmuştur ne güzel tatlım,hem oranın havası temiz oluyo oksijen fazla oluyo orda...
Pınarrr yavlummm :) ne güzel çıkmışsın manken gibi maaşallah. Bnecede totonu kaşı.
Hanifem yaa seninki bende açılmıyo. Geçen hayaliminkinide göremedim o formatta açmıyor bizim sistem.
şebom facede var tatlım,
dün yenilerini çektirdim gene eklerim elime gelsinde...
pınarım o resimlerden var bende pcde kayıtlı yeşil çama artiz yapcam onu ben...
öğle yemeğim 1 kase yogurt
1 tane tavuuk but ve 2 dilim haşlanmış patates ve 2 kaşık pirinç pilavıÇok üzgünüm çoookfakat hala açım aç-tatlicadiarzu-
kızlar ya ne güsel fotolarınızı koymuşsunuz..pınarcım esmerim toplight ım hepinizde çok hoş gözüküyorsunuz
pınar kız ..bi de hayalcim bana boyunuzdan 5 er santim versenize:çok üzgünüm:
bida prinç pilavı yiyeceğin zaman patates yemeyin he ikisi ii oluyo ama ikiside şekerli
daha çok kalorili oluyo ve vücutta daha çok kalıyo...
pınarda boy çok yellow o versin bende de az be tatlım:)
şaka bi yana hakkat şükür boyum var,dün buluştuğum bi arkadaşla aynı kilom o baya tombul duruyo yanaklar falan Allahıma milyonlarca tirilyonlarca şükürler olsun ki boyum var...
Hafta sonu çok abartmadım sabah da tartıldım kilo almamışım sadece dün spor yapabildim ama 2 gün resmen ayakta geçti temizlik misafir vs derken hiç oturmadım
şahnurcum ne güzel çıkmışsınız maşallah oğluşa da
pınar senin fotolar açılmadı ben de ya
hanifecim bebekli foto senin doğum yapmış halin mi maşallah ben akrep nalan gibiydim kuzum o kadar küçük görünmüş ki fotolarda
hayalcim iyi çalışmalar şekerim
sağol fundam,
bugün müsait olursan spor yap fundam...
öğlen bir kase mercimek çorba içtim iki üç çatal da etli yeşil fasulye yedim....
Koca bir elma aldım ama yemedim henüz acıkınca yicem...
Sabah kahvaltı yapmamıştım ara öğünde yapmadım iki kupa yeşil içtim sabah...
pastanın üstüne yeseydin elmeyıda...
şahnur fotolar çok güzel çıkmış
bende foto eklicem eski yeni halimi görün ama önce şimdiki halimin fotosunu çekmem lazım çeker çekmez eklicem....
sabırsızlıkla bekliyos...
yok yok gidemiyom valla hayal azarlşadı beni.... ama kar sefamı cuma gni tartıda görürsem hayal beni oyar.....
hamde ne oyar...
kız şahnur sende mi benle aynı gün gittin hara.. tarihe bakarsan öle... anam siz hasta değilmiydinis ne işiniz var karda hı.....
hayal birde sen küsme bana valla oyarım zati beynim dolu....... ders bile çalışasım yok istatistik bana ben istatistiğe bakıyom
i küsmüyom sende saçmalama ama bida,
ayrıca takma kafana öle işi gücü fazla,
bende burdaki malla ilgili patronla konuştum öğlen sen onun üssüsün uyar dedi dedim siz kendinize alınmayın ben onu adam aetcem tamam canım dedi...
sabahtan beri 2 kupa yeşil içtim,
2 kupa siyah çay içtim
öğlen:
2 kaşık çiğer yedim 1 kaşık yoğurtla,
40 dk yürüdüm dışarı çıkıp,kuğulu parka doğru,
deminde 2 tane tutku yedim
1 bardakta form çay içtim,
akşamda dayanabilirsem yemek yemeyi düşünmüyorum,
bende gidiyorum herkese ii ve hayırlı akşamlar öptüm hepinizi sabah görüşürüz...
pınar cadısı Allah nasip ederse istanbuldayım o istanbul kız görcek ben gelince be sen ne deyooon :)...